ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Οι 10 τύποι ζευγαριών που όλοι μας συναντάμε στα social media | Ανήκεις σε κάποιο από αυτά;

Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να παρατηρήσεις τους διαφορετικούς τύπους ζευγαριών που εμφανίζονται στην αρχική σου στα social media; Δεν έχει σημασία αν είναι στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter. Ένα είναι το σίγουρο, τα ζευγάρια έχουν την τάση να εκφράζουν την αγάπη τους στα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικούς τρόπους, μερικοί εκ των οποίων μας […]

Θεώνη Σταματοπούλου

14 Οκτωβρίου, 2016

Έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία να παρατηρήσεις τους διαφορετικούς τύπους ζευγαριών που εμφανίζονται στην αρχική σου στα social media; Δεν έχει σημασία αν είναι στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter. Ένα είναι το σίγουρο, τα ζευγάρια έχουν την τάση να εκφράζουν την αγάπη τους στα κοινωνικά δίκτυα με διαφορετικούς τρόπους, μερικοί εκ των οποίων μας κάνουμε να αναρωτιόμαστε τι άσχημες στιγμές βιώνει η ανθρωπότητα.

Είσαι περίεργος να γνωρίσεις τα είδη των ζευγαριών που κατακλύζουν καθημερινά την αρχική σου και σου σπάνε τα νεύρα ή φοβάσαι πως μπορείς να ανήκεις κι εσύ σε κάποιο από αυτά; Για πάμε!

1. Το καυχησιάρικο ζευγάρι

Κάνουν τα πάντα για να δείχνουν την αγάπη τους στον υπόλοιπο κόσμο. Who cares, έχω να πω εγώ. Η ροή των δεδομένων τους είναι γεμάτη από συζητήσεις μεταξύ τους. Όχι ότι έχουν κινητά ξέρω γω και μπορούν κάλλιστα να μιλήσουν στο τηλέφωνο ή στη χειρότερη, από κοντά. Όχι εκεί, να πρήζουν κι εμάς! Επίσης βγάζουν ένα σωρό selfies και σχολιάζουν καρδούλες και αγαπουλίτσες παντού. Κι όχι δε ζηλεύουμε… Αντιθέτως, ξερνάμε!

2. Το ζευγάρι που τσακώνεται συνέχεια

Ναι μεν είναι το χειρότερο ζευγάρι, αλλά ταυτόχρονα και το πιο διασκεδαστικό για εμάς τους υπόλοιπους. Δεν έχουν κανένα ίχνος ντροπής και δε διστάζουν να ξεφτιλίσουν ο ένας τον άλλον δημοσίως. Μπορεί να πιστεύεις ότι πρέπει να χωρίσουν, αλλά κατά βάθος εύχεσαι να μη συμβεί αυτό γιατί μετά δε θα έχεις με ποιον να κάνεις την πλάκα σου όταν βαριέσαι.

3. Το αχώριστο ζευγάρι

Μοιράζονται το ίδιο προφίλ γιατί τους έχει φάει η ζήλια και έχουν θέματα εμπιστοσύνης. Έχεις σπάνια επαφές μαζί τους, γιατί νιώθεις παράξενα να μιλάς με τον ένα και να παρακολουθεί κι ο άλλος ταυτόχρονα τα πάντα.

4. Το ζευγάρι που μονίμως κάνει ταξίδια

Ταξιδεύουν συνέχεια και κάνουν τη ζωή τους. Πραγματικά δεν υπάρχει τίποτα κακό να πεις γι’ αυτούς, εκτός από το γεγονός ότι τους μισείς γιατί τους ζηλεύεις και θες να γίνεις σαν αυτούς. Αλλά δυστυχώς όλα αυτά είναι όνειρα απατηλά!

5. Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι

Έχουμε δε ΟΛΟΙ ένα τέτοιο ζευγάρι στην αρχική μας. Από την στιγμή που βλέπεις φωτογραφία με την κοπέλα να κοτσάρει σε πρώτη μούρη το δαχτυλίδι της, αρχίζεις να θρηνείς γιατί καταλαβαίνεις τι θα βλέπεις από εδώ και πέρα στην αρχική σου. Μερικές φορές όταν είσαι στις καλές σου, κάνεις κάποιο αισιόδοξο και καλοπροαίρετο σχόλιο, αλλά μετά σκέφτεσαι ότι είσαι πολύ τυχερός/ή που μένεις μόνος/η στο σπιτάκι σου και δεν είσαι δεσμευμένος με κανένα.

6. Οι νέοι γονείς

Είναι πολύ χαρούμενοι για το νέο μέλος της οικογένειας, αλλά έλεος πια, ποστάρουν συνεχώς για το μωρό. Ξέρεις κάθε μικρή πρόοδο που έχει το μωρό τους, από το πόσα κιλά πήρε, πόσο ψήλωσε και φυσικά τι γίνεται με τα δοντάκια του/της. Τρομακτικές καταστάσεις!

7. Το αθλητικό ζευγάρι

Είναι αυτοί που χρησιμοποιούν εφαρμογές που δείχνουν τι αποστάσεις τρέχουν μέσα στη μέρα. Ποστάρουν φωτογραφίες μαζί στο γυμναστήριο με τα σούπερ ντούπερ γυμνασμένα κορμιά τους μέσα στον ιδρώτα, ενώ εσύ την ίδια στιγμή που τις βλέπεις, τρως πιτόγυρα.

8. Το αόρατο ζευγάρι

Το ακριβώς αντίθετο από το καυχησιάρικο ζευγάρι. Μερικές φορές ξεχνάς ότι υπάρχουν μέχρι να θυμηθούν ότι υπάρχει και κοινωνική ζωή και να ποστάρουν καμία φωτογραφία ή τραγούδι. Είναι ένα φυσιολογικό ζευγάρι ή ένα εντελώς ψυχολογικά διαταραγμένο. Δεν θα μάθεις ποτέ, εκτός κι αν κάποια στιγμή επιδιώξεις έξοδο μαζί τους.

9. Το άπιστο ζευγάρι

Εκ πρώτης, φαίνεται ένα απόλυτα φυσιολογικό ζευγάρι, αλλά εσύ ξέρεις την αλήθεια, ότι δηλαδή ο ένας από τους δύο απατάει συχνά τον άλλον ή ακόμα χειρότερα, αλληλοαπατώνται. Το ξέρεις γιατί έχεις πέσει θύμα του/της κάποια στιγμή κι εσύ. Busted!

10. Το ζευγάρι που δεν ξέρεις τι πραγματικά έχουν

Δεν έχεις κανένα απολύτως στοιχείο για το τι παίζει μεταξύ τους. Είναι μαζί ή χώρισαν; Τη μία τσακώνονται δημοσίως και την επομένη λένε ότι δεν μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο. Θα ήταν απόλυτα ειλικρινείς αν χρησιμοποιούσαν το «Είναι περίπλοκο» για την προσωπική τους κατάσταση, αλλά το πιο πιθανό είναι πως κάνουν συνεχείς εναλλαγές ανάμεσα στο «Είμαι σε σχέση» και στο «Ελεύθερος/η». Πραγματικά, είναι κουραστικό!

 

OUR20s

DIGITAL

Με το νέο app ‘Next by NBG’ όλα γίνονται πιο εύκολα, ακόμα και η διαχείριση των οικονομικών σου!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET