5 tips για να τον κάνεις να τελειώσει πιο γρήγορα και το κρεβάτι σας να πάρει φωτιά!


Το σεξ είναι υπέροχο κι απολαυστικό. Το έχουμε πει πολλές φορές. Είναι ορισμένες στιγμές, ωστόσο, που θες να επιταχύνεις λιγάκι την όλη διαδικασία του. Είτε έχεις περιορισμένο χρόνο στη διάθεσή σου, είτε έχεις σύντροφο που χρειάζεται μία αιωνιότητα για να ολοκληρώσει, κάποιες φορές δε βλέπεις την ώρα να τον φέρεις σε οργασμό όσο πιο σύντομα γίνεται.

Οι άνδρες κατά κανόνα τελειώνουν γρηγορότερα από τις γυναίκες, αλλά αυτό δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις. Είναι στιγμές που ο σύντροφός σου χρειάζεται ένα τικ παραπάνω για να έρθει σε οργασμό. Κι εκεί ο ρόλος σου είναι καταλυτικός. Είναι πραγματικά απίστευτα εκνευριστικό να θες να έρθεις σε οργασμό και να μη μπορείς, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

Την επόμενη φορά λοιπόν που αντιμετωπίζετε μία δείνα δυσκολία στο να έρθει σε οργασμό, δοκίμασε να κάνεις κάτι από τα παρακάτω και να είσαι σίγουρη ότι θα τον κάνεις να τελειώσει στο λεπτό:

1. Φρόντισε να μην έχει πιει αλκοόλ προηγουμένως

Μπορεί το αλκοόλ να απομακρύνει τις όποιες αναστολές και αμηχανίες υπάρχουν, παρόλα αυτά αδρανοποιεί τη φυσική δραστηριότητα του άντρα. Είναι γνωστό ότι ένας άντρας που έχει πιει, δυσκολεύεται κατά κανόνα να τελειώσει. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια από το κανονικό ακόμη και να έρθει σε στύση, πόσο μάλλον να καταφέρει να τη διατηρήσει. Για να αποφύγεις κάτι τέτοιο που μπορεί κάλλιστα να τινάξει τα μυαλά σου στον αέρα από τον εκνευρισμό, κράτα τον νηφάλιο πριν το σεξ.

2. Μην το τσιγκουνευτείς το βογκητό

Ναι μεν οι άντρες είναι οπτικά όντα που τους αρέσει το καλαίσθητο και το καλοσχηματισμένο σώμα, οτιδήποτε δηλαδή περιέχει καμπύλες, αλλά είναι ξεκάθαρα ΚΑΙ όντα που δίνουν σημασία στην ακοή την στιγμή του σεξ. Τα βογγητά ευχαρίστησης και ηδονής από μεριάς σου είναι ικανά να τους τρελάνουν από καύλα εκείνη την στιγμή. Έχουν ανάγκη το θετικό feedback από μέρους σου και το γεγονός ότι το ευχαριστιέσαι φαίνεται ξεκάθαρα και μέσα από τις κραυγές σου.

3. Παιχνίδια ρόλων, if you know what i mean

Μερικές φορές η ιδέα του να εξερευνήσεις κάτι καινούριο κι άθικτο από μόνη της σε ξετρελάνει. Όταν είσαι καιρό σε σχέση κι έχεις μάθει καλά το σύντροφό σου για να αποφύγεις τη μονοτονία και την καθημερινότητα, πρέπει να δημιουργείς περσόνες που θα του εξάψουν και πάλι το ενδιαφέρον. Φόρεσε κάτι πιο πρόστυχο απ' ό,τι συνήθως ή συμπεριφέρσου με τρόπο που δε σε έχει συνηθίσει. Ο οργασμός είναι στανταράκι.

4. Μη φοβηθείς να τολμήσεις την πρωκτική διέγερση

Μπορεί για πολλούς straight άνδρες να είναι ταμπού το όλο πρωκτικό παιχνίδι, αλλά σύμφωνα με ειδικούς σεξολόγους, ο γρηγορότερος και συντομότερος τρόπος να κάνεις έναν άντρα να τελειώσει είναι να αγγίξεις τον πρωκτό του. Επειδή πρόκειται για ένα ευαίσθητο σημείο, πρέπει πρώτα να κάνετε μία συζήτηση εφ' όλης της ύλης γι' αυτό. Κανείς δε θέλει να απλωθούν χέρια στον πρωκτό του, χωρίς να του έχουν πάρει πρώτα την άδεια.

5. Πάρε το πάνω χέρι, κυριολεκτικά

Σαν τη διείσδυση του να είναι η γυναίκα από πάνω, δεν έχει! Σ' αυτήν την στάση η διείσδυση είναι έντονη και βαθιά ώστε να προσφέρει την απόλυτη ηδονή κι απόλαυση. Επιτρέπει επομένως την επίτευξη γρήγορου οργασμού σε αντίθεση με άλλες στάσεις που ενδείκνυνται περισσότερο για μεγαλύτερης διάρκειας επαφή. Μία ακόμη στάση που ενδείκνυται για γρήγορο οργασμό είναι κι αυτή στα τέσσερα. Πρόκειται για μία στάση που δε σε προδίδει ποτέ. Ο σύντροφός σου έχει απόλυτη θέα της μέσης και του κώλου σου κι αυτό μονάχα του αρκεί για να έρθει εδώ και τώρα σε οργασμό.

 

Θα σου τραβήξουν την προσοχή:Neopolis Team