ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

7 εγγυημένοι τρόποι να ξεφορτωθείς τον ενοχλητικό τύπο που σου «χώνεται» επίμονα!

Η εποχή μας, μπορεί να χαρακτηριστεί γενικότερα, και ως η εποχή της ασυδοσίας ή πιο απλά του «μπίχτη». Δεν είναι λίγοι αυτοί οι άντρες που θεωρούν ότι αφού σε έχουν φίλη στο Facebook ή τους έδωσες τις σημειώσεις σου στην εξεταστική, έχουν και την δικαιοδοσία να στην πέφτουν χύμα και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό. Εμείς, […]

Νατάσσα Πιοτογιαννάκη

13 Αυγούστου, 2017

Η εποχή μας, μπορεί να χαρακτηριστεί γενικότερα, και ως η εποχή της ασυδοσίας ή πιο απλά του «μπίχτη». Δεν είναι λίγοι αυτοί οι άντρες που θεωρούν ότι αφού σε έχουν φίλη στο Facebook ή τους έδωσες τις σημειώσεις σου στην εξεταστική, έχουν και την δικαιοδοσία να στην πέφτουν χύμα και χωρίς κανένα ηθικό φραγμό.

Εμείς, λοιπόν, σου παρουσιάζουμε 7 τρόπους που θα σε βοηθήσουν να ξεφορτωθείς έναν τέτοιο άντρα και να τον κάνεις να καταλάβει ότι πρέπει σιγά σιγά να σου αδειάσει τη γωνιά…

1. Προσποίησου ότι έχεις γκόμενο

Ο πιο κλασικός και εγγυημένος τρόπος να ξεφορτωθείς κάποιον που σου την πέφτει ασύστολα, χωρίς να παίρνει χαμπάρι ότι εσύ δε γουστάρεις. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα σου στείλει, μπορείς να του αναφέρεις το εξής: «Άντε σ’ αφήνω τώρα, γιατί έρχεται κι ο φίλος μου να με πάρει να βγούμε». Να είσαι βέβαιη ότι την επόμενη μέρα δε θα βρεις ξανά μήνυμά του.

Ωστόσο, επειδή υπάρχουν κι εκείνοι που όταν ακούνε για κοπέλα «σε σχέση» ενθουσιάζονται ακόμα περισσότερο μιας και το βλέπουν σαν πρόκληση, πάμε να δούμε και τους υπόλοιπους τρόπους…

2. Παίξτο και λιγάκι σκύλα

Του έχεις εξηγήσει μία, δύο, τρεις με όμορφο κι ευγενικό τρόπο ότι δεν ενδιαφέρεσαι και δεν τον βλέπεις ερωτικά, όμως εκείνος δε λέει να το καταλάβει και εξακολουθεί να επιμένει. Με το δίκιο σου να γίνεις σκύλα λοιπόν και να του μιλήσεις απότομα και άσχημα την επόμενη φορά που θα σου στείλει μήνυμα. Εσύ μια φορά κυρία ήσουν. Αφού δεν το εκτίμησε, κακό του κεφαλιού του. Είναι δεδομένο ότι θα σε βρίσει μετά από κάτι τέτοιο, αλλά τουλάχιστον θα ησυχάσει το κεφάλι σου μια για πάντα.

3. Κάνε τον να αναθεωρήσει

Μπορεί να είναι τόσο επίμονος να σε κερδίσει επειδή πιστεύει ότι είσαι η ιδανική γυναίκα γι’ αυτόν. Απέδειξέ του το αντίθετο. Κάνε μία μικρή έρευνα στα social media του για να ανακαλύψεις τι μουσική ακούει, τι ομάδα είναι και γενικά ποιες είναι οι προτιμήσεις του και μετά; Μετά κράξε ελεύθερα σε σημείο να τον εκνευρίσεις. Θα σε διαγράψει από το μυαλό σου σε χρόνο μηδέν.

4. «Γουστάρω τα κορίτσια που γουστάρουν …κορίτσια»

Άλλη μία κλασική θα έλεγα, στα χρονικά τακτική. Αν θέλει να τον ξενερώσεις, κάνε του ξεκάθαρο ότι έχεις προτίμηση στο γυναικείο φύλο κι όχι στο αντρικό. Αν παρόλα αυτά πέσεις σε τύπο που του αρέσουν οι λεσβίες και αρχίσει να σου ζητάει να κάνετε τρίο, ο Θεός μαζί σου! Πες του ότι πας για καλόγρια!

5. Αγνόηση, delete, block

Σε γενικές γραμμές, το σχέδιο είναι να τον αγνοήσεις, δηλαδή να τον γράψεις όσο δεν πάει. Το αρνητικό της υπόθεσης είναι πως αυτός ο τρόπος μπορεί να χρειαστεί και μήνες μέχρι να τον οδηγήσει σε παραίτηση.

Αν πάλι δεν πιάσει, το επόμενο βήμα είναι να τον διαγράψεις από όλα τα κοινωνικά δίκτυα που είστε φίλοι. Αν εξακολουθεί να βρίσκει τρόπο να επικοινωνεί μαζί σου και να σε ενοχλεί, είναι η στιγμή να τον κάνεις block από παντού και να του πατήσεις κι ένα report για παρενόχληση. Τραβηγμένο το ξέρω, αλλά του χρειάζεται…

6. Το δράμα πάντα πιάνει

Στους άντρες δεν αρέσει καθόλου το δράμα. Είναι αυτό που λέμε …να τους λείπει το βύσσινο. Δείξε του πως αυτόν τον καιρό δεν είσαι διαθέσιμη επειδή αντιμετωπίζεις διάφορα προβλήματα και δυσκολίες στη ζωή σου που σε κάνουν να πελαγώνεις και να μην μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο. Αργά ή γρήγορα, ακόμα κι αν θέλει να το παίξει παρηγορητής, θα νιώσει πίεση με την όλη κατάσταση και σίγουρα θα την κάνει με ελαφριά πηδηματάκια.

7. Κάνε το προξενιό, να δεις καλό

Μπορεί να είναι καλό παιδί, αλλά να μην κάνει για εσένα. Για να μη σε φάνε οι τύψεις λοιπόν και πάει το παιδί άδικα, παίξε τον ρόλο της προξενήτρας και βρες από την παρέα σου κάποια ελεύθερη κοπέλα που είναι στα μέτρα του και θα τον κάνει ευτυχισμένο και χαρούμενο! Μ’ ένα σμπάρο, δύο τρυγόνια. Και τον ξεφορτώνεσαι και έχεις κάνει και καλό!

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET