Μουσική

Κυκλοφορεί ένα βιντεάκι στο Youtube, που έχει «τρελάνει» τους Έλληνες χρήστες!

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το Youtube –και γενικότερα το διαδίκτυο– είναι γεμάτο από σαβούρες, υπάρχει όμως και η καλή πλευρά του. Εκεί θα ανακαλύψεις βίντεο-διαμαντάκια, ανθρώπους με ταλέντο που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί δεν είναι διάσημοι, γιατί η δουλειά τους δεν γίνεται viral όπως το ‘Θέλω να σε ξαναδώ’ του Κιάμου και γιατί ο […]

Δήμητρα Πραντάλου

1 Ιουνίου, 2018

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως το Youtube –και γενικότερα το διαδίκτυο– είναι γεμάτο από σαβούρες, υπάρχει όμως και η καλή πλευρά του. Εκεί θα ανακαλύψεις βίντεο-διαμαντάκια, ανθρώπους με ταλέντο που σε κάνουν να αναρωτιέσαι γιατί δεν είναι διάσημοι, γιατί η δουλειά τους δεν γίνεται viral όπως το ‘Θέλω να σε ξαναδώ’ του Κιάμου και γιατί ο κόσμος δεν μπαίνει στην διαδικασία να τα αναζητήσει από μόνος του αντί να τρώει μασημένη τροφή;

Όπως και να ‘χει, εσύ που διαβάζεις τώρα αυτές τις γραμμές, αξίζει να αφιερώσεις λίγο απ’τον χρόνο σου για να δεις το παρακάτω βίντεο. Το ‘Gomenaki‘ , όπως λέγεται το βίντεο κλιπ, έχει να σου πει κάτι.

Πρωταγωνιστής της 9λεπτης ιστορίας είναι ένας μαθητής Λυκείου που καλείται να αντιμετωπίσει τα στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα gender fluid άτομο που δέχεται τα πυρά των συμμαθητών του, βιώνει το σχολικό bullying και δεν έχει κανένα στήριγμα δίπλα του. Ούτε καν την οικογένειά του.

Αυτός ο έφηβος όμως παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ‘εκδικείται’ την τοξική αρρενωπότητα μέσα από την τολμηρή κίνηση να πάει σε ένα πάρτι ακριβώς όπως νιώθει.

Το ‘Gomenaki’ είναι ένα κομμάτι από το pop συγκρότημα ‘Someone Who Isn’t Me‘ και κυκλοφορεί από την Amour Records. Έχει περισσότερα από 60.000 views, ενώ έχει αποσπάσει θετικά σχόλια από πολλούς youtubers και καλλιτέχνες, ανάμεσα τους η Μαίρη Συνατσάκη, η Zoe Pre, η Demy κτλ.

Δείτε το:

FUN ZONE

EVENTS

Το πιο sustainable συνέδριο του YES-Europe έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Τιβί

Το ‘Maestro’ είναι η τελευταία του τηλεοπτική δουλειά, παραδέχεται ο Παπακαλιάτης!

Τιβί

Τα Jumbo λάνσαραν την πασχαλινή τους διαφήμιση και κρίντζαρε το είναι μας!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET