ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

11+1 πράγματα που πρέπει να καταλάβουν επιτέλους οι άντρες για τις γυναίκες και τις σχέσεις!

Οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες πλέον. Ίσως γιατί εκτός του ότι όλα έχουν γίνει επιφανειακά, δεν υπάρχει και η σωστη επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων. Οι άντρες δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, και το αντίθετο. Επειδή όμως εμείς είμαστε και πιο δύσκολες, σας παραθέτουμε 12 πολύ σημαντικά πραγματάκια, που πρέπει εσείς οι άντρες […]

Default avatar

Guest Author

22 Νοεμβρίου, 2015

Οι σχέσεις έχουν γίνει δύσκολες πλέον. Ίσως γιατί εκτός του ότι όλα έχουν γίνει επιφανειακά, δεν υπάρχει και η σωστη επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων. Οι άντρες δεν ξέρουν τι πραγματικά θέλουν οι γυναίκες, και το αντίθετο. Επειδή όμως εμείς είμαστε και πιο δύσκολες, σας παραθέτουμε 12 πολύ σημαντικά πραγματάκια, που πρέπει εσείς οι άντρες να τα υπολογίζετε. Αν θέλετε, να μην έχετε γκρίνια. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

1. Η γνώμη των φίλων της για εσάς, μετράει πολύ. Γι’αυτό να είστε πιο προσεκτικοί.

2. Όταν φεύγετε, της λείπετε. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι θα γεμίσει το κινητό σας με μηνύματα.

3. Θέλει να έχει καλή σχέση με τη μητέρα σας. Είστε γνωστοί «μαμάκηδες», δυστυχώς.

4. Πρέπει οπωσδήποτε να το παίρνετε προσωπικά, όταν φλερτάρει μπροστά στα μάτια σας. Αυτό σημαίνει, ή ότι δεν τις δίνετε αυτά που θέλει σεξουαλικά, ή βρίσκει τον άλλον πιο ελκυστικό από σας. Oops!

5. Αν είστε μαζί 3 μήνες και περισσότερο, και δεν σας έχει πει ή να έχει αφήσει έστω υπονοούμενο ότι σας αγαπάει, τότε όντως δεν σας αγαπάει. Και αν ξεκινάει και καυγάδες μαζί σας, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα.

6. Με το να της λέτε να ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ, ενώ έχει νεύρα είναι ό,τι χειρότερο κάνετε εκείνη τη στιγμή. Αντί γι’αυτό που ζητάτε, τα αποτελέσματα θα είναι άλλα. Να είστε μακρυά από αντικείμενα και σκεύη, για το καλό σας.

7. Θέλει όταν ξεκινάει μια σχέση, σε σύντομο χρονικό διάστημα, να την συστήσετε στον κύκλο σας. Να ξέρει κι εκείνη τι της γίνεται, βρε αδερφέ.

8. Μην την κρίνετε για το πόσο πολύ τρώει. Ειδικά όταν βρίσκεται σε «δύσκολες» μέρες.

9. Θέλει να μάθει για τις πρώην σας, αλλά μόνο αν στο τέλος της δώσετε να καταλάβει ότι ειναι καλύτερη από εκείνες.

10. Δώστε της λόγους να σας πει κοπλιμέντα. Αν δεν περιποιήστε τον εαυτό σας, μη περιμένετε και από εκείνες να σας πουν καλά λόγια.

11. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η μητέρα σας. Μη περιμένετε λοιπόν να σας νταντεύει, όπως εκείνη.

Bonus: Τέλος, θέλουν κάποιον δίπλα της που θα την κάνει να γελάει. Τόσο απλό, αλλά τόσο σημαντικό.

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET