fbpx

4 tips να της στείλεις «ποιοτική» ντικ πικ, χωρις να ρισκάρεις να φας μπλοκ!


Πριν λίγες ημέρες, κατηφόριζα την Πανεπιστημίου, πίνοντας σάπιο καφέ από γωνιακό μαγαζάκι που μου αρέσει να αποκαλώ στέκι μου. Όποιος θέλει να δείχνει ψαγμένος στους γύρω του πρέπει να έχει κάποιο στέκι, ακόμα κι αν φτιάχνει τόσο κακό καφέ…

Αράζοντας λοιπόν σε μία στάση, πήρε το αυτί μου δύο κοπέλες νεαρής ηλικίας να μιλάνε για ένα αγόρι. Σε κάποια στιγμή άκουσα άθελά μου, πως ο λεγάμενος ενώ πήγαινε καλά την όλη δουλειά, αποφάσισε να στείλει μια φωτογραφία πέους πολύ νωρίς. Αποτέλεσμα ήταν η απότομη διακοπή των διαπραγματεύσεων.

Τι μάστιγα κι αυτή… Πόσοι έρωτες με την πρώτη ματιά πήγαν χαμένοι μετά από ένα τέτοιο περιστατικό; Πόσοι και πόσοι άντρες μετάνιωσαν, επειδή έδειξαν λίγο πιο νωρίς τον ενθουσιασμό τους; Το Neopolis αφουγκράζεται το πρόβλημα, ακούει τους αναστεναγμούς των αρσενικών εκεί έξω και βρίσκεται ακόμα μια φορά εδώ στο πλάι σας, για να δώσει λύσεις.

Πριν από εσάς, για εσάς, μερικές συμβουλές για να στείλετε μια ωραία ντικ πικ, προλαβαίνοντας θέματα καλαισθησίας και τάιμινγκ:

#1 Δώσε βάση στο background

Τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο απλά όσο φαίνονται. Πολλές φορές στη ζωή για να φτάσεις στην κατάκτηση, πρέπει να προσέχεις και την παραμικρή λεπτομέρεια. Με τον ίδιο τρόπο, μια φωτογραφία πέους, είναι απλά μια φωτογραφία πέους, αν δεν καταφέρεις να δέσεις το πλάνο με ένα ωραίο χρώμα στο παρασκήνιο. Προσπάθησε να περάσεις «κρυφά μηνύματα» στις φωτογραφίες σου, ώστε να ξεχωρίσεις από τη μάζα. Η αντίθεση των χρωμάτων, να είσαι σίγουρος πως βοηθάει και στο… μέγεθος.

#2 Μην τα δίνεις όλα στο πιάτο

Οι γυναίκες τόσα χρόνια μας έχουν φάει πως προτιμούν να μην ντύνονται προκλητικά, ώστε ν’ αφήνουν τη φαντασία μας να οργιάζει. Συμφωνούμε απόλυτα σ’ αυτό το σημείο, γι’ αυτό και εμείς τολμάμε ντικ πικ με το μόριο μέσα από το εσώρουχο. Έμπειροι φωτογράφοι ανά τον κόσμο, επιβεβαιώνουν πως είναι μία κίνηση ματ, που θα αιφνιδιάσει το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Σύμμαχος στη συγκεκριμένη κίνηση μπορεί να αποδειχτεί και το ημισκόταδο. Πολλές φορές η έλλειψη φωτός απογειώνει τη σεξουαλική διέγερση, γι’ αυτό προσπάθησε να κάνεις το ίδιο και με τη φωτογραφία σου.

#3 Δείξε χαρακτήρα

Εντάξει, έστειλες μια ωραία φωτογραφία πέους. Και; Πώς θα ξεχωρίσει το πανέμορφο κορίτσι που έχεις απέναντί σου την κουκούνα σου από άλλες; Μια καλή ιδέα, είναι να προσθέσεις μια θεματική στη φωτογραφία σου. Τοποθέτησε σκόρπια στο φόντο πράγματα που φανερώνουν τον χαρακτήρα σου. Για παράδειγμα, η τοποθέτηση σε περίοπτη θέση μιας κούπας καφέ κι ενός βιβλίου του Αλμπέρ Καμύ, δείχνουν μεν την επιθυμία για ερωτική συνεύρεση, αλλά παράλληλα πόσο χαδιάρης, σπιτόγατος κι αγκαλίτσας είσαι…

#4 Από κάτω προς τα πάνω

Θα κλείσω το σημερινό κείμενο με κάτι πάρα πολύ απλό, αλλά εξίσου σημαντικό. Όταν έχεις στριμωχτεί στη γωνία, όταν νιώθεις να βρίσκεσαι με την πλάτη κολλημένη στον τοίχο, όταν αισθάνεσαι πως το παιχνίδι είναι χαμένο, η χρυσή αλλαγή στις καθυστερήσεις είναι η γωνία λήψης. Η φωτογραφία με τεχνική από κάτω προς τα πάνω, είναι ικανή να προσδώσει μια επιβλητικότητα, φέρνοντας το παιχνίδι στα μέτρα σου και το μωράκι στην αγκαλιά σου. Το ‘χεις;

Αυτές ήταν μερικές από τις τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να στείλεις μια… ποιοτική ντικ πικ και να κερδίσεις τις εντυπώσεις.

Περιμένω να μου μεταβιβάσεις τα (ευχάριστα) αποτελέσματα μετά την εφαρμογή τους. Στο τέλος της ημέρας, αξίζει να έχεις στο μυαλό σου πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET