ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 τύποι αντρών που πρέπει να αποφύγεις μέσα στο 2023, αν θέλεις σοβαρή σχέση!

Είναι αυτό που λέμε... no relationship material!

Neopolis Team

1 Ιανουαρίου, 2023

Δύσκολο πράγμα οι σχέσεις κορίτσια, θα το έχετε καταλάβει έως τώρα φαντάζομαι. Άλλη εντύπωση σχηματίζεις για κάποιον με το καλησπέρα σας, στη φάση της γνωριμίας δηλαδή, κι άλλα σου προκύπτουν στην πορεία. Αυτά τα τελευταία λοιπόν, καλείσαι είτε να τα δεχτείς ως έχουν, είτε να τα σουτάρεις πακέτο με τον άλλον (για μία ακόμη φορά). Αλλά μήπως έχεις κι εσύ ένα μερίδιο ευθύνης σ’ αυτήν την κατάσταση; Εντάξει να τα ρίχνεις πού και πού στο μ@λ@κομαγνήτη, αλλά όταν από τις πολύ αρχές επιλέγεις να μη δώσεις σημασία στα red flags που σκάνε το ένα μετά το άλλο, τα θέλει κι εσένα λίγο ο κ*λος σου…

Για να μην καταλήξει λοιπόν άλλη μία σου προσπάθεια μέσα στο 2023 για σχέση σε αποτυχία, μάθε να ξεχωρίζεις ποιοι άντρες ενδείκνυνται για κάτι σοβαρό και ποιοι όχι, για να κάνεις τα κουμάντα σου από νωρίς. Φυσικά και κάθε κοπέλα ζητά διαφορετικά πράγματα και έχει τα δικά της στάνταρ, αλλά είναι μερικοί τύποι αντρών, τα κουσούρια των οποίων τους καθιστούν definitely no relationship material για κάθε κορίτσι εκεί έξω.

Αυτές λοιπόν, είναι οι 7 κατηγορίες αντρών που πρέπει να αποφύγεις το 2020:

1 Άσε τον εγωιστή με την πάρτη του

Κακό πράγμα ο εγωισμός. Μία σχέση για να μπορέσει να διαρκέσει στο χρόνο, θα πρέπει να είναι ego-free. Να μη βάζει καμία από τις δύο πλευρές πάνω απ’ όλα τον εαυτό της και τις ανάγκες της και φυσικά, να γίνονται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Εάν λοιπόν παρατηρήσεις ότι ο τύπος με τον οποίο βγαίνεις ή μπήκες πρόσφατα σε σχέση είναι καραεγωίσταρος, από την άποψη ότι ενδιαφέρεται μόνο για την πάρτη του και θεωρεί ότι πρέπει να βρίσκεται πάντα σε προτεραιότητα, καταλαβαίνεις ότι δεν κάνει για σένα ούτε και για καμία. Μακριά από τους εγωπαθείς κορίτσια, γιατί η σχέση μαζί τους είναι σκέτη κόλαση.

2 Ωραίος, αλλά νάρκισσος; Κόψε λάσπη

Άλλο πράγμα να έχεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και άλλο να είσαι ψωνάρα του κερατά! Ό,τι ακριβώς είναι κι ο φίλος αυτής της κατηγορίας. Δε λέω, είναι θελκτικό να πιστεύει στον εαυτό του και να νιώθει καλά τόσο με την εσωτερική όσο και με την εξωτερική του εικόνα, όμως το να σου μιλάει κάθε μέρα όλη μέρα για τα κατορθώματά του, τα όμορφα χαρακτηριστικά του και για το πόσους κοιλιακούς έκανε στο gym, καταλαβαίνεις ότι υπάρχει πρόβλημα. Άσε που δε θ’ αργήσει η στιγμή που θα ζητάει συνεχώς επιβεβαίωση. Αυτό θέλεις; Όσο ωραίο ή έξυπνο παιδί κι αν είναι, κάνε μου μια χάρη και προσπέρασέ τον χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου. Δεν αξίζει.

3 Μια φορά ψεύτης, πάντα ψεύτης

Σχέση που βασίζεται στα ψέματα και όχι στην αλήθεια, είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Μα, πώς μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που δε θα εμπιστεύεσαι και θα ανησυχείς συνέχεια με το τι μπορεί να σε φλόμωσε πάλι. Ο ψεύτης άντρας κορίτσια μου, δεν την κόβει εύκολα αυτή τη συνήθεια. Είναι κομμάτι της προσωπικότητάς του και τρέφεται από αυτά. Άμα πέσεις λοιπόν πάνω σε τέτοιο τύπο, μην το σκεφτείς δεύτερη φορά. Stay away!

4 Τον ανώριμο

Η αλήθεια είναι ότι τους ανώριμους άντρες δεν μπορείς να τους κάνεις καλά με τίποτα. Όταν, δε, η ανωριμότητα συνδυάζεται και με την τεμπελιά, τα πράγματα είναι άστα να πάνε. Δεν πατάει στη σχολή του ή δεν εργάζεται, αντιθέτως είναι όλη μέρα έξω, ζει από τους γονείς του, τα περιμένει όλα έτοιμα, για ευθύνες δεν το συζητάμε καν και γενικότερα συμπεριφέρεται σαν μπέμπης. Εσύ μια φορά δεν είσαι ο σωτήρας του, που θα τον πάρει από το χεράκι και θα τον κάνει άνθρωπο. Είναι κρίμα να σπαταλάς χρόνο κι ενέργεια για να «φτιάξεις» κάτι που δε διορθώνεται. Αυτό που οφείλεις να κάνεις είναι να φύγεις μακριά και να κοιτάξεις τη δική σου εξέλιξη.

5 Μακριά από φρεσκοχωρισμένους

ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ σ’ αυτήν την περιπτωσούλα. Αυτά τα άτομα είναι εντελώς ακατάλληλα για μία καινούρια σχέση. Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο να ξεπερνά τον χωρισμό, αλλά σίγουρα κανείς δεν είναι συναισθηματικά έτοιμος να ξεκινήσει κάτι καινούριο, έχοντας μόλις βάλει τέλος σε κάτι παλιό. Ο μοναδικός λόγος που μπορεί να το κάνει, είναι για να καλύψει ορισμένα κενά. Γενικότερα ετοιμάσου να κάνεις την ψυχολόγο του. Αυτούς τους τύπους λοιπόν, τους αφήνουμε να λύσουν τα προβληματάκια τους μόνοι τους και ύστερα τα ξαναλέμε.

6 Tον Mr. Αρνητικότητα 2023

Έχει πολλά κοινά με τον παραπάνω, με τη μεγάλη διαφορά ότι είναι έτσι ανεξαρτήτως συνθηκών. Η αρνητικότητά του δεν οφείλεται σε χωρισμούς ή κάποιο άλλο δυσάρεστο γεγονός. Είναι εκεί 24 ώρες το 24ωρο και σκοπό έχει να νταουνιάσει κι εσένα μαζί, ή όποιον βρίσκεται κοντά του τέλος πάντων. Κάτι τέτοιους είναι να τους λυπάσαι, που όλο και κάτι θα βρουν για να παραπονεθούν, αλλά όχι να τους βάλεις στη ζωή σου. Μείνε μακριά από τέτοιους ανθρώπους, άμα θες να έχεις την ψυχική σου υγεία.

7 Τον τύπο που δε θέλει κάτι σοβαρό

Και μόνο που ακούω τύπους να λένε «ε δεν είμαι σε φάση για σχέση τώρα, καλά δεν περνάμε κι έτσι;», κομματάκι τρελαίνομαι. Μα πώς γίνεται να το λέει αυτό σε μία κοπέλα που ψάχνει ξεκάθαρα κάτι σοβαρό; Χαζός είναι; Θα μου πεις βέβαια, αυτός ο τύπος είναι ο πιο ξεκάθαρος και ειλικρινής. Σου λέει μέσα στα μούτρα ότι αν θες σχέση να πας να τη βρεις αλλού, γιατί από αυτόν δεν πρόκειται να τη δεις, οπότε κι εσύ κάνεις τις επιλογές σου. Είναι πλέον στο χέρι σου αν θα σπαταλήσεις χρόνο και ενέργεια μαζί του, ή θα ψάξεις πράγματι έναν άντρα που να μοιράζεται τα «θέλω» σου.

Ας είναι φέτος η χρονιά που θα αρχίσεις να δίνεις μια παραπάνω προσοχή στα χαρακτηριστικά εκείνων που σκοπεύεις να βάλεις στη ζωή σου. Να σταματήσεις επιτέλους να πληγώνεσαι, να πέφτεις απ’ τα σύννεφα και να απογοητεύεσαι. 

OUR20s

DIGITAL

O Thug Slime μας εξηγεί επιτέλους τι σημαίνει «Σλατίνα», τώρα μπορούμε να ηρεμήσουμε!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET