BINGE WATCHING

Τώρα κλάψτε, λυσσάξτε! To Venom 2 είναι επίσημο και παίζει να δούμε και τον Spider-Man!

Υπάρχει κάποιος που δεν ονειρευόταν τον Venom με τον Spidey στην ίδια ταινία;

Χάρης Κυριακόπουλος

17 Δεκεμβρίου, 2018

Μπορεί για κάποιους η ταινία Venom να ήταν «μια κουράδα στον άνεμο», αλλά οι αιθουσάρχες έκαναν χρυσές δουλειές, με τις εισπράξεις να ξεπερνούν τα $850 μύρια παγκοσμίως!

Για όσους μυημένους έμειναν μπροστά από τη μεγάλη οθόνη μετά το τέλος, η post-credit σκηνή έδωσε ένα καλό hint ότι το Νο2 ήταν ήδη προσχεδιασμένο!

Όταν ο Έντι έμπαινε σ’ εκείνη τη φυλακή υψίστης ασφαλείας για να πάρει συνέντευξη από έναν απροσδιόριστο κρατούμενο, λίγοι φανταζόμασταν την έκπληξη που θα μας βάραγε! Ο ΘΕΟΣ Γούντι Χάρελσον εμφανίστηκε πίσω από τα σίδερα και ενθουσίασε όχι μόνο τους σινεφίλ, αλλά και του κομιξάκηδες που κατάλαβαν αμέσως τι ρόλο βάραγε, όταν είδαν τα μαλλιά του!

https://www.youtube.com/watch?v=XrJGiEYgyZo

Συγκεκριμένα, τον Κάρνιτζ, έναν άλλο γνωστό εχθρό του Spiderman, που είναι κάτι σαν ένας κόκκινος Venom. Δηλαδή ένας συμβιωτικός οργανισμός που ζει μέσα σ’ έναν ψυχοπαθή εγκληματία (τον Κλίτους) που έχει αυτό το χαρακτηριστικό, κόκκινο μαλλί! Εξού και η ατάκα «όταν βγω από εδώ – και θα βγω – θ’ακουλουθήσει μακελειό» («there’s gonna be carnage»)!

Το μόνο που έμενε πλέον, ήταν να επιβεβαιωθεί επίσημα η κυκλοφορία της, κάτι που μόλις έγινε από έναν εκ των σεναριογράφων! Φυσικά, ο άνθρωπος δεν μπορούσε ν’ αποκαλύψει τίποτα για το project από τώρα, αλλά οι απανωτές ερωτήσεις των δημοσιογράφων κατάφεραν να εκμαιεύσουν κατιτίς!

Συγκεκριμένα, ότι δεν αποκλείεται να πεταχτεί κάπου ο αγαπημένος υπερήρωας της γειτονιάς, ο Σπάιντερμαν!

Χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες, είπε ότι «δεν αποκλείεται ο Spiderman να έχει κάποιον σημαντικό ρόλο και όλοι θα ήταν ενθουσιασμένοι για μια τέτοια ταινία!»

Το οποίο ήταν αναμενόμενο, αφού κάποια στιγμή έπρεπε να τους έχει παρέα, δε γινόταν αλλιώς! Στα κόμιξ, υπήρξαν φορές που ο Venom έπρεπε να συνεργαστεί με τον Spidey για να καταπολεμήσουν την ανεξέλεγκτη απειλή του Κάρνιτζ, οπότε δε θα μας κάνει εντύπωση αν ο Τομ Χόλαντ επιστρέψει (κατ’ευχήν μετά το Avengers: Engame)

Βάλε και την επερχόμενη ταινία με τον Morbius, έναν άλλο αντίπαλο του ανθρώπου-αράχνη που θα υποδυθεί ο Τζάρεντ Λέτο και φαίνεται ότι θα ‘χουμε πολύ πράμα και φέτος!

 

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET