Τιβί

Trannos: «Ήμουν τεμπέλης» – «Τώρα είμαι καλό παιδί, η μουσική με ηρέμησε»!

Few hours later: Συλλαμβάνεται για οπλοκατοχή! 😅

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2022

Πολύ είχε αργήσει η τηλεοπτική συνάντηση Trannos – Αρναούτογλου και δεν ξέραμε τι να σκεφτούμε γι’ αυτό. Συνήθως μια επιτυχία φτάνει για να έρθει καλεσμένος ένας τράπερ στην εκπομπή, και στην περίπτωση του συγκεκριμένου μετράμε ήδη πολλές.

Το ‘Madame’ ήταν η πιο πρόσφατη υπενθύμιση στον παρουσιαστή ότι έχει ξεχάσει ένα σημαντικό όνομα από τη λίστα καλεσμένων και να που τελικά το συμπεριέλαβε. Από τη συνέντευξη αυτή λοιπόν μάθαμε πολλά, όπως ότι ο Trannos είναι η απόδειξη του κανόνα της Τούνη πως «Οι νέοι είναι τεμπέληδες», καθώς και ότι τα βίντεο κλιπ και τα post του περνάνε από ενδελεχή έλεγχο της μαμάς του. Το ακόμα πιο περίεργο σε αυτό το τελευταίο, είναι ότι οι παρατηρήσεις της έχουν να κάνουν με την ανάλυση μιας φωτογραφίας για παράδειγμα. Ναι, το ίδιο σκεφτήκαμε…

Ο 22χρονος τράπερ με καταγωγή από τον Πύργο εμφανίστηκε στην τηλεόραση μετά την περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, ωστόσο το επεισόδιο είχε γυριστεί πριν από αυτήν. Για λίγο δυστυχώς, δεν είχαμε ωραίο θεματάκι να παρακολουθήσουμε, όπως το σχολιασμό των αστυνομικών για τη συμπεριφορά του σε σύγκριση με τα βίντεο κλιπ του.

Παρακολουθήσαμε όμως τον Tranno να μιλάει για τα εφηβικά του χρόνια, τα οποία δε χαρακτηρίζονταν από ιδιαίτερη ενεργητικότητα και όρεξη, με τον ίδιο να λέει πως ήταν τεμπέλης. Μία φορά είχε δουλέψει προτού μπει στη μουσική βιομηχανία, σαν μπάρμαν στον Πύργο για 25 μέρες.

Ήμουν τεμπέλης, δεν ήθελα να πάω πουθενά ούτε για δουλειά ούτε στο σχολείο, ήθελα να τραγουδάω.

Στη συνέχεια βέβαια αποκάλυψε ότι πλέον δουλεύει καθημερινά επί 12 ώρες για να ακούμε εμείς κομμάτια όπως το «Όπλο», το «Λαμόγια» και το «Madame» και νιώθουμε βαθιά ευγνωμοσύνη γι’ αυτό.

Η πιο αμφιλεγόμενη φράση που ειπώθηκε ωστόσο και την οποία ήρθαν και διέψευσαν τα πρόσφατα γεγονότα, ήταν: «Δεν ήμουν καλό παιδί, τώρα είμαι, η μουσική με ηρέμησε.» 

«Με τη μουσική βρήκα νόημα στη ζωή μου, κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι από αυτή. Είμαι μια χαρά, δε χρειάζεται να πάω για το μεροκάματο, το 12ωρο. Είμαι μια χαρά», πρόσθεσε

Όλα ξεκίνησαν, όπως είπε, χάρη στον κολλητό του, ο οποίος τον πίεσε να μπει στο στούντιο και να ηχογραφήσει τραγούδια. Όσο για τα μουσικά του είδωλα, είναι αυτά ακριβώς που περίμενες: Σταμάτης Γονίδης, Λευτέρης Πανταζής, Θέμης Αδαμαντίδης, Νίκος Μακρόπουλος.

Α, και πού ‘στε! Αν ποτέ τον πετύχετε στο δρόμο, να ξέρετε ότι γυρνάει και στο Χρήστος (πέρα από το Trannos φυσικά), που είναι το βαφτιστικό του. Το παρατσούκλι του βγήκε επειδή τον φώναζαν «μεγάλο και τρανό», και οκ, κάτι τέτοιο είχαμε φανταστεί ότι κρυβόταν από πίσω.

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET