ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι 6 τύποι φίλων που πρέπει να αφήσεις οπωσδήποτε πίσω σου, στις καλοκαιρινές διακοπές!

Το καλοκαίρι είναι ήδη στη μέση του, αλλά εσύ ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιόν από τους φίλους σου θες να πας διακοπές. Σε καταλαβαίνω, είσαι και περιζήτητος. Ένα πράγμα να θυμάσαι μονάχα: οι κοινές διακοπές είτε θα δυναμώσουν μια φιλία είτε θα την διαλύσουν. Πας διακοπές για να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και να […]

Κλεοπάτρα Μπράιτ

6 Αυγούστου, 2017

Το καλοκαίρι είναι ήδη στη μέση του, αλλά εσύ ακόμα δεν έχει αποφασίσει με ποιόν από τους φίλους σου θες να πας διακοπές. Σε καταλαβαίνω, είσαι και περιζήτητος. Ένα πράγμα να θυμάσαι μονάχα: οι κοινές διακοπές είτε θα δυναμώσουν μια φιλία είτε θα την διαλύσουν. Πας διακοπές για να χαλαρώσεις, να περάσεις καλά και να αποκτήσεις όμορφες εμπειρίες. Βρες κάποιον που να ταιριάζετε σαν προσωπικότητες για να αποφύγετε κάθε είδος ασυνεννοησίας.

#1 Ο τσιγκούνης

Όλο το χειμώνα δούλευες σκληρά για να μαζέψεις κάποια λεφτά να πας διακοπές. Και να που ο καιρός έφτασε και ψάχνετε με τον φίλο σου για ξενοδοχεία…Έχεις αποφασίσει να ευχαριστηθείς στο έπακρο τις διακοπές σου και να μη σκεφτείς ούτε στιγμή τα λεφτά. Το ξενοδοχείο θέλεις να έχει θέα και πρωινό, κατανοητό. Έλα που ο φίλος σου θέλει να περάσετε 4 μέρες με χρήματα που με το ζόρι φτάνουν για 2; Αυτόματα ξεχνάς το πρωινό στο ξενοδοχείο. Και για αμάξι ούτε λόγος! Και τα ΚΤΕΛ καλά δεν είναι; Το χειρότερο από όλα όμως είναι τα μαγαζιά που θα επισκεφτείτε. Εσύ θες να φας σε έναν όμορφο χώρο και μεγάλες ποσότητες. Από την άλλη ο φίλος σου, προτιμά τα κλασσικά: σουβλάκια, πίτσες, κρέπες. Απέφυγε χωρίς καμία δεύτερη σκέψη έναν τέτοιο φίλο στις διακοπές διότι θα μετανιώσεις την ώρα και τη στιγμή που σου μπήκε η σκέψη να πάτε μαζί…

#2 Drama queen

Πίστεψέ με δε τους αντέχει ούτε η ίδια τους η μάνα…Είναι πανεύκολο να βρεις τέτοιους φίλους. Το ζήτημα είναι πώς θα αποφύγεις τις διακοπές μαζί τους. Είναι αυτοί που θα αρνηθούν να αφήσουν tip στον σερβιτόρο επειδή ξέχασε να φέρει την κέτσαπ. Και δε μιλάμε για το τι θα συμβεί αν περιμένουν στην ουρά και κάποιος τους πάρει τη θέση. Θα σας ακούσει όλο το τετράγωνο. Κανείς σερβιτόρος δεν τολμά να τους μιλήσει απότομα, αφού αρχίζουν να φωνάζουν, να κλαίνε και απειλούν πως θα φύγουν από το μαγαζί.

#3 Ο σπιτόγατος

Τι χειρότερο από το να πηγαίνεις διακοπές με έναν φίλο σου τύπου drama queen? Ένας φίλος…σπιτόγατος. Είναι ο φίλος σου που ακόμα και στις διακοπές θα θέλει να κάθεστε στο σπίτι/ξενοδοχείο. Πίστεψέ με είναι πάρα πολύ άσχημο, αφού σου χαλάει τις διακοπές. Μπορείς να αντιμετωπίσεις το ότι δε θέλει να ζήσετε την έντονη νυχτερινή ζωή,  ότι δε χορεύει ακόμα και ότι φοβάται να κολυμπά στα βαθιά! Στα αλήθεια δεν πειράζει. Δε μπορείς να πείσεις κάποιον να κάνει κάτι με το οποίο δε νιώθει άνετα. Αλλά στο τέλος της ημέρας δε μπορείς να δεχτείς ότι έχεις πάει διακοπές με κάποιον που το μόνο που τον ευχαριστεί είναι να κάθεστε μπροστά από μια οθόνη και να βλέπει την αγαπημένη του σειρά. Συγκεντρώσου και διάλεξε πολύ προσεχτικά αυτούς που θα πάτε διακοπές.

#4 O μπεκρής

Στις διακοπές πρέπει να χαλαρώσεις, να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο και να μη σκέφτεσαι τα προβλήματα που έχεις αφήσει πίσω. Το σέβομαι. Όχι να ξερνάς από τα μεσάνυχτα μέχρι το επόμενο πρωί. Πώς θα μπορούσες να πας διακοπές με ένα άτομο που θέλει να πίνει ακόμα και μέσα στο καταμεσήμερο γιατί έτσι θα περάσει καλύτερα!  Μην ξεχνάς και το ότι θα σε ντροπιάζει στους γύρω και θα σας δείχνουν σε όλο το νησί!

#5 O σχεσάκιας

To να έχεις σχέση δε σημαίνει ότι δε θα πας διακοπές. Και όμως αυτό συμβαίνει. Και αν τελικά η σχέση σου σε “αφήσει” να πας διακοπές με την παρέα σου αρχίζει το μαρτύριο. Μπαίνεις στη θάλασσα για μισή ώρα και βρίσεις τέσσερις αναπάντητες κλήσεις. Κάθεσαι με τη φίλη σου να απολαύσετε το φαγητό σας και χτυπά το τηλέφωνο ασταμάτητα. Μη σου περιγράψω τη συνέχεια…Κάποια στιγμή κάνει το μεγάλο λάθος και το σηκώνει και καταλήγετε: εσύ παρέα με το πιάτο μπροστά σου και εκείνη να τσακώνεται με τη σχέση της. Θες να πας διακοπές με τους φίλους σου ή με τον φίλο σου και την σχέση του; Η επιλογή είναι δική σου!

Και ας μην κάνω νύξη σε αυτούς που σε κάθε νησί αναζητούν τον κατάλληλο σύντροφο για σχέση. Οι διακοπές δεν είναι για να γνωρίσεις το άλλο σου μισό. Είναι για να νιώσεις ελεύθερος, να γνωρίσεις νέα άτομα με τα οποία θα ανταλλάξεις απόψεις. Θες να διασκεδάσεις και εκατό τοις εκατό δεν χρειάζεσαι κάποιον που από τα δέκα άτομα που θα γνωρίσετε με τα οχτώ θα ασχολείται όλη μέρα μήπως και προκύψει κάτι πιο σοβαρό….

#6 O παραπονιάρης

Είμαι χίλια τοις εκατό σίγουρη ότι δεν θες δίπλα σου κάποιον που συνεχώς γκρινιάζει, πόσο μάλλον στις διακοπές. Φαντάσου τώρα να χάσετε το ΚΤΕΛ και να κάνει λες και σας συνέβη το χειρότερο κακό. Θα γκρινιάζει μέχρι να καταφέρετε να φτάσετε πίσω. Και το φαγητό; Είναι αυτονόητο ότι αν δεν του αρέσει θα αλλάξετε μαζί, μέρος μη σου πω και νησί! Θα τον ενοχλεί ακόμα και γιατί καθίσατε σε ξαπλώστρα τόσο μακριά από την παραλία;

OUR20s

DIGITAL

To Instagram φέρνει τα Notes στα stories και θυμηθήκαμε εποχές Facebook status!

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET