ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

Το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ετοιμάζεται να υποδεχτεί campus ευρωπαϊκών προδιαγραφών!

Ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συμφωνήθηκε το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, να μετατραπεί σε σύγχρονο campus του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Συγκεκριμένα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο Πανεπιστημιακό Campus υψηλών προδιαγραφών που θα αναβαθμίσει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και τον αναπτυξιακό του ρόλο στην περιοχή. Παράλληλα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός δεσμεύτηκε για την […]

Neopolis Team

31 Αυγούστου, 2018

Ύστερα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, συμφωνήθηκε το πρώην Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης, να μετατραπεί σε σύγχρονο campus του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Συγκεκριμένα, δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο Πανεπιστημιακό Campus υψηλών προδιαγραφών που θα αναβαθμίσει το Δημόσιο Πανεπιστήμιο και τον αναπτυξιακό του ρόλο στην περιοχή.

Παράλληλα ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός δεσμεύτηκε για την γρήγορη μετεγκατάσταση της Ψυχιατρικής Κλινικής στο νέο κτήριο του νοσοκομείου Τρίπολης καθώς και για τη μέγιστη δυνατή στήριξη του νοσοκομείου, δρομολογώντας παρεμβάσεις επέκτασης και αναβάθμισης των κτηριακών του υποδομών και ενίσχυσης του περιφερειακού και τριτοβάθμιου χαρακτήρα του.

ΕΛΛΑΔΑ

Ιτέα: Κοπέλα σώζει νεογέννητο γατάκι που βρήκε ασφυχτικά δεμένο σε σακούλα σκουπιδιών!

SPILL THE TEA

Ο Damiano των Måneskin χώρισε και πιάστηκε να φιλιέται με άλλη σε κλαμπ της Ισπανίας!

ΕΛΛΑΔΑ

Μπουνιές και κλωτσιές παίχτηκαν σε συναυλία του Sidarta, έριξε κι ο ίδιος μερικές!

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Μιας που το ανέφερε η Συνατσάκη, τι είναι τελικά το βιολογικό και το κοινωνικό φύλο;

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET