ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Τι σημαίνει να είσαι γυναίκα και να δεις στο όνειρό σου ότι έχεις πέος!

Είναι γεγονός ότι τα όνειρα είναι ένα πολύ περίεργο πράγμα… Μπορεί να εμφανίζουν μερικά στοιχεία για έναν άνθρωπο ή για τις επιθυμίες του, οπότε χρειάζεται πολλές φορές να αναλυθούν. Μια τέτοια περίπτωση ονείρου είναι κι όταν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να διαθέτει τα γεννητικά όργανα του αντίθετου φύλου. Σύμφωνα με την ειδική στον […]

Neopolis Team

4 Μαρτίου, 2017

Είναι γεγονός ότι τα όνειρα είναι ένα πολύ περίεργο πράγμα… Μπορεί να εμφανίζουν μερικά στοιχεία για έναν άνθρωπο ή για τις επιθυμίες του, οπότε χρειάζεται πολλές φορές να αναλυθούν.

Μια τέτοια περίπτωση ονείρου είναι κι όταν μια γυναίκα βλέπει τον εαυτό της να διαθέτει τα γεννητικά όργανα του αντίθετου φύλου.

Σύμφωνα με την ειδική στον τομέα των ονείρων Lauri Loewenberg, αυτή η μίξη σχετικά με τα γεννητικά φύλα, δεν αφορά τόσο τα γεννητικά όργανα όσο το τι αντιπροσωπεύουν.

Στο μυαλό που ονειρεύεται, το πέος δεν είναι ένα απλό πέος, αλλά η ικανότητα να γίνεις πιο δυναμικός και να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου.

Αντίστοιχα, το αιδοίο συμβολίζει τη δημιουργικότητα, αλλά και την ικανότητα να γεννάει ένας άνθρωπος νέες ιδέες.

Αν κάποιος/α δει ότι αυνανίζεται σημαίνει ότι αξιοποιεί τον χρόνο του/της πολύ σωστά, ενώ αν δει ότι κάνει σεξ με γυναίκα σημαίνει ότι υπάρχει ισορροπία με τα θηλυκά χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του/της. Δηλαδή ξέρει πότε να είναι δυναμικός και αυστηρός και πότε πιο μαλακός και δημιουργικός.

 

ΤΙ ΑΛΛΑ;

Είναι viral

35χρονος που δείχνει σαν έφηβος μοιράζεται τα μυστικά του και είναι τα απολύτως βασικά!

Είναι viral

Το Hawk Tuah girl αποκτά το δικό της reality show μετά τη μεγάλη της επιτυχία ως… meme!

Είναι viral

Είδαμε το live streaming του IShowSpeed στην Ελλάδα και η ετεροντροπή μας ντράπηκε!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Μάθαμε πώς λέγεται το «μαγιό» στα ελληνικά και μάλλον μας αρέσει περισσότερο!

ΚΟΥΛΟΥΠΟΥ

Γιατί να επιλέξετε μεσιτικό γραφείο για την πώληση του ακινήτου σας

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET