fbpx

15 πράγματα που πρέπει να αποφύγεις όταν τσακώνεσαι με το άλλο σου μισό!


Γράφει η Κατερίνα Αναδιώτη

Τα πάντα στη ζωή, έχουν ένα manual οδηγιών. Ακόμη και οι …καυγάδες:

1. Μη βγάζετε από την τσέπη και αρχίζετε να ασχολείστε με το κινητό σας στη μέση ενός καβγά. –ακόμη και αν πρόκειται για κάποιο λογαριασμό που λήγει-

2. (Κάτι που το αγόρι μου θα μπορούσε να πει ότι κάνω ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙ-Α) Μη διορθώνετε τα γραμματικά ή/και συντακτικά λάθη του/της κατά τη διάρκεια του καβγά, αλλιώς μπορεί να αναποδογυρίσει κανένα τραπέζι ΣΥΝ ότι θα έχετε έναν ακόμα λόγο να συνεχίσετε να τσακώνεστε.

3. Το «σηκώνομαι και φεύγω από το σπίτι» ή αλλιώς «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» είναι ανώφελο. Και οι δυο σας ξέρετε ότι εν τέλει θα επιστρέψετε σπίτι. Η δραματική έξοδος φώτα-κουρτίνα-cut είναι ενοχλητική και για τις δύο πλευρές και αργότερα θα τη θυμάστε με μεγάλη ντροπή.

4. Μην τσακώνεστε γυμνοί! Όσο σέξυ και αν δείχνει στο cinema όπου ο πρωταγωνιστής πάνω στο πικ του τσακωμού θα αρπάξει τη σύντροφό του και θα κάνουν ένα μαραθώνιο σεξ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ στην πραγματικότητα. Το μόνο που θα συμβεί είναι να γίνει μια άβολη στιγμή ακόμη πιο awkward και το γυμνό σου σώμα, από τη στιγμή εκείνη και στο εξής θα ταυτιστεί με το εκνευρισμένο σου πρόσωπο, να κάπως έτσι:

neura

5. Μην κοπανάτε πόρτες. Άλλη μια συνήθεια που μπορεί να έχετε πάρει από ταινίες και σαπουνόπερες.. Όμως, όσο δελεαστικό και αν φαίνεται εκείνη τη στιγμή να θυμάστε ότι είναι ένα άψυχο αντικείμενο!! Τα μόνα άτομα που επιτίθενται σε άψυχα αντικείμενα είναι τα ψηλομύτικα, κακομαθημένα παιδάκια και δεν ανήκετε σε αυτά!

6. Επίσης, μην αρχίσετε να πετσοκόβετε τα μαξιλάρια γιατί εσείς θα καθαρίσετε μετά.

[scis id=»59″]

7. Ούτε να ανοίγετε τρύπες στους τοίχους με καρατιές! Κοστίζει να τους ξαναφτιάξετε και το χέρι σας μάλλον θα καταλήξει στο γύψο.

8. Η θεραπεία της σιγής δε βοηθάει. Μην κρατάτε πράγματα μέσα σας γιατί μέχρι το τέλος της μέρας θα μαζευτούν κι άλλα και θα εκραγείτε! Σε κανέναν δεν αρέσουν τα ηφαίστεια. Μην είστε το ηφαίστειο.

9. Ποτέ μην επιτρέπετε σε έναν καβγά να διαρκέσει περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται με το να τον επιβαρύνετε με άλλες αιτίες αγανάκτησης που δεν έχουν σχέση με το δεσμό σας. Αν είστε στα άκρα εξαιτίας εξωτερικών παραγόντων –δουλειά, οικογένεια, σχολή- παρακολουθείστε ένα μάθημα διαχείρισης θυμού –υπάρχουν και στο internet- και μην ξεσπάτε στο ταίρι σας.

10. Το παρελθόν ανήκει στο παρελθόν. Δε θα τσακώνεστε και για πράγματα που συνέβησαν πριν καν γνωρίσετε ο ένας τον άλλο. Θα τρελαθούμε εντελώς;

11. Η ζήλια πρέπει να εξωτερικεύεται ήρεμα και ΠΟΤΕ στη διάρκεια ενός καβγά. Δεν υπάρχει χειρότερο από το να πετάς το μικρό πράσινο τέρας της ζήλειας σε μια, ήδη, άσχημη κατάσταση.

12. Μην σπάτε-σχίζετε-χαλάτε τα πράγματα του αγαπημένου σας!

13. Μην γκαρίζετε, υπάρχουν και γείτονες.

14. Κατά τη διάρκεια ενός σοβαρού τσακωμού μην κάνετε κίνηση για make up sex. Η ζωή σας δεν είναι μια χωρίς γούστο ερωτική ταινία. Και να σημειωθεί πρώτα μπαίνει τέλος στον καβγά και μετά έρχεται το make up sex.

15. Μην πάτε για ύπνο χωρίς να τα βρείτε, κρίμα είναι. Δεν ξέρετε τί μπορεί να συμβεί την επόμενη μέρα, μη χάσετε την ευκαιρία να πείτε στο ταίρι σας ότι το αγαπάτε!

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET