Είναι viral

Το βίντεο για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου είναι ό,τι πιο συγκινητικό έχουμε δει!

Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά, γι’αυτό και σήμερα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που προφανώς έγινε viral. Έχει τίτλο “The Fall: Love Never Let Us Down” και πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας 2:40 λεπτών, αποτέλεσμα […]

Δήμητρα Πραντάλου

15 Φεβρουαρίου, 2019

Η 15η Φεβρουαρίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά, γι’αυτό και σήμερα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα πολύ συγκινητικό βίντεο που προφανώς έγινε viral.

Έχει τίτλο “The Fall: Love Never Let Us Down” και πρόκειται για μια ταινία μικρού μήκους διάρκειας 2:40 λεπτών, αποτέλεσμα συνεργασίας των WMcCann, Zombie Studio και Loud, για λογαριασμό του νοσοκομείου Cancer De Barretos που βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.

Το βίντεο δημιουργήθηκε πριν καιρό και προφανώς επειδή είναι επίκαιρο κυκλοφόρησε σημέρα, ενώ το νοσοκομείο πλέον ονομάζεται “Hospital de Amor“, καθώς έχει στόχο πλέον να περάσει το μήνυμα πως η αγάπη είναι η πιο αποτελεσματική πηγή δύναμης στη μάχη κατά του καρκίνου.

Η αγάπη όλα τα νικά, άλλωστε!

Στο animation παρουσιάζονται οι καταστροφικές συνέπειες του παιδικού καρκίνου, από τις επώδυνες θεραπείες μέχρι και την ψυχολογική κατάρρευση συγγενών και φίλων που δίνουν με τη σειρά τους τη δική τους “μάχη”.

Πρωταγωνίστρια είναι ένα μικρό κορίτσι που μία μέρα ο καρκίνος της “χτυπά” την πόρτα. Παρακολουθούμε όλο το ταξίδι από την διάγνωση, ενώ ο τίτλος που περιέχει το “fall” παρομοιάζει εκείνη τη στιγμή που χάνεις την γη κάτω απ’τα πόδια και το μέλλον φαντάζει άγνωστο και ζοφερό.

Ωστόσο, γιατροί, συγγενείς και φίλοι λειτουργούν σαν ασπίδα ασφάλειας και αισιοδοξίας, αφού η αγάπη είναι μεγαλύτερη απ’τον φόβο. Κι αυτό είναι το μήνυμα στο τέλος του βίντεο.

Πραγματικά είναι τόσο συγκινητικό που ορισμένοι μπορεί να χρειαστείτε χαρτομάντιλα:

https://youtu.be/zBc7eqXv6sU

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET