Έρευνες λένε

Το Red Bull Art Of Motion – ο κορυφαίος διαγωνισμός freerunning στην πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης!

Το Red Bull Art Of Motion επιστρέφει και αθλητές από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στην εντυπωσιακή Ματέρα της Ιταλίας, στις 5 Οκτώβρη. O κορυφαίος αγώνας freerunning που για 7 συναπτά χρόνια, από το 2011 μέχρι και το 2017, μαγνήτισε εκατομμύρια θεατές και κέρδισε τις καρδιές των απανταχού freerunners από τη Σαντορίνη, μεταφέρεται στην ιστορική […]

Δαμιανός Σανταλίδης

16 Σεπτεμβρίου, 2019

Το Red Bull Art Of Motion επιστρέφει και αθλητές από όλο τον κόσμο δίνουν ραντεβού στην εντυπωσιακή Ματέρα της Ιταλίας, στις 5 Οκτώβρη.

O κορυφαίος αγώνας freerunning που για 7 συναπτά χρόνια, από το 2011 μέχρι και το 2017, μαγνήτισε εκατομμύρια θεατές και κέρδισε τις καρδιές των απανταχού freerunners από τη Σαντορίνη, μεταφέρεται στην ιστορική Ματέρα στη νότια Ιταλία, τη φετινή Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Τη σκυτάλη από την κατάλευκη Οία που στολίζει την καλντέρα, θα πάρουν φέτος τα σπίτια-σπηλιές και τα λιθόστρωτα δρομάκια της ιστορικής πόλης Ματέρα, μιας πόλης που θεωρείται μια από τις αρχαιότερες κατοικημένες πόλεις του κόσμου που θα αποτελέσει το τερέν για τους καλύτερους αθλητές freerunning του κόσμου!

Οι κορυφαίοι freerunners Alexander Titarenko και Dominic Di Tomasso παρουσιάζουν την πανέμορφη Ματέρα με τον δικό τους τρόπο κάνοντας τα άλματά τους ανάμεσα σε βράχους και ταράτσες, δίνοντάς μας έτσι μια γεύση του τι πρόκειται να δούμε και στο φετινό Red Bull Art of Motion.

Η τελική 18άδα των αθλητών απαρτίζεται από τον νικητή του Red Bull Art of Motion 2017 Alexander Titarenko, τον νικητή του Air Wipp Challenge Krystian Kowalewski, τον Ed Scott – νικητή του NAPC 2019, τον νικητή του Lion City Gathering (12 – 15/09), τους 8 αθλητές (4 άντρες: Didi Aloui, Montree Bouwdok, Archie Aroyan, Yurai Miyazaki & τις 4 γυναίκες: Sydney Olson, Aleksandra Shevchenko, Lilou Ruel, Silke Sollfrank) που πήραν την πρόκριση μέσω του Online Qualifier, και τους 5 freerunners όπως θα αναδειχθούν από τον Onsite Qualifier που θα πραγματοποιηθεί στη Ματέρα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στην αυλή του μοναστηριού του SantAgostino και η τελευταία θέση θα δοθεί σε «wildcard» Ιταλό freerunner.

O Έλληνας πρωταθλητής freerunning και 2 φορές νικητής του Red Bull Art of Motion Δημήτρης “DK” Κυρσανίδης είναι έτοιμος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό τον Onsite Qualifier και να διεκδικήσει για μια ακόμα φορά την θέση του στην κορυφή της παγκόσμιας freerunning σκηνής, έπειτα από την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα World Urban Games στην κατηγορία Parkour Freestyle που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.

O τελικός του Red Bull Art of Motion θα γίνει δίπλα στο εντυπωσιακό Palazzo del Casale, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του οργανισμού Matera Basilicata 2019.

Τα πέντε μέλη της κριτικής επιτροπής, έμπειροι εκπρόσωποι του αθλήματος, θα αξιολογήσουν τους 18 αθλητές, που κατάφεραν να προκριθούν στην τελική αναμέτρηση του Red Bull Art of Motion, με κριτήρια τη δημιουργικότητα, την τεχνική δυσκολία, την εκτέλεση, τη ροή και τη συνολική εμφάνιση.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Home Alone: Υπολόγισαν πόσα θα ξόδευε σήμερα ο Kevin για τα ψώνια κι απλά γελάμε!

Έρευνες λένε

Οι νέοι δεν ψήνονται να γίνουν μάνατζερ, γιατί δεν αξίζει τόσο άγχος και πίεση!

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Οι νέες, απολαυστικές μπάρες δημητριακών FITNESS® της Nestlé χωρίς προσθήκη ζάχαρης είναι εδώ!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET