Τιβί

Παγκόσμια Ημέρα Οικογένειας | 10 τηλεοπτικές οικογένειες που αγαπήσαμε σαν δικές μας!

Σήμερα, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας και νομίζω πως ήρθε η ώρα να εξυμνήσουμε λίγο τις αγαπημένες τηλεοπτικές οικογένειες που μας κράτησαν συντροφιά σε δύσκολες στιγμές και μας έκαναν να νιώσουμε έστω και εικονικά την οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά.  Άκρως Οικογενειακόν Η οικογένεια του «Άκρως Οικογενειακόν» είναι ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα μίας […]

Default avatar

Guest Author

15 Μαΐου, 2017

Σήμερα, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα της Οικογένειας και νομίζω πως ήρθε η ώρα να εξυμνήσουμε λίγο τις αγαπημένες τηλεοπτικές οικογένειες που μας κράτησαν συντροφιά σε δύσκολες στιγμές και μας έκαναν να νιώσουμε έστω και εικονικά την οικογενειακή θαλπωρή και ζεστασιά.

 Άκρως Οικογενειακόν

Η οικογένεια του «Άκρως Οικογενειακόν» είναι ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα μίας τηλεοπτικής οικογένειας. Μπορεί να μην αντιπροσωπεύει τη μέση ελληνική οικογένεια, καθώς αποτελείται από 4 παιδιά αλλά κατάφερε να μπει στις καρδιές μας και να ταυτίσουμε τα μεσημέρια μας μ’ αυτήν και τις καταστάσεις που βίωνε.


 Ευτυχισμένοι Μαζί

Τόσο γέλιο με τηλεοπτική οικογένεια δεν πρέπει να έχουμε ρίξει ξανά! Οι «Ευτυχισμένοι Μαζί» κατάφεραν να μας καθηλώσουν και να μας καθηλώνουν ακόμα και σήμερα κάθε φορά που παίζονται σε επανάληψη. Όσα για τα αλλόκοτα περιστατικά όπως το ότι δύο «αδέρφια» έκαναν τελικά δική τους οικογένεια, κατόρθωσαν να μας τα μεταδώσουν τόσο ομαλά που μας φάνηκαν σχεδόν φυσιολογικά!


 Η Νταντά

«Η Νταντά» είναι από τις οικογενειακές τηλεοπτικές σειρές που εκφράζουν ίσως την πιο σπάνια μορφή οικογένειας. Μία μονογονεϊκή οικογένεια όπου η μαμά έχει πεθάνει, αλλά τα παιδιά είναι τόσο συνειδητοποιημένα που αποδέχονται αυτό το λυπηρό γεγονός και δέχονται χωρίς κανέναν δισταγμό την νταντά τους ως νέα μητέρα!


 Λατρεμένοι Μου Γείτονες

Η τηλεοπτική αυτή σειρά βασίζεται σε συνήθειες αρκετών οικογενειών που ποικίλουν και προσαρμόζονται ανάλογα με τις εμπειρίες που έχουν βιώσουν τα μέλη της καθεμιάς. Από τη μία η νεόπλουτη αλλά αυθεντική οικογένεια κι από την άλλη η πλούσια και ολίγον τι σνομπ οικογένεια κατάφεραν να μας κάνουν να τις αγαπήσουμε και να μη θέλουμε να τις αποχωριστούμε από τις οθόνες μας.


 Δέκα Λεπτά Κήρυγμα

Το «Δέκα Λεπτά Κήρυγμα» είναι η πιο χαρακτηριστική απεικόνιση της σύγχρονης οικογένειας, όπου οι γονείς παρά το γεγονός ότι είναι χωρισμένοι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, φροντίζουν το παιδί τους και ζουν όλοι μαζί ακόμα κι όταν βρίσκουν νέους συντρόφους.


 To Σόι Σου

«Το Σόι Σου» είναι μία από τις αγαπημένες μας ελληνικές τηλεοπτικές σειρές κι αυτό γιατί παρουσιάζει τη μορφή της οικογένειας έτσι ακριβώς όπως είναι. Τα οικογενειακά κυριακάτικα τραπέζια, τις πλάκες αλλά και τους τσακωμούς όπως τα βιώνουμε όλοι μέσα στις δικές μας οικογένειες.


 50-50

To «50-50» μπορεί να μην επικεντρώνεται τόσο πολύ στα παιδιά των οικογενειών που παρουσιάζει, καθώς οι 50αρηδες γονείς μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας με τις πράξεις τους, αλλά δεν παύει να είναι μία από τις αγαπημένες μας τηλεοπτικές οικογένειες.


 Ταμάμ

Η πολυπολιτισμική οικογένεια που υιοθετεί αρκετές πρωτοπορίες, όπως ότι τα παιδιά της κάνουν δικό τους παιδί, έχει μπει στις καρδιές μας και παρατηρούμε με αγωνία κάθε νέα εξέλιξη στη ζωή τους, λες κι είναι η δική μας οικογένεια.


 Εγκλήματα

Τα «Εγκλήματα» δεν θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν στην καρδιά μας, ακόμα κι αν δεν παίζονται πια! Η παράξενη αυτή οικογένεια με την Κορίνα ή τη Σωσώ έγινε για τα καλά κι η δική μας αγαπημένη οικογένεια…


 4

Οι 4 είναι μία από τις οικογένειες που είχαν μία πιο δραματική πορεία κι εξέλιξη, αλλά για άλλη μία φορά ο Χριστόφορος κατόρθωσε να την βάλει μέσα στην καρδιά μας και να τη θεωρήσουμε και δική μας οικογένεια!


Αυτές οι τηλεοπτικές οικογένειες αλλά κι άλλες πολλές μας θυμίζουν πόσο σημαντική είναι η έννοια της οικογένειας, αλλά και τους λόγους που δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε ποτέ από τη ζωή μας!

Χρόνια πολλά σε όλες τις οικογένειες λοιπόν!

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

PLACES TO BE

Horror Things: Το μεγαλύτερο φεστιβάλ τρόμου επιστρέφει για 6 μοναδικές παραστάσεις!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET