ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Κυκλοφόρησε η εφαρμογή που κάθε «κουτσομπόλης» φοιτητής πρέπει να έχει στο κινητό του!

Εδώ και δύο ημέρες κυκλοφορεί μια mobile εφαρμογή αφιερωμένη εξαιρετικά στους Έλληνες φοιτητές. Η επικοινωνία στα αμφιθέατρα θα πάει σε άλλο επίπεδο και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε… Η εν λόγω εφαρμογή ονομάζεται ‘Nup‘ και πίσω από αυτή κρύβονται φοιτητές της Πληροφορικής. Ο τρόπος λειτουργίας της είναι πολύ απλός και έχει ως εξής: Ο […]

Neopolis Team

7 Ιουνίου, 2018

Εδώ και δύο ημέρες κυκλοφορεί μια mobile εφαρμογή αφιερωμένη εξαιρετικά στους Έλληνες φοιτητές. Η επικοινωνία στα αμφιθέατρα θα πάει σε άλλο επίπεδο και θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως τι εννοούμε…

Η εν λόγω εφαρμογή ονομάζεται ‘Nup‘ και πίσω από αυτή κρύβονται φοιτητές της Πληροφορικής. Ο τρόπος λειτουργίας της είναι πολύ απλός και έχει ως εξής:

Ο χρήστης μπαίνει με ένα ψευδώνυμο και τη σχολή που σπουδάζει. Αφού φτιάξει το λογαριασμό του, έχει τη δυνατότητα να ποστάρει, να μιλήσει στο chat, να μάθει μυστικά της δικής του σχολής ή των υπολοίπων και να σχολιάσει εντελώς ανώνυμα. Στην ουσία δηλαδή, στο Nup θα βγουν ανώνυμα μυστικά στη φόρα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως μέσο γνωριμίας αφού κάποιος μπορεί να πιάσει κουβεντούλα στο πρόσωπο που του αρέσει.

Να σημειωθεί πως τις πρώτες 30 ώρες στάλθηκαν σχεδόν 3.000 μηνύματα. Καταλαβαίνετε δηλαδή τι επρόκειτο να συμβεί στη συνέχεια.

Τονίζουμε πως όλα λειτουργούν ανώνυμα, ενώ η εφαρμογή δεν διατητεί προσωπικά δεδομένα που είναι σημαντικό με βάση το GDPR.

Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν από το Google Play και το App Store.

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET