Είναι viral

Τύπος στο Βόλο βουτάει με το ποδήλατο στη θάλασσα σε live μετάδοση, ώπα καρκαλέτσι!

Και να σκεφτείς ότι δεν έχει μπει καν το καλοκαίρι.

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2022

Τι λέει, παιδιά; Λυσσάτε κι εσείς για μπανάκι στη θάλασσα ή είστε απ’ αυτούς που δε βουτάνε ούτε το μικρό τους δαχτυλάκι αν δεν μπει Ιούνιος;

Η θερμοκρασία πάντως δίνει το ελεύθερο και οι εικόνες από τις παραλίες αποδεικνύουν ότι ο κόσμος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τον πρώτο μίνι καύσωνα του ΣΚ. Κάποιοι μπήκαν στο νερό με τα μπούνια, κάποιοι άλλοι με τα ποδήλατα και δεν κάνουμε καν πλάκα.

Σημείωση που κρατάμε από το παρακάτω βίντεο για τα επερχόμενα μπάνια των διακοπών: αν δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις τις βουτιές σου να μετρήσουν (βλ. βράχος, βατήρας κλπ), δημιούργησέ τον μόν@ σου! 

 

Παρ’ όλο που είναι νωρίς ακόμα για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας και δεν έχουν παρουσιάσει άλλοι υποψήφιοι το act τους, τολμάμε να δώσουμε από τώρα το βραβείο τής πιο εντυπωσιακής εισόδου στη θάλασσα στον συγκεκριμένο τύπο από το Βόλο. Πόση τύχη εν τω μεταξύ που αυτή η στιγμή καταγράφηκε από την κάμερα (ή μήπως συνέβη επειδή υπήρχε εκεί η κάμερα;); 

Αν κρίνουμε πάντως από το πρόσφατο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, μάλλον είναι το στυλ εισόδου στη θάλασσα που θα κυριαρχήσει τη σεζόν summer 2022. Μετά τις δοκιμές με το δαχτυλάκι του ποδιού και το βρέξιμο της κοιλίτσας με τα χέρια για κανά τέταρτο, που επικρατούσε τα προηγούμενα χρόνια, ήρθε η ώρα για κάτι πιο έξτρα. Σε περίπτωση λοιπόν που έχετε κανονίσει παραθαλάσσιο άραγμα το Σαββατοκύριακο, πάρτε ιδέες. Με προσοχή πάντα.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET