Το CU ONSTAGE και πάλι στη σκηνή του Reworks Festival!

Για 4η χρονιά και σε συνεργασία με το Reworks Festival ο μουσικός διαγωνισμός CU OnStage δίνει την ευκαιρία σε νέους, φιλόδοξους μουσικούς να συμμετάσχουν σε ένα από τα πιο σημαντικά διεθνή μουσικά φεστιβάλ. Το CU βρίσκεται για μία ακόμη φορά λοιπόν στο Reworks Festival, που πραγματοποιείται μεταξύ 13-17 Σεπτεμβρίου και μετατρέπει τη Θεσσαλονίκη για 13η συνεχή χρονιά σε σημείο συνάντησης των φίλων της μουσικής από όλη τη χώρα και το εξωτερικό.

Μέσα από το μουσικό διαγωνισμό CU OnStage, ο νικητής θα μοιραστεί τη σκηνή του Reworks Festival με καταξιωμένους καλλιτέχνες και σχήματα από όλο τον κόσμο όπως οι Paul Kalkbrenner, Solomun, Bicep, Recondite, Adriatique, Tijana T, Ata Kak κ.α. Με καλλιτέχνες παγκόσμιας αναγνώρισης, νέες μουσικές τάσεις, ανερχόμενα ονόματα, αλλά και την εξέλιξη της ελληνικής μουσικής σκηνής μέσα από την παρουσίαση καλλιτεχνών της χώρας, το Reworks βάζει για μια ακόμη φορά την Ελλάδα στον παγκόσμιο φεστιβαλικό χάρτη.

Οι δύο φιναλίστ του μουσικού διαγωνισμού είναι ο Felyx κι ο George Tz, με τον τελικό νικητή να αναδεικνύεται από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας που πραγματοποιείται στο www.cuonstage.grΕσύ ακόμη να δηλώσεις την προτίμησή σου και να στείλεις κάποιον από τους δύο, στη σκηνή του πιο αναμενόμενου μουσικού φεστιβάλ του Σεπτεμβρίου;

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό καθώς και τις ημερομηνίες των συναυλιών, θα βρείτε εδώ.

Όσον αφορά το Reworks Festival και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, μπορείτε να επισκεφθείτε το reworks.gr.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team