fbpx

Το TEDxMaviliSquare είναι εδώ για 2η χρονιά, για να «ταράξει τα νερά» της «πόλης των Ασημουργών»!


Η ομάδα του TEDxMaviliSquare μας βάζει στο κλίμα ενός ακόμη φανταστικού event που έρχεται!

Πέρσι, ωθήσαμε το κοινό να «νιώσει την καρδιά του». Αυτή τη φορά, θα σε ταξιδέψουμε στον κόσμο της «panacea», που αποτελεί και το φετινό μας θέμα. Ίσως να έχεις ακούσει τη συγκεκριμένη λέξη, ίσως κι όχι. Αναμφισβήτητα, συνειδητά ή μη, θα την έχεις συναντήσει κάποια στιγμή που αποζητούσες τη λύση σε κάποιο πρόβλημά σου.

Για να μάθεις ακόμα περισσότερα γύρω από αυτή την έννοια, με τις τόσες πολλές και διαφορετικές της εκφάνσεις, σε καλούμε στις 7 Δεκεμβρίου, στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών! Εκεί, θα μάθεις πώς 14 διαφορετικοί άνθρωποι, προερχόμενοι από τον ακαδημαϊκό χώρο, το χώρο της τέχνης, της επιστήμης, του αθλητισμού κ.ά. προσεγγίζουν την «πανάκεια», ο καθένας από τη δική του σκοπιά!

Οι 14 ομιλητές που θα πλαισιώσουν και θα σε «μυήσουν» σε κάθε διάσταση της θεματικής μας είναι: Γεώργιος Παπαϊωάννου: Αναπληρωτής Καθηγητής στις Μουσειακές Σπουδές Όλγα Ε. Μαλανδράκη: Κύρια Ερευνήτρια Φυσικής Διαστήματος, Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, ΙΑΑΔΕΤ Παναγιώτης Φίλος: Επίκουρος Καθηγητής Γλωσσολογίας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Αναστάσιος Παπαβασιλείου: Χημικός Θεόδωρος- Θωμάς Νικολόπουλος : Βιολόγος Κατερίνα Χατζημελετίου: Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εμβρυολογίας Γενετικής στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή Γεώργιος Τσούκαλης: Ιδιωτικός Ντετέκτιβ Μάριος Καρακατσάνης: Συγγραφέας Σάντυ Κουτσοσταμάτη: Ψυχοθεραπεύτρια και συγγραφέας Χαράλαμπος Μαθιουδάκης: Γενικός Διευθυντής Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Εταίρος στο Πολιτιστικό Κέντρο Βαβυλωνία Εύα Καρανάσιου & Κώστας Λαχανάς: Συνιδρυτές του θεραπευτικού κέντρου εξαρτημένων ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ, Σύμβουλοι Εξαρτήσεων Νιζέττα Αναγνωστοπούλου: Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια Ετεοκλής Παύλου: Αθλητής- Γυμναστής Πάνος Σόμπολος:Δημοσιογράφος Το δικό τους «στίγμα» στη διοργάνωση δίνουν τα ξεχωριστά μας performances!

Κοινός παρονομαστής όλων, ομιλιών και performances, συνιστά η πανάκεια.

Η ομάδα μας αποσκοπεί στο να βιώσεις την TEDx εμπειρία με μοναδικό τρόπο, χωρίς να αποκλείει κανέναν από την απόλαυσή της! Γι’ αυτό, εξασφαλίζει μια εκδήλωση ανοιχτή και προσβάσιμη σε όλους. Εξασφαλίζουμε ταυτόχρονη διερμηνεία των ομιλιών στη νοηματική γλώσσα, καθώς και επισημαίνουμε πως ο χώρος είναι προσβάσιμος σε άτομα με κινητικές δυσκολίες(ύπαρξη ράμπας κλπ). Επιπρόσθετα, υπογραμμίζουμε την ύπαρξη τόσο vegan όσο και vegetarian επιλογών φαγητού και ποτού! Πέραν των γευμάτων, κατά τα διαλείμματα, σου δίνουμε τη δυνατότητα να μετέχεις στην εμπειρία βιωματικών workshops, που εγείρουν το ενδιαφέρον!

Τέλος, ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, στις 12 η ώρα, ανοίγουν τα εισιτήρια για την εκδήλωση! Δίνεται η δυνατότητα είτε online κράτησης είτε παραλαβής τους από φυσικά καταστήματα συνεργαζόμενα με τη Viva.

Κάνε την κράτησή σου εδώ.

Μείνε συντονισμένος στα Social Media μας, καθώς και στην ιστοσελίδα και το Blog μας:

Facebook: https://www.facebook.com/TEDxMaviliSquare/

Instagram: https://www.instagram.com/tedxmavilisquare/

Ιστοσελίδα: http://www.tedxmavilisquare.com/

Blog: http://www.tedxmavilisquare.com/blog.html, η oμάδα μας σε περιμένει με χαρά να «αγκαλιάσεις» το εγχείρημα της, δίνοντας δυναμικό παρών στο event!

#Be_Α_Mavilian #TEDxMaviliSquare #TEDxMaviliSq2019 #Panacea

FACTS ABOUT THIS YEAR’S EVENT!!

● 550 άνθρωποι ● 14 ομιλίες ● 4 performances ● 6 βιωματικά εργαστήρια & παράλληλες δράσεις ● Ήδη 47 συνεργαζόμενες εταιρείες ● Παράλληλη διερμηνεία στη νοηματική γλώσσα ● DJ

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET