Είναι viral

Τύποι πέφτουν στην ανάγκη να τους κουρέψει η κοπέλα τους, δεν τη λες και πολύ καλή ιδέα!

Προλαβαίνετε να το ξανασκεφτείτε!

Η αλήθεια είναι πως από τότε που η μαμά μας σταμάτησε να αναλαμβάνει το κούρεμά μας (ξεχνιέται αυτό το καπελάκι;), εκτιμήσαμε την ύπαρξη των κομμωτηρίων και τους ανθρώπους με την πλήρως εξοπλισμένη ποδίτσα. Έκτοτε, αφηνόμαστε μόνο στα χέρια των ειδικών και ούτε που περνούσε από το μυαλό μας ότι επρόκειτο για μια πολυτέλεια.

Ωστόσο, ήρθε ένας κορωνοϊός να το ανατρέψει αυτό και να αλλάξει ολόκληρες κοσμοθεωρίες. 

Εδώ και κάμποσο καιρό (ημέρα καραντίνας ποια;;;) έχουμε κλειστεί σπίτια μας και έχουμε πιάσει τέχνες που ποτέ δεν πιστεύαμε ότι θα ασχοληθούμε μαζί τους, αλλά βλέπετε, πέσαμε στην ανάγκη τους. Τώρα καταλαβαίνουμε πλήρως το νόημα της φράσης «μάθε τέχνη κι άστηνε κι άμα πεινάσεις πιάστηνε». Πλέον, εκεί που είχαμε αφήσει ορισμένα πράγματα στα χέρια άλλων, ήρθε η στιγμή να τα κάνουμε οι ίδιοιή κάποιο από τα άτομα που συζούμε και περνάμε μαζί την τρέλα της καραντίνας

Τα νύχια, τα φρύδια, η άβαφη ρίζα και η αποτρίχωση (αν γίνεται σε αισθητικό) αποτελούν κύρια προβλήματα για τις γυναίκες, αλλά το grooming είναι η βασική έγνοια των αντρών. Είναι που δε θέλουν να καταλήξουν σαν τον Tom Hanks στον «Ναυαγό» και παίρνουν λανθασμένες αποφάσεις, όπως το να αφεθούν στα χέρια των κοριτσιών τους.

Κάτι που έχει γίνει σαν trend τελευταία, με φωτογραφίες των (κακών) αποτελεσμάτων να κατακλύζουν το ίντερνετ.

Οι δύσκολες συγκυρίες το ‘χουν αυτό, να οδηγούν σε λάθος μονοπάτια, οπότε εν μέρει δικαιολογούμε. Πάρτε π.χ. αυτό το λάθος που συνέβη εν μέσω καραντίνας, ή το άλλο, με τα απανωτά βίντεο στο Tik Tok. 

Παραμένοντας όμως στην απόφαση «κούρεμα από τα χεράκια της κοπέλας μου», το καλό είναι ότι έχει προσφέρει πολλά ωραία candids (για εμάς).

Ο Matt, 20 χρονών, και ο συνομήλικος Josh, έπεσαν επίσης θύματα των υψηλών φιλοδοξιών των συντρόφων τους ως κομμώτριες, και ιδού τα αποτελέσματα:

Η μόνη παρηγοριά για τους παραπάνω τύπους, αλλά και όλους εκείνους που βρίσκονται στη θέση τους και δεν είχαν το θάρρος να φανερωθούν, είναι ότι το διάστημα που θα παραμείνουν κλεισμένοι σπίτια τους είναι αρκετό για να μακρύνουν τα μαλλιά τους χωρίς να προλάβει κανείς να δει το αρχικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Αυτή είναι η τιμωρία μας που γκρινιάζουμε για το ένα εκατοστό παραπάνω που μας κουρεύουν οι κομμωτές. 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET