ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η μεγάλη γιορτή του burger έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, στις 18 Μαΐου!

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο. Από 18 έως 20 Μαΐου στη Δ.Ε.Θ. θα διοργανωθεί το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας […]

Neopolis Team

17 Μαΐου, 2018

Το Burger Fest, το πρώτο και μεγαλύτερο food festival της χώρας αφιερωμένο στο burger, ταξιδεύει για πρώτη φορά βόρεια για μια ανοιξιάτικη στάση στην Θεσσαλονίκη σ’ ένα ζουμερό και γευστικό τριήμερο.

Από 18 έως 20 Μαΐου στη Δ.Ε.Θ. θα διοργανωθεί το Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018, σε ένα χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει με τις καταλληλότερες συνθήκες τις συμμετοχές από τα αγαπημένα μας burger houses και χιλιάδες επισκεπτών που αναμένονται να δώσουν δυναμικό παρόν.

Για 2 ημέρες, Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαΐου, από τις 16.00 ως τις 19.00,  αναγνωρισμένοι chef δημιουργούν ζωντανά μπροστά στο κοινό του Burger Fest | Θεσσαλονίκη 2018, στην ΔΕΘ πεντανόστιμα πιάτα με βάση το burger και όχι μόνο.

Αναζητήστε τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Live Cooking έντος του χώρου του Festival για να απολαύσετε εν δράση μερικούς α

Προπώληση – Διάθεση  Εισιτηρίων:

E –TicketsΑποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link:

https://www.viva.gr/tickets/festival/deth-helexpo/burger-fest-18/

 

SPILL THE TEA

Ο Επώνυμος γκρέμισε τον λαμπερό κόσμο της Soula Glamorous μέσα σε 40 λεπτά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Το ΕΚΠΑ ανοίγει παράρτημα στην Κύπρο – Το πρώτο ελληνικό ΑΕΙ που βγαίνει στην Ευρώπη!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET