PLACES TO BE

Το Noel στην Κολοκοτρώνη μεταμορφώθηκε σε αλάνθιστο κήπο, το ερωτευτήκαμε περισσότερο!

Το γιορτινό bar μας υποδέχεται στην ανοιχτή, πολύχρωμη, χαρούμενη και δροσερή του στοά.

Δήμητρα Πραντάλου

10 Ιουλίου, 2020

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ το κέντρο της Αθήνας το ερωτεύομαι ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι.

Παραμένει παραμελημένο σε πολλά σημεία, είναι μια αλήθεια αυτό, αλλά είναι αυτές οι ταράτσες με την υπέροχη θέα, η Πλάκα που θυμίζει το νησί που μας λείπει, τα μαγαζιά στις στοές με τα υπέροχα φώτα να τα φωτίζουν και οι βραδινές καλοκαιρινές βόλτες που έχουν άλλη μαγεία.

Αυτά πάντως που ξεχωρίζουν, είναι τα μοντέρνα μπαράκια που έχουν στυλ και ταυτότητα και δεν είναι λίγο απ’όλα και να ‘χαμε να λέγαμε. Και τα πρωτεία σε αυτή την κατηγορία, κερδίζει το Noel. Από τότε που άνοιξε τις πόρτες του πρώτη φορά, ο κόσμος το έχει αγαπήσει και δικαίως.

Το γιορτινό bar της οδού Κολοκοτρώνη μας έχει συνηθίσει για τις αισθητικές του παρεμβάσεις και τα επίκαιρα θεματικά του, οπότε για ακόμη μια φορά κάνει την έκπληξη, χαρίζοντας με την τελευταία του ανακαίνιση μια νότα αισιοοδοξίας στην επανεκκίνηση της εστίασης.

Το διάστημα που έμεινε κλειστό, εξαιτίας του γενικού lockdown, αξιοποιήθηκε στο μέγιστο ο χρόνος και το Noel μεταμορφώθηκε σε έναν υπέροχο αλάνθιστο κήπο, μια ολόδροση και πολύχρωμη αλέα σαν από παραμύθι.

Πολύχρωμα λουλούδια σκαρφαλώνουν στους τοίχους, γεμίζουν όλο τον φρεσκαρισμένο χώρο και σε συνδυασμό με τον φρέσκο αέρα που μπαίνει από την ανοιχτή οροφή, μοιράζουν απλόχερα σε όλους τους επισκέπτες τους θετική ενέργεια και καλή διάθεση.

Τηρώντας, πάντα, όλα τα μέτρα και τους κανονισμούς υγιεινής και με απόλυτο σεβασμό και προτεραιότητα την ασφάλεια όλων των επισκεπτών του, δημιούργησε, κι αυτό το καλοκαίρι, ένα θεατρικό διαφορετικό σκηνικό, με πρωταγωνιστή τα χρώματα της φύσης.

Στη λίστα των cocktails, την οποία υπογράφει ο Θοδωρής Καϊσίδης, θα βρείτε παραλλαγές αγαπημένων συνταγών όπως η Pina Colada, ενώ μπορείς να απολαύσετε κλασικές συνταγές, μοναδικά εκτελεσμένες από την ομάδα των bartenders. Όσο για τη μουσική, δε χρειάζονται συστάσεις, με την υπογραφή της ποιότητας και της διαχρονικότητας που την ξεχωρίζει, αποτελεί, χρόνια τώρα, την αδιαφιλονίκητη οικοδέσποινα του χώρου.

Όπως δηλώνει και η ομάδα του Holiday Bar: «Αυτό το καλοκαίρι θέλαμε να κάνουμε τα «Καλοκαιρινά Χριστούγεννα της πόλης», γιατί μπορεί φέτος λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών η αρχή της άνοιξης να μας βρήκε στα σπίτια μας, για το Noel όμως το να ξεκινήσει την επαναλειτουργία του χωρίς τα στοιχεία της άνοιξης ήταν αδιανόητο!».

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET