fbpx

Άπαπα | 6 «χοντρά» πράγματα που κάθε κοπέλα πρέπει να αποφύγει μετά το σεξ!


Για να είμαι ειλικρινής, το σεξ δεν είναι και τόσο εύκολη υπόθεση για εμάς τις γυναίκες. Η προετοιμασία που κάνεις πριν τη μεγάλη στιγμή χρειάζεται αρκετό χρόνο, ενώ κατά τη διάρκεια της πράξης φροντίζεις να είσαι η πιο σέξι εκδοχή του εαυτού σου στην προσπάθειά σου να ευχαριστήσεις το σύντροφό σου και μην ξεχνάς, πως υπάρχουν και εκείνες οι στιγμές που πονάς. Το αποτέλεσμα όμως πάντα σε αποζημιώνει (ελπίζω, δηλαδή). Και μετά από μερικούς καλούς οργασμούς, ακολουθούν φιλάκια, τρυφερές αγκαλιές και αμοιβαία επιβεβαίωση. Ναι, αυτές είναι οι καλές περιπτώσεις!

Υπάρχουν όμως και ορισμένα πράγματα τα οποία πρέπει να αποφύγεις να πεις ή να κάνεις αμέσως μετά το σεξ, γιατί πολύ απλά πρέπει να σεβαστείς την στιγμή και να μην την καταστρέψεις μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Άλλωστε, μία σεξουαλική εμπειρία δεν κρίνεται ως καλή ή κακή μόνο από την πράξη, αλλά και από τον τρόπο που θα φερθείς στη συνέχεια.

Επομένως, δεν είναι κακό να έχεις λίγο τακτ και να μην κάνεις τίποτα από τα παρακάτω μετά το σεξ, είτε έχεις σχέση είτε όχι:

#1 ΜΗ σηκωθείς να φύγεις αμέσως

Ναι, γίνονται κι αυτά. Είτε μιλάμε για ξεπέτα είτε πολύ χειρότερα για το/τη σύντροφό σου, μία τέτοια κίνηση κρίνεται απαγορευτική. Έχετε περάσει το περασμένο μισάωρο (λέμε τώρα) να προσπαθείτε, να είστε μέσα στην ηδονή, να γουστάρετε και με το που τελειώνετε, αυτή είναι η αντίδρασή σου, να σηκωθείς να φύγεις; You heartless monster! Θα τον κάνεις να νιώσεις τόσο ανεπαρκής και σίγουρα θα καταστρέψεις την ψυχολογία του μετά από μία τόσο ωραία εμπειρία.

#2 ΜΗΝ του γυρίσεις την πλάτη και κοιμηθείς

Το ανησυχητικό είναι ότι δεν είναι λίγοι αυτοί που κοιμούνται αμέσως μετά το σεξ. Ναι μεν είναι λογικό να έχεις χαλαρώσει τόσο και να θες να ξεκουραστείς από την προσπάθεια, αλλά πραγματικά τώρα give it a minute! Πες μία καλή κουβέντα, κάνε μία αγκαλιά, δώσε ένα φιλί, οτιδήποτε ρε παιδί μου να δείξεις ότι το ευχαριστήθηκες και μετά μαζί σου, πέσε και κοιμήσου δίχως αύριο.

#3 ΜΗΝ ασχοληθείς με το κινητό σου

Αν η πρώτη κίνηση που σου έρθει να κάνεις μετά το σεξ είναι να πάρεις το κινητό σου να χαζέψεις, τότε κάτι πήγε πολύ μα πολύ στραβά, δεν εξηγείται αλλιώς. Ρε πάτε καλά; Όλα πια τα έχουμε ισοπεδώσει; Μόλις έκανες σεξ με έναν άνθρωπο, τι σκατά το θες το κινητό; Εκτός κι αν ανησυχείς για κάτι και θες να δεις μήπως σε ψάχνει κανείς, δεν μπορώ να σε δικαιολογήσω σε καμία άλλη περίπτωση.

#4 ΜΗΝ πας τρέχοντας να κάνεις μπάνιο

Το μόνο πράγμα που θα δείξεις στον άλλον με μια τέτοια κίνηση είναι ότι «Ίου, δεν αντέχω λεπτό άλλο έτσι. Μυρίζω, σιχαίνομαι, κλπ…». Σιγά ρε τέρας της καθαριότητας, δεν είσαι και τόσο βρώμικη πια. Μπορείς να περιμένεις λίγο πριν τρέξεις σαν μανιακή στο μπάνιο και να κάτσεις να ασχοληθείς μερικά λεπτά με το σύντροφό σου. Δηλαδή δεν σκέφτεσαι καν ότι θα προσβάλλεις αυτόν που έχεις δίπλα σου; Εκεί έχουμε φτάσει!

#5 ΜΗ φέρεις στη συζήτηση εμπειρία με κάποιον πρώην

Ο Χριστός και η Παναγία! Δεν μπορώ να φανταστώ χειρότερο από αυτό. Καταστρέφεις όχι μόνο την στιγμή, αλλά και ολόκληρη τη σχέση μη σου πω. Έχεις κάνει ό,τι έχεις κάνει και το πρώτο πράγμα που σου έρχεται να πεις είναι για το σεξ με τον πρώην σου; Πολύ ύποπτο αυτό. Πέρα από το ότι δεν πρέπει να μιλάς γενικά για πρώην με τον νύν παρτενέρ σου, επιβάλλεται να ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΕΞ. Αν είναι δυνατόν δηλαδή.

#6 ΜΗΝ πεις ότι έχεις κάνει και καλύτερο σεξ

Όχι, όχι και πάλι όχι. Αν όντως το πιστεύεις, κράτα το για τον εαυτό σου και πολύ απλά μην ξαναπάς μαζί του. Δεν είναι ανάγη όμως να το πεις. Είναι πράγματα που αποφασίζουμε να αποκρύψουμε για να μην στενοχωρήσουμε, πληγώσουμε ή αναστατώσουμε τον άλλο. Είπαμε να επικοινωνείς, αλλά όχι με τέτοιον τρόπο. Λίγη ευγένεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.


Μη διστάσεις να σεξομολογηθείς στη Mademoisex.
Εσύ στέλνεις στο [email protected], εκείνη απαντάει!

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET