Τιβί

Τρία επεισόδια GNTM την εβδομάδα θα βλέπουμε από εδώ και πέρα, δώστε ξεκατίνιασμα στο λαό!

Το θέλαμε, το ζητήσαμε, το έχουμε!

Neopolis Team

2 Δεκεμβρίου, 2019

Στις αρχές του παιχνιδιού μπορεί να γκρινιάξαμε λίγο για τον αριθμό των επεισοδίων, γιατί ποιος περιμένει μια εβδομάδα σχεδόν μέχρι τον επόμενο γύρο ξεκατινιάσματος, αλλά στην πορεία το συνηθίσαμε και το αποδεχτήκαμε. Τώρα βέβαια, με την είσοδο 3 ακόμη κοριτσιών στο σπίτι, σαν κάπως να κουραστήκαμε (όπως και ορισμένες παίκτριες) και να τη θέλαμε μια επιτάχυνση.

Ακόμη πιο ευτυχισμένοι ωστόσο, θα ήμασταν με ένα fast forward στο επεισόδιο που αποχωρεί η Ασημίνα, γιατί εκεί κι αν κουραστήκαμε.

Το δεύτερο λίγο δύσκολο να το ζήσουμε, το πρώτο όμως, έρχεται!

Τα επεισόδια που θα παίζουν εβδομαδιαίως θα αυξηθούν κατά ένα, και εκτός από Δευτέρα-Τρίτη, το GNTM θα μας γεμίζει και τις Πέμπτες στο εξής. Ωστόσο, ο σκοπός δεν είναι τόσο να περνάμε καλά εμείς μία επιπλέον μέρα μέσα στην εβδομάδα μας, όσο να τελειώσει κάποια στιγμή το ριάλιτι, και συγκεκριμένα την Πέμπτη 19/12, ίδια ημερομηνία με την περσινή δηλαδή.

Κι ενώ η ανυπομονησία μας για τον τελικό όλο και φουντώνει, πολύ φοβούμαστε για τα αποτελέσματα αυτού. Οι περισσότεροι έχουμε στο νου μας την τελική τριάδα, κυρίως από σπόιλς, και ανησυχούμε πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή. Διότι αναμενόμενο η Κάτια να φτάσει ως εκεί, το θέμα όμως είναι να μην καταφέρει να πιει νερό από την πηγή. Το πολύ θετικό είναι ότι, όπως πέρσι έτσι και φέτος, λόγο θα έχει και το κοινό, καθώς η τελική βαθμολογία θα κριθεί και από τους τηλεθεατές.

Ας ελπίσουμε βέβαια, να μην πέσει το σύστημα όπως πέρσι και γίνει καμιά βλακεία…

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET