ΣΤΥΛ

Η καμπάνια των TOMMY JEANS αποτυπώνει την στάση ζωής των νέων απέναντι στους κανόνες!

Το Tommy Hilfiger group, ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από millennial influencers, όπως ο ράπερ Christian “King” Combs, τα μοντέλα και μουσικούς Pyper America Smith και Gabriel-Kane Day-Lewis, και τα μοντέλα Diana Silvers, Lina Hoss και Sup Park. Η καμπάνια αποτυπώνει τη νέα στάση […]

Neopolis Team

23 Φεβρουαρίου, 2018

Το Tommy Hilfiger group, ανακοινώνει την παγκόσμια διαφημιστική καμπάνια TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, η οποία περιλαμβάνει μία σειρά από millennial influencers, όπως ο ράπερ Christian “King” Combs, τα μοντέλα και μουσικούς Pyper America Smith και Gabriel-Kane Day-Lewis, και τα μοντέλα Diana Silvers, Lina Hoss και Sup Park.

Η καμπάνια αποτυπώνει τη νέα στάση ζωής απέναντι στους κανόνες και αναδεικνύει νέους τρόπους έκφρασης της διαφορετικότητας και της ατομικότητας.

Η καμπάνια που φωτογραφήθηκε από τον Devyn Galindo στην Καλιφόρνια, πηγαίνει την παγκόσμια TOMMY JEANS ψηφιακή κοινότητα, ένα περιπετειώδες ταξίδι για να γιορτάσει τη νεότητα, την ελευθερία και τη φιλία, μαζί με τον Christian “King” Combs, την Pyper America Smith, τον Gabriel-Kane Day-Lewis, την Diana Silvers, την Lina Hoss και τον Sup Park οι οποίοι φορούν street-inspired looks. Η mobile καμπάνια περιλαμβάνει αποκλειστικά βίντεο αλλά και συνεντεύξεις με ambassadors που δίνουν τη δική τους οπτική για τη ζωή, το στιλ και τον τρόπο έκφρασης.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018, περιλαμβάνει ανδρικά και γυναικεία ενδύματα, παπούτσια και αξεσουάρ, γιορτάζοντας την ταχύτητα και την αμεσότητα με μία vintage νοσταλγία. Η συλλογή δίνει μια νεανική και «ασεβής» έμφαση στα αγωνιστικά πληρώματα της Formula 1 με τα κλασσικά work wear, χαλαρά outwear, oversized silhouettes και με μία ιδιαίτερη έμφαση στις denim λεπτομέρειες. Το look είναι εμπνευσμένο από τα iconic σχήματα, τα έντονα χρώματα και τα αεροδυναμικά γραφικά των οδηγών ταχύτητας για μία συλλογή που επαναπροσδιορίζει τα παραδοσιακά all-American classics.

Η συλλογή TOMMY JEANS για την Άνοιξη 2018 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο ομώνυμο κατάστημα Tommy Jeans στο The Mall Athens και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

 

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΟΜΟΡΦΙΑ

Προστάτεψε τις πολύτιμες στιγμές σου στην παραλία με τα αντηλιακά Carroten!

ΣΤΥΛ

Μια βουτιά στη νέα συλλογή TEZENIS 2024 beachwear, για να ξεκινήσει σωστά το καλοκαίρι!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Clinéa: Η πιο αποτελεσματική clean skincare ρουτίνα για το απόλυτο #GlassSkin effect!

ΣΤΥΛ

Fashion items που κακώς φοβάσαι να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

ΟΜΟΡΦΙΑ

NIVEA SUN UV Derma Skin Clear SPF50+: Αντηλιακή προστασία για επιδερμίδες με τάση για ατέλειες!

ΣΤΥΛ

«Stay Authentic»: Η νέα καμπάνια της Kappa για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι ’24!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET