ΟΜΟΡΦΙΑ

Το 91% των γυναικών από όλο τον κόσμο θα άλλαζε το αποσμητικό του σε Dove. Εσύ;

Πες «ναι» στην αλλαγή, που θα κάνει τη σχέση με το σώμα σου καλύτερη και την επιδερμίδα της μασχάλης σου ακόμα πιο όμορφη.

Neopolis Team

1 Ιουλίου, 2020

Το Dove αναγνωρίζει ότι μια γυναίκα είναι σίγουρη σε κάθε της κίνηση, όταν νιώθει αυτοπεποίθηση για κάθε σημείο του σώματός της, ακόμα και για την περιοχή της μασχάλης!

Προστατεύοντας και αναδεικνύοντας την αληθινή ομορφιά της επιδερμίδας της μασχάλης, το Dove παρουσιάζει τη μεγαλύτερη δοκιμή που έκανε ποτέ, προσκαλώντας γυναίκες απ’ όλο τον κόσμο να δοκιμάσουν το αποσμητικό Dove και να μοιραστούν την εμπειρία τους.

Όσες συμμετείχαν στην έρευνα ανακάλυψαν τη φροντίδα, την περιποίηση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στην ευαίσθητη περιοχή της μασχάλης και το 91% αυτών είπε ότι θα άλλαζε το αποσμητικό του σε Dove!

Καθώς η επιδερμίδα της συγκεκριμένης περιοχής δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συχνά και συνηθίζουμε να την ταλαιπωρούμε, το Dove σε καλεί να κάνεις τη δική σου δοκιμή και να αφεθείς στη φροντίδα και προστασία των αποσμητικών του!

Το Dove Original, το αποσμητικό ορόσημο στην ιστορία των αποσμητικών Dove, σε προσκαλεί να γνωρίσεις τη σύνθεσή του και να απολαύσεις μια μοναδική εμπειρία φροντίδας και περιποίησης. Με ¼ ενυδατική κρέμα Dove, χωρίς καθόλου αλκοόλ και 48ωρη αποτελεσματικότητα κατά του ιδρώτα, το Dove Original βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά του στοιχεία η περιοχή διατηρείται απαλή, για να νιώθεις πιο άνετη και απελευθερωμένη από ποτέ!

Πες «ναι» στην αλλαγή, που θα κάνει τη σχέση με το σώμα σου καλύτερη και την επιδερμίδα της μασχάλης σου ακόμα πιο όμορφη.

Κάνε #SwitchtoDove #SwitchtoLove

*Το 2018 δοκιμάστηκε από 2.629 γυναίκες συνολικά στις ακόλουθες χώρες: Βραζιλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Αργεντινή, Ολλανδία, Ρουμανία, Χιλή, Παραγουάη, Φιλιππίνες, Ινδονησία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

ΛΑΪΦΣΤΑΪΛ

ΣΤΥΛ

Moschino: Τα γυαλιά ηλίου του Fashion Show «Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023»!

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Τα τελευταία χρόνια κοιμόμαστε δύο ώρες λιγότερο κατά μ.ο., λόγω άλλων προτεραιοτήτων!

ΣΤΥΛ

Η Tommy Hilfiger παρουσιάζει την καμπάνια Classics Reborn για την άνοιξη του ’23!

ΟΜΟΡΦΙΑ

Αυτή την άνοιξη κάνε το δέρμα σου να ανθίσει με τις συσκευές περιποίησης της FOREO!

ΣΤΥΛ

Ανακάλυψε τη νέα Basketball συλλογή της adidas στο adidas Originals Store στην Αθήνα!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET