ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

H TRATA υποστηρίζει το έργο της Wise Greece με το πρόγραμμα «0,01€ κάνει τη διαφορά»!

Αυτή η Σαρακοστή θα είναι γεμάτη γεύσεις, αγάπη και κοινωνική προσφορά!

Neopolis Team

23 Μαρτίου, 2023

Η TRATA με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζει τη μη κερδοσκοπική Wise Greece και εφαρμόζει το πρόγραμμα «0,01€ κάνει τη διαφορά».

Η TRATA, μία από τις πιο αγαπημένες ελληνικές μάρκες, εδώ και 45 χρόνια, δημιουργεί αποκλειστικά προϊόντα βιώσιμης αλιείας, που κερδίζουν τις εντυπώσεις της παγκόσμιας αγοράς και την αγάπη του Έλληνα καταναλωτή από γενιά σε γενιά, με την κορυφαία ποιότητα, τη γεύση και την καινοτομία τους.

Η Wise Greece είναι μία από τις επτά μη κερδοσκοπικές παγκοσμίως, που το 2020 βραβεύτηκαν από τα Ηνωμένα Έθνη και την Παγκόσμια Τράπεζα για το κοινωνικό τους έργο. Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία, προωθεί τα προϊόντα των μικρών Ελλήνων παραγωγών και με το κέρδος από την πώλησή τους προσφέρει εκατοντάδες τόνους τρόφιμα σε Ιδρύματα της χώρας που έχουν μεγάλη ανάγκη.

Για τις 40 ημέρες της Σαρακοστής, η TRATA έχει την τιμητική της και έτσι από κάθε νηστίσιμο προϊόν που θα πωλείται σε όλη την Ελλάδα, θα αποδίδει 0,01€ στη Wise Greece, η οποία στο τέλος της ενέργειας θα μετατρέψει όλα τα «μονόλεπτα» σε τρόφιμα υψηλής διατροφικής αξίας για οικογένειες και παιδιά που ζουν στα όρια της φτώχειας στην Ελλάδα.

Και όμως, μόλις 0,01€ μπορεί να κάνει τη διαφορά! Αν αναλογιστούμε ότι χιλιάδες άνθρωποι σε όλοι την Ελλάδα επιλέγουν τα νηστίσιμα προϊόντα της εταιρείας κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής, τότε είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να προσφέρουμε μαζί έναν σημαντικό όγκο τροφίμων σε Ορφανοτροφεία, Συσσίτια και Κοινωνικά Παντοπωλεία παρέα με τους εργαζόμενους της εταιρείας που θα συμμετέχουν μαζί μας στις διανομές τροφίμων.

Αυτή η Σαρακοστή θα είναι γεμάτη αγάπη, γιατί ακόμα και 0,01€ μπορεί να κάνει τη διαφορά!

Περισσότερες πληροφορίες www.wisegreece.com / www.tratagreece.gr

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

ΖΩ & ΤΡΑΓΟΥΔΩ, ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΩΜΑΙ 2024: Η Συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να ορίζετε και να τηρείτε τα προσωπικά όρια τυχερών παιχνιδιών

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Η Wolt συνεργάζεται με τα Pet City, για να παραγγέλνεις ακόμα και για το κατοικίδιό σου!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Πώς να επιλέξεις τα κατάλληλα λουλούδια για κάθε ξεχωριστή περίσταση;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET