ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

5 τρόποι να περάσετε την καλύτερη βραδιά με τις φίλες σου, αν μείνατε μέσα!

Πολλές φορές δεν έχεις αντοχή αλλά και χρήματα για να βγεις έξω, να πας για ποτό ή ακόμα και για έναν καφέ. Επιλέγεις λοιπόν να κάτσεις χαλαρά στο σπίτι με τις φίλες σου και να περάσεις ένα εξίσου διασκεδαστικό κι ανεβαστικό βράδυ. Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε 5 απλούς τρόπους για να πετύχεις τον σκοπό αυτό εύκολα […]

Default avatar

Guest Author

10 Μαρτίου, 2017

Πολλές φορές δεν έχεις αντοχή αλλά και χρήματα για να βγεις έξω, να πας για ποτό ή ακόμα και για έναν καφέ. Επιλέγεις λοιπόν να κάτσεις χαλαρά στο σπίτι με τις φίλες σου και να περάσεις ένα εξίσου διασκεδαστικό κι ανεβαστικό βράδυ.

Εμείς λοιπόν σου παρουσιάζουμε 5 απλούς τρόπους για να πετύχεις τον σκοπό αυτό εύκολα και χωρίς κόπο!

 1. Παίξτε drinking games.

Η διασκέδαση που σου προσφέρουν αυτά τα παιχνίδια είναι απεριόριστη και ποικίλει σε πολλά επίπεδα. Μέσω αυτών των παιχνιδιών, γελάς τόσο με τις φίλες σου όσο και με τον ίδιο σου τον εαυτό, αφού σίγουρα μετά από λίγα ποτηράκια αρχίζεις να ξεφτιλίζεσαι και δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις. Το καλό είναι ότι βρίσκεσαι σε σπίτι και δεν βλέπει κανένας άλλος τα χάλια σου πέρα από τις φίλες σου.

Κι αν δεν ξέρεις τι ακριβώς είναι αυτά τα drinking games, ρίξε μία ματιά εδώ που έχουμε να σου προτείνουμε κάποια καλά!


 2. Κάντε έναν μαραθώνιο ταινιών.

Μαζί με τα drinking games, συνδυάζονται πολύ καλά κι οι αγαπημένες σας ταινίες! Ξέρεις ότι με τις φίλες σου μπορείς να δει ότι ρομαντικούρα και γλυκανάλατο θες χωρίς παράπονα και γκρίνιες, όπως θα συνέβαινε αν έβλεπες μια τέτοιου είδους ταινία με κάποιο αγόρι. Φτιάξτε λοιπόν έναν αυτοσχέδιο κινηματογράφο κι απολαύστε άπειρες ώρες προβολής, μέχρι να σας πάρει ο ύπνος δηλαδή…

Εμείς πάντως σου έχουμε έτοιμη τη λίστα με τις 12 all-time «κοριτσίστικες» ταινίες που πρέπει να δεις με τις κολλητές σου, αν θέλεις να πάρεις ιδέες!


 3. Μαγειρέψτε.

Δημιουργήστε όλες μαζί κάτι μοναδικό που θα το θυμάστε για πάντα. Το μαγείρεμα είναι άκρως απολαυστικό κι ειδικά όταν το κάνεις με φίλες σου, η απόλαυση κι η διασκέδαση πηγαίνουν σε άλλο επίπεδο. Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε. Φροντίστε όμως να είστε και λίγο προσεκτικές για να μην πάρει φωτιά η κουζίνα.


 4. Kάντε όλες μαζί μία αλλαγή στην εμφάνιση σας.

Το έχω στο μυαλό μου κάτι σαν σε ριάλιτι αλλαγής εμφάνισης, που πηγαίναν σε κομμωτήρια, σε καταστήματα ρούχων και σε κέντρα ομορφιάς για να κάνουν μία ριζική αλλαγή. Η διαφορά είναι, ωστόσο, πως εσείς πρέπει να χρησιμοποιήσετε ότι έχετε στο σπίτι σας χωρίς καμιά ειδικό να σας συμβουλεύει. Τολμήστε το και ίσως σας βγει σε πολύ καλό.


 5. Δημιουργήστε ένα αυτοσχέδιο spa.

Υπάρχει καλύτερος τρόπος να χαλαρώσεις με τις φίλες σου από το να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει ένα spa στο… σπίτι; Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει, πάρτε ιδέες από τα διάφορα βίντεο που κυκλοφορούν στο YouTube, χρησιμοποιήστε όσα φυσικά προϊόντα έχετε στα ντουλάπια και στο ψυγείο και σας υπόσχομαι ότι θα κλάψετε από τα γέλια, πέρα από το ότι θα αναζωογονηθείτε στο έπακρον.

 

OUR20s

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Οι νέοι αδιαφορούν για το «πτυχίο πανεπιστημίου» – Ποια επαγγέλματα κερδίζουν έδαφος!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET