ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

Τσέκαρε τις θέσεις εργασίας για φοιτητές που έχει ανοιχτές η Red Bull στην Ελλάδα!

Ποιος φοιτητής θα έλεγε όχι σε μια fun δουλειά;

Neopolis Team

16 Απριλίου, 2022

Ιδανικά, η πρώτη δουλειά θες να είναι κάτι που σε γεμίζει, ώστε να μπεις με όρεξη στην αγορά εργασίας. Αν η πρώτη επαφή με αυτή είναι τραυματική, τότε η διάθεση να εξελιχθείς και να πετύχεις στόχους παίρνει επίσης αντίθετη πορεία.

Η Red Bull λοιπόν, υπόσχεται στους φοιτητές το πιο βασικό: επαγγελματική εμπειρία και ταυτόχρονα διασκέδαση! Κι επειδή βρίσκεται σε αναζήτηση student marketeers, είναι η ευκαιρία σου να το ανακαλύψεις στην πράξη.

Πιο ειδικά, η Red Bull διαθέτει σήμερα πάνω από 4.000 student marketeers παγκοσμίως που δημιουργούν αναγνωρισιμότητα και ενθουσιασμό για το προϊόν και το brand, κι επιθυμεί να αυξήσει τον αριθμό τους στην Ελλάδα. Πρόκειται για part time εργασία που αφορά τις πόλεις: Αθήνα, Καλαμάτα, Καβάλα, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με το job description:

«Οι Red Bull Student Marketeers αποτελούν μέρος του πιο δυναμικού και ενδιαφέροντος Brand και product ambassador προγράμματος. Κατανοούν τα χαρακτηριστικά του κοινού της Red Bull και είναι υπεύθυνοι για να καθοδηγήσουν την εικόνα του Brand και το επίπεδο γνώσης για το προϊόν στην Πανεπιστημιούπολη και στην περιοχή τους.

Ο στόχος του προγράμματος Student Marketeer είναι να προσελκύσει νέους καταναλωτές, να ενθουσιάσει τους φοιτητές, να αυξήσει τις πωλήσεις και να διαχειριστεί το Brand της Red Bull στην Πανεπιστημιούπολη. Αυτό περιλαμβάνει την άμεση επαφή με τους καταναλωτές και τους πελάτες, προσκαλώντας τους σε δοκιμή προϊόντος, αλλά και την υποστήριξη εκδηλώσεων της Red Bull για να εξασφαλίσει μια αξέχαστη εμπειρία για τους καταναλωτές. Οι Student Marketeers είναι άτομα που εκτιμούν την ευελιξία σε σχέση με το αυστηρό ωράριο 9 έως 5, ενώ θέλουν να εργαστούν σε ένα δημιουργικό εργασιακό περιβάλλον.»

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπεις στη λίστα των υποψηφίων:

1. Φοιτήτρια/Φοιτητής έως και στο 5ο εξάμηνο σπουδών σε πανεπιστήμιο στην Ελλάδα, στην εκάστοτε πόλη

2. Δίπλωμα Οδήγησης Κατηγορία Β’

3. Ευέλικτο ωράριο εργασίας

4. Τέλειες επικοινωνιακές δεξιότητες

5. Χαρισματική, θετική, εξωστρεφή και γεμάτη ενέργεια προσωπικότητα

6. Κοινωνικότητα, με δυνατότητα συναναστροφής με πλήθος ατόμων σε διαφορετικές περιστάσεις

7. Γνώση της φοιτητικής ζωής, με αντίληψη του χώρου του Πανεπιστημίου και της ευρύτερης περιοχή, καθώς και των δράσεων που γίνονται τόσο στο παρασκήνιο όσο και σε άλλους δημοφιλείς χώρους

8. Δημιουργικό και entrepreneur πνεύμα, με υψηλή αίσθηση ευθύνης και πρωτοβουλίας

9. Ικανότητα ταυτόχρονης διαχείρισης ωραρίου μερικής απασχόλησης και σπουδών και διαθεσιμότητα απασχόλησης απογεύματα και Σαββατοκύριακα

10. Τάση και θέληση για μάθηση και εφαρμογή καινούριων δεξιοτήτων, με έμφαση σε marketing, διαπραγματεύσεις και πωλήσεις

11. Σύνδεση με ομάδες και άτομα επιρροής στο Πανεπιστήμιο

12. Πάθος για το προϊόν και το Brand της Red Bull

Εφόσον λοιπόν πληροίς τα παραπάνω και θες η εργασία σου να συνδυάζεται με τα ενδιαφέροντά σου και να επιφυλάσσει συνεχώς νέες εμπειρίες, τότε δε λέει να αφήσεις την ευκαιρία αυτή να σε προσπεράσει!

Μπες ΕΔΩ και στείλε την αίτησή σου!

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Κακοκαιρία «Μπάρμπαρα»: Αναβάλλεται αύριο η εξεταστική στα πανεπιστήμια της Αττικής!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Φοιτητές του Παν. Πατρών έφτιαξαν μινιατούρα της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου με ζυμαρικά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΠΑΔΑ εμπνέεται από το ΠΑΜΑΚ και φέρνει τη δική του εφαρμογή με όλα τα αναγκαία!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Στα ελληνικά ΑΕΙ όλοι γνωρίζουν για τα μαζικά κοψίματα φοιτητών, όμως κανείς δεν κάνει τίποτα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET