BINGE WATCHING

SATC: To διαμέρισμα της Carrie είναι διαθέσιμο στο Airbnb, φεύγουμε για Νέα Υόρκη!

And just like that... μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα μείνει εκεί!

Γεωργία Σιμιτζή

4 Νοεμβρίου, 2021

Όπως έχει πει και η Carrie: «Στη Νέα Υόρκη, πάντα ψάχνεις για δουλειά, αγόρι ή διαμέρισμα». Το διαμέρισμα το βρήκαμε!

Πριν λίγες ημέρες, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε μέσω ενός post στο Insta, ότι η Airbnb αναδημιούρησε το iconic διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται προς ενοικίαση με μόλις 23$ τη βραδιά. Σίγουρα σαν φαν της σειράς έχεις αναρωτηθεί πώς είναι να είσαι η Carrie Bradshaw για μια μέρα, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σου να μάθεις! Βρες κι έναν Mr. Big για το φουλ experience, κι έφυγες για Αμερική. 

https://www.instagram.com/p/CV0G2m2Lh8U/?utm_source=ig_web_copy_link

Σε ρόλο… εικονικής οικοδέσποινας θα είναι η ίδια η Sarah Jessica Parker, η οποία θα δώσει ξανά ζωή στην Carrie στο επερχόμενο reboot 10 επεισοδίων του HBO Max, με τίτλο ‘And Just Like That…’. Όπως μας λέει η ίδια:

Έχουν περάσει 23 χρόνια από τότε που μπήκα για πρώτη φορά στα παπούτσια της Carrie, και τώρα, είναι η σειρά σου.

Εφόσον σταθείς τυχερ@, στη διανυκτέρευσή σου στο Airbnb σε περιμένουν φυσικά και άλλες εκπλήξεις. Όπως όλοι ξέρουμε, ‘Sex and the City’ χωρίς Cosmopolitan δεν υπάρχει, οπότε για μια πρόποση καλωσορίσματος, το αγαπημένο ποτό – που btw σε ένα μπαρ έχει την ίδια τιμή με τη διανυκτέρευσησε περιμένει. Ακόμη, θα έχεις τη μέγιστη τιμή να κάνεις ένα tour στην επική και θρυλική ντουλάπα της Carrie, παίζοντας dress-up και κάνοντας photoshooting.

Μπορεί το διαμέρισμα να μη βρίσκεται στην original τοποθεσία – στο Upper East Side δηλαδή – αλλά έχει ακόμα τις πινελιές που το κάνουν Carrie’s. Ο πάγκος με τα balm leaves είναι στη θέση του, το ακριβές αντίγραφο του καλύμματος βρίσκεται στρωμένο στο κρεβάτι, o mid-century μοντέρνος μπουφές είναι εκεί για να ακουμπήσεις το Cosmopolitan σου και – ίσως το καλύτερο από όλα- η ντουλάπα της γεμάτη με αξεσουάρ σε περιμένει.

«Δουλέψαμε χέρι-χέρι με τη Warner Bros. και τη Sarah Jessica Parker για να αναδημιουργήσουμε το χώρο με τον πιο αυθεντικό τρόπο, γεμάτο Easter Eggs, για να εκπλήξουν και να ενθουσιάσουν τους θαυμαστές», δήλωσε η εκπρόσωπος της Airbnb, Liz DeBold Fusco, στην The Post, σημειώνοντας ότι το διαμέρισμα θα «μοιάζει και θα έχει την αίσθηση του άνετου, οικείου χώρου που δημιούργησε η Carrie».

Μεγαλώνοντας με το SATC καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος είναι ο ενθουσιασμός μου, καθώς ξέρω ότι μου δίνεται η ευκαιρία να κάτσω στη δερμάτινη καρέκλα διαβάσματος του Aidan, να ξεφυλλίσω τις στοίβες με περιοδικά Vogue και να βρίσκομαι στον εργασιακό χώρο όπου η αγαπημένη μου sex columnist έγραφε στο ’90s Apple laptop. Κατά 99% δε θα το ζήσω, αλλά και μόνο η επίγνωση ότι θα μπορούσα, αρκεί.

Πάντως, ένα ταξιδάκι στη Νέα Υόρκη είναι πάντα καλή ιδέα, αλλά τώρα έχουμε έναν παραπάνω λόγο, γιατί ξέρουμε ήδη πού μπορούμε να μείνουμε. Δεν υπάρχει διαγωνισμός για να κερδίσεις μια διαμονή. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι αστραπιαία αντανακλαστικά, καθώς η πλατφόρμα θα ανοίξει στις 8 Νοεμβρίου για μόνο 2 διανυκτερεύσεις στις 12 και 13 Νοεμβρίου. Όπως θα έλεγε η Carrie, ‘Beauty is fleeting, but a rent-controlled apartment overlooking the park is forever’.

FUN ZONE

EVENTS

Το Red Bull Dance Your Style έρχεται στην πλατεία του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά!

BINGE WATCHING

Binge watch στην τριλογία του ‘The Bachelor’ μπορείτε να κάνετε από σήμερα στο Netflix!

EVENTS

Η KINITRO έρχεται με το Labyrinth of Trainings για να δημιουργήσει έναν κόσμο ισότητας χωρίς περιορισμούς

BINGE WATCHING

Μην περιμένετε την 3η σεζόν του Euphoria πριν το 2025, δε θα έρθει!

EVENTS

Στο AthensPride 2023 στις 10 Ιουνίου φωνάζουμε «Μια φορά και έναν καιρό…διεκδίκησα και πέτυχα»!

EVENTS

To Σymposio Festival επιστρέφει στις 28 Μαΐου για μία δυνατή συνάντηση γαστρονομίας και μουσικής.

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET