Είναι viral

Η Disney χρόνια δεν κοιτά | Έτσι θα γερνούσαν τα αγαπημένα μας ζευγάρια, αν έμεναν για πάντα μαζί!

Το έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα που ακούμε στο τέλος κάθε παραμυθιού, δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για το πώς κύλησε η μετέπειτα ζωή των αγαπημένων μας ηρώων. Παντρεύτηκαν; Έκαναν παιδιά; Που έζησαν; Όλα αυτά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα με το τέλος κάθε ιστορίας. Ήρθε λοιπόν το BuzzFeed, να μας δώσει μερικές πληροφορίες παραπάνω (κατά […]

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

23 Νοεμβρίου, 2017

Το έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα που ακούμε στο τέλος κάθε παραμυθιού, δεν είναι ιδιαίτερα διαφωτιστικό για το πώς κύλησε η μετέπειτα ζωή των αγαπημένων μας ηρώων.

Παντρεύτηκαν; Έκαναν παιδιά; Που έζησαν; Όλα αυτά τα ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα με το τέλος κάθε ιστορίας. Ήρθε λοιπόν το BuzzFeed, να μας δώσει μερικές πληροφορίες παραπάνω (κατά τη δική του φαντασία) για το πώς μπορεί να εξελίχθηκαν οι ζωές των παραμυθένιων ζευγαριών που τόσο λατρέψαμε μικροί…

1. Πρίγκιπας Έρικ και Άριελ

Αφότου η κόρη τους, η Μέλοντυ έφυγε από το σπίτι και ξεκίνησε τη δική της οικογένεια, ο Έρικ και η Άριελ αποφάσισαν να σαλπάρουν σε όλο τον κόσμο. Ανέθεσαν στον Σεμπάστιαν να την προσέχει, αλλά γυρνάνε κάθε λίγους μήνες για να τη δουν και μοιράζονται ιστορίες από τα ταξίδια τους.

2. Πρίγκιπας Άνταμ και Μπελ

 Η Μπελ και ο Άνταμ συνεχίζουν να μένουν στο κάστρο με τους Λουμιέρ, Κόγκσγουορθ και την κυρία Ποτς, οι οποίοι έχουν πλέον πάρει σύνταξη.

3. Ταρζάν και Τζέιν

Όταν η Τζέιν και ο πατέρας της επέστρεψαν για να ζήσουν στη ζούγκλα με τον Ταρζάν, οι γορίλες τους υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Μένουν βαθιά μέσα το δάσος για να μην τους εντοπίζουν οι λαθροκυνηγοί. Η Τζέιν γέννησε τον Τζακ, ο οποίος είναι πλέον ο προστάτης της οικογένειας.

4. Αλαντίν και Πριγκίπισσα Τζασμίν

Ο Αλαντίν πήρε τη θέση του Σουλτάνου όταν πέθανε ο πατέρας της Τζασμίν. Μένου μαζί με τους Αμπού, Ράτζα και το Χαλί – το οποίο τους πηγαίνει συχνά ταξίδια. Ο πατέρας του Αλαντίν, Κασίμ, συχνά τους επισκέπτεται μαζί με τον Ιάγκο. Το Τζίνι επίσης τους επισκέπτεται συχνά όταν δεν ταξιδεύει.

5. Πρίγκιπας Ναβίν και Πριγκίπισσα Τιάνα

Η Τιάνα και ο Ναβίν έχουν το δικό τους εστιατόριο, το «Παλάτι της Τιάνα», το οποίο είναι πολύ επιτυχημένο. Είχαν πολλές προσφορές για να το πουλήσουν ώστε να μετατραπεί σε αλυσίδα, αλλά αρνήθηκαν. Είναι χαρακτηριστικό της Νέας Ορλεάνης και είναι ένα εστιατόριο το οποίο επισκέπτονται οι τουρίστες εδώ και χρόνια.

6. Μουλάν και Σανγκ

Οι ρυθμοί έπεσαν για τη Μουλάν και τον Σανγκ μετά το γάμο. Άνοιξαν μια εκπαιδευτική κατασκήνωση μαζί ώστε να εκπαιδεύουν παιδιά που θέλουν να μπουν στο  βασιλικό στρατό όταν έρθει η ώρα.

7. Μεγάρα και Ηρακλής

Όταν αποφάσισε να μείνει στη Γη και να χάσει την αθανασία του, ο Ηρακλής έχτισε ένα σπίτι. Ο Φιλοκτήτης και ο Πήγασος έμειναν μαζί του για να βοηθήσουν τον Ηρακλή και την Μεγάρα να φροντίσουν τα εκατό παιδιά τους.

8. Πρίγκιπας Τσάρμινγκ και Σταχτοπούτα

 Μετά τον μήνα του μέλιτός τους, η Σταχτοπούτα κι ο πρίγκιπας Τσάρμινγκ ξανά με τον Γκας και τον Τζακ. Τρώνε μαζί τις Κυριακές και η κακιά μητριά αναλαμβάνει το καθάρισμα. Επίσης, κάνουν και από κανέναν βασιλικό χορό μια στο τόσο στον ελεύθερο χρόνο τους.

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

Το Reebok x Botter Concept Sneaker Engineered by HP έφερε την καινοτομία στην Εδβομάδα Μόδας του Παρισιού!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET