ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών παίρνει σειρά και αποκτά τη δική του μπουτίκ με σουβενίρ!

Άντε και καλά ψώνια!

Neopolis Team

20 Σεπτεμβρίου, 2021

Η μόδα των πανεπιστημιακών μπουτίκ εξαπλώνεται σε όλη την Ελλάδα σιγά-σιγά κι από εκεί που το ΟΠΑ θεωρούνταν πρωτοπόρο στο κομμάτι αυτό, πλέον είναι κάτι που διαθέτουν κι άλλα μεγάλα ιδρύματα της χώρας. Συγκεκριμένα, λίγα χρόνια μετά πήρε σειρά το ΑΠΘ, ενώ νωρίτερα φέτος το καλοκαίρι το ΕΜΠ άνοιξε το δικό του e-shop με σουβενίρ.

Στην παρέα έρχεται να κάνει join in και το Πανεπιστήμιο Πατρών λοιπόν, αφού κάθισε και σκέφτηκε ότι δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τα υπόλοιπα, αποφασίζοντας να ακολουθήσει την τάση και να προσφέρει τη δυνατότητα για shopping therapy στους φοιτητές του εκεί ανάμεσα στις διαλέξεις. Ή όποτε το τραβάει η όρεξή τους. 

Η επιστροφή δηλαδή στη Σχολή θα επιφυλάσσει μια νέα προσθήκη στις εγκαταστάσεις, η οποία ωστόσο προς το παρόν βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο. Για την ώρα το ίδρυμα προκήρυξε διαγωνισμό (27 Σεπτεμβρίου) για την ανάδειξη αναδόχου στον οποίο θα παραχωρηθεί η άδεια χρήσης των σημάτων του, σύμφωνα με την οποία τα αντικείμενα με τα σήματα του διαγωνισμού θα πωλούνται αποκλειστικά εντός του Πανεπιστημιακού χώρου και σε κατάστημα που θα εκμισθωθεί στον ανάδοχο, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop).

Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται στο σχέδιο στη διακήρυξη, η μπουτίκ θα στεγαστεί σε κτίριο εντός της πανεπιστημιούπολης (περίπου 40 τ.μ.) που βρίσκεται ανάμεσα στο «Πάρκο της Ειρήνης» και του Βιβλιοπωλείου, έναντι της Πρυτανείας.

Ελπίζουμε η λειτουργία του να μην αργήσει και να ευχηθούμε καλά ψώνια στους φοιτητές του, αλλά και στους επισκέπτες του! 

ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο 23χρονος Στάθης Ηλιάκης έγινε δεκτός στο MIT και ταξιδεύει Αμερική για τα όνειρά του!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

19ο ΦΣΔΕΤ ΟΠΑ: «SUSTAINABILITY: Εξισορροπώντας τις ανάγκες του ανθρώπου, της οικονομίας και του περιβάλλοντος»

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παν/μιο Πατρών: Οι 20.000 φοιτητές είναι «αιώνιοι» – Οι Σχολές με τα μεγαλύτερα ποσοστά!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΑΠΘ: Φοιτητές διακρίθηκαν σε Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό και μας έκαναν περήφανους!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET