ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το McArthurGlen υποδέχεται το 2020 με χειμερινές προσφορές, ξεκινάμε από τώρα τα ψώνια!

Από την Πέμπτη 2 έως και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ο απόλυτος προορισμός shopping μας περιμένει, με ακόμα πιο χαμηλές τιμές στις χειμερινές συλλογές.

Neopolis Team

3 Ιανουαρίου, 2020

Το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen υποδέχεται τη νέα χρονιά με τις πιο έξυπνες χειμερινές προσφορές!

Από την Πέμπτη 2 έως και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου, ο απόλυτος προορισμός shopping μας περιμένει, με ακόμα πιο χαμηλές τιμές στις χειμερινές συλλογές των αγαπημένων μας designer brands. Έτσι, δεν έχουμε παρά να κάνουμε μία επίσκεψη σύντομα και να επωφεληθούμε από τις προσφορές αποκτώντας εντυπωσιακά fashion items, που θα ανανεώσουν την χειμερινή μας γκαρνταρόμπα!

Οι προσφορές συνδυάζονται άψογα με αξέχαστες στιγμές διασκέδασης και παιχνιδιού για όλη την οικογένεια:

To Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία του εμπορικού περιμένει τους μικρούς μας φίλους, για να απολαύσουν ατελείωτο παιχνίδι και μοναδικές στιγμές, μέσα από fun δραστηριότητες, μαγικά κόλπα, μπαλονοκατασκευές και facepainting, στα σπιτάκια του χωριού. Ακόμα, το Magic Express συνεχίζει τα δρομολόγια για τους μικρούς επισκέπτες του McArthurGlen, δίνοντας τους την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο Χριστουγεννιάτικο τρενάκι για μια μαγική βόλτα, καθημερινά από τις 11:00 έως τις 15:00. Και φυσικά το παιδικό εργαστήρι του εκπτωτικού χωριού θα είναι γεμάτο με τα εξωτικά του Άγιου Βασίλη που θα περιμένουν τα παιδιά για να συμμετέχουν μαζί στις πιο δημιουργικές χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες, όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, παζλ & ζωγραφιές!

Απόλαυσε έξυπνο shopping στον απόλυτο προορισμό για όλη την οικογένεια και μην παραλείψες να κάνεις ένα χαλαρωτικό διάλειμμα σ’ ένα από τα υπέροχα εστιατόρια ή καφέ του κέντρου.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το mcarthurglenathens.gr και τη σελίδα του στο facebook.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET