fbpx

Το Sex Education 2 έρχεται μέσα στο 2020 και το Netflix κυκλοφόρησε τις πρώτες φωτογραφίες!


Ήταν αρχές του 2019, όταν το Netflix τάραξε τα νερά με την εφηβική σειρά Sex Education.

Σε μόλις τέσσερις εβδομάδες, η πλειοψηφία μιλούσε για την πιο έξυπνη, αστεία, ρεαλιστική σειρά στην πλατφόρμα, με πλήθος μηνυμάτων να περνάνε από μπροστά μας, στα μόλις οκτώ επεισόδια της. Και ακριβώς επειδή έγινε χαμούλης, το Netflix ανακοίνωσε σχεδόν αμέσως πως θα έρθει και δεύτερη σεζόν, για την οποία δεν ξέρουμε πότε θα κυκλοφορήσει ακριβώς, αλλά ας ελπίσουμε να είναι στις αρχές του 2020.

Για το Sex Education σου έχω μιλήσει κάτι μήνες πριν, επομένως δε χρειάζεται να αναφερθώ ξανά στην πρώτη σεζόν. Στο μόνο που θα αρκεστώ, έτσι για να φρεσκαριστεί και λίγο η μνήμη, είναι στο πώς τελείωσαν τα γεγονότα.

*** Όπως καταλαβαίνεις (εσύ που δεν την έχεις τσεκάρει ακόμα), ακολουθούν spoilers ***

Ο Οtis παρά τις όποιες προσπάθειές του (ο Θεός να τις κάνει) δεν κατέληξε τελικά μαζί με την Maeve, αντίθετα φιλήθηκε με την Οla, με την οποία στη δεύτερη σεζόν θα είναι και επίσημα σε σχέση. Η Maeve παρ΄όλα αυτά τον γουστάρει κρυφά, γεγονός με το οποίο θα ασχοληθούμε σίγουρα στα νέα οκτώ επεισόδια.

Ο Adam, που τον είδαμε να έχει ταλέντο στο bullying απέναντι στον ομοφιλόφυλο Eric, συνουσιάστηκε μαζί του κι αυτό ήταν η έκπληξη που δεν περιμέναμε.

Σεζόν 2

Trailer προς το παρόν δεν έχουμε στα χέρια μας, ωστόσο η πολυαγαπημένη μας πλατφόρμα κυκλοφόρησε κάποιες φωτογραφίες από τη δεύτερη σεζόν, ίσα ίσα για να μας βάλει στο mood. Το σίγουρο είναι πως επιστρέφουν όλοι οι χαρακτήρες, ενώ στο σχολείο Moordale μπαίνουν και new entries.

H Maeve και η Aimee γίνονται #besties ξανά, ενώ το γεγονός ότι οι δυο τους συνομιλούν με έναν αστυνομικό σε δωμάτιο ανάκρισης, μας εξιτάρει την περιέργεια.

Θα μπορούσαμε να πούμε πως ενδεχομένως να έχει σχέση με το ότι η Maeve πήρε την ευθύνη για τα ναρκωτικά στην πρώτη σεζόν, ωστόσο την κόβουμε κομματάκι χαλαρή στην ακόλουθη φωτογραφία, οπότε μάλλον είναι κάτι άλλο, που θα έχουμε καιρό ακόμα για να μάθουμε. 

Από την άλλη, ο Adam φεύγει από το Moordale χωρίς τιμές και δόξα, και πλέον η θέση του θα βρίσκεται σε στρατιωτικό σχολείο, μετά από απόφαση του πατέρα του που τον είδε να τα κάνει όλα ζήτω.

Στο μεταξύ, μάλλον γεννιέται και μια νέα γυναικεία φιλία, η πιο άκυρη θα λέγαμε, αφού Lily Iglehart και Ola Nyman φωτογραφίζονται χαμογελαστές σε κάποιο λούνα παρκ. Μπορεί βέβαια να βρίσκονται και απλά τυχαία δίπλα δίπλα, σε κάποια σχολική εκδρομή ενδεχομένως.

Όσον για τον Jackson Marchetti, ο καψούρης με την Maeve, μάλλον οι μητέρες του θα συνεχίσουν να τον πιέζουν ασφυκτικά για να φτάσει στην επιτυχία, και μάλλον με την ακόλουθη φωτογραφία αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνεται. Δεν είναι τυχαίο που κάθεται με τα χέρια σταυρωμένα, με τις δυο κυρίες να βρίσκονται πίσω και να τον παρακολουθούν.

Ελπίζουμε σύντομα να έρθει και ένα αντιπροσωπευτικό trailer, για να έχουμε καλύτερη εικόνα της δεύτερης σεζόν, αλλά έως τότε μπορείς να παρακολουθήσεις μια άλλη σειρά όπως το Unbelievable, αν δεν το έχεις κάνει ήδη δηλαδή, ή να τσεκάρεις όσα ήρθαν ή έρχονται αυτόν το μήνα στο Netflix.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET