Είναι viral

Της έκανε δώρο μία τσάντα Hermes για να απολογηθεί που αναγνώρισε τη Mia Khalifa όταν έτρωγαν έξω!

Όταν το «θα το πληρώσεις ακριβά» γίνεται πραγματικότητα!

Στέλα Τσάναϊ

21 Ιουνίου, 2022

Όταν το «θα το πληρώσεις ακριβά» γίνεται πραγματικότητα!

Ο λόγος για τον φρεσκοπαντρεμένο τυπάκο που έγινε viral τις τελευταίες ώρες στο TikTοk, καθώς κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο Παρίσι, έτυχε να βρίσκεται στο ίδιο εστιατόριο με τη Mia Khalifa και του κόστισε γύρω στα 10.000€ (μπορεί και παραπάνω)!

Θα σου πω μονάχα ότι η γυναίκα του, Lya Mariella, έγινε έξαλλη όταν η υπερβολική χαρά του συζύγου της, τον οδήγησε να τη γράψει κανονικότατα και να αρχίσει να στέλνει μηνύματα σε όλους τους φίλους του, για την τιμή που είχε να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με την αγαπημένη του πρώην πορνοστάρ, νυν ακτιβίστρια Mia Khalifa!

Ο ενθουσιασμός του λοιπόν, πυροδότησε ανάλογες συμπεριφορές από τη σύζυγό του, η οποία σκέφτηκε να τον ξεφτιλίσει στο TikTok ανεβάζοντας το παρακάτω βίντεο!

@lyamariella Not okay 💀🍷 #honeymoondiaries #fyp #honeymoon #husbandthings #trouble #notokay #truestory #miakhalifa #honeymoontrip #justgreat ♬ C’est si bon – Aoi Teshima

Θα έλεγε κανείς υπερβολική την αντίδραση της κοπέλας, γιατί και ποιος δεν ξέρει την Mia Khalifa; Και πού είναι το κακό τέλος πάντων, να βλέπεις πορνό; Ας ελπίσουμε στο ότι θύμωσε επειδή… έφαγε γράψιμο;

Το βιντεάκι πάντως έγινε viral και η ίδια η Mia απάντησε: «Φίλη, και εμένα το αγόρι μου ήταν όλη την ώρα στο κινητό του, εγώ λέω να τους παρατήσουμε και να πάμε για ψώνια αύριο», στο οποίο η Lya απάντησε: «Βρίσκομαι στην Hermes απέναντι, συνάντησέ με εκεί!»

«Τέλεια σου χρωστάει μία Βirkin», είπε η Mia!

@lyamariella Reply to @miakhalifa just over here trying to make you proud 😘 #birkin #fyp #birkinbag #hermes #hermesbirkin #miakhalifa #paris #hermesparis #girlthings ♬ Birkin Bag (feat. Luciano, reezy & KALIM) – DJ JEEZY

@miakhalifa Literal, actual, unbelievably true story ☠️ go to @lyamariella ♬ original sound – Kaylyn

Όντως, η Birkin έγινε το δώρο απολογίας του τύπου στη γυναίκα του, όσο ο κρύος ιδρώτας γινόταν εντονότερος και τα λεφτά στην κάρτα του λιγότερα. Και κάπως έτσι, όλα τα νεύρα της κοπέλας εξαφανίστηκαν δια μαγείας ή μάλλον δια πολλών δολαρίων.

Αργότερα, σε επόμενο βιντεάκι φαίνεται η Lya με τη Mia να γελάνε μεταξύ τους μαζί με την ολοκαίνουρια τσάντα στα χέρια της πρώτης.

@lyamariella Couldn’t have done it without ya babe 🫶@miakhalifa #birkin #fyp #birkinbag #hermes #paris #honeymoondiaries #miakhalifa #godmother #parisshopping ♬ πρωτότυπος ήχος lyamariella

Ο φίλος μας θα ξανασκεφτεί πώς θα αντιδράσει σε κάτι ανάλογο, το μόνο σίγουρο!

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

Τύπος αλείφει όλη την κουζίνα των γονιών του με Nutella, ψάχνουμε το λόγο (και τον ίδιο)!

Έρευνες λένε

Φυσικά και η Ελλάδα θα βρισκόταν στο top10 με τους περισσότερους καπνιστές παγκοσμίως!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET