fbpx

5 σημάδια πως η «κοπέλα απέναντι» σε φλερτάρει!


Είσαι από τους άντρες που τους αρέσει να παίζουν στα σίγουρα; Το κακό είναι πως με αυτήν την τακτική, θα χάσεις πολλά παιχνίδια προτού καν γίνει η σέντρα. Το καλό από την άλλη, είναι πως υπάρχουν σημάδια που υποδεικνύουν ποια από τα «ματσάκια» εκεί έξω, είναι σίγουρος …άσσος!

1. Όλο το παιχνίδι «παίζεται» στα μάτια: Όσο η κοπέλα βρίσκεται απέναντι, δεν υπάρχουν και πολλοί τρόποι επικοινωνίας εκτός από την οπτική επαφή. Έρευνες, έχουν δείξει πως αν μία γυναίκα κοιτάξει έναν άντρα μέσα στο πλήθος, για πάνω από 1-2 δευτερόλεπτα, της τράβηξε την προσοχή. Λογικό, θα μου πείτε. Όχι και τόσο αν αναλογιστείτε πως οι άντρες κοιτάζουν …παντού και συνεχώς! Στο θέμα μας, εντοπίζοντας το βλέμμα μιας γυναικείας ύπαρξης στα μάτια σου, ξέρεις πως το πρώτο βήμα έγινε. Δε σημαίνει ότι είσαι ο πιο σέξυ άντρας στον κόσμο, ούτε πως σε φαντάζεται στο κρεβάτι της να κάνετε τα πιο άγρια παιχνίδια. Σημαίνει όμως, πως αν ακολουθήσεις τη σωστή τακτική από εδώ και στο εξής, το κρεβάτι δεν απέχει και τόσο πολύ…

2. Το χαμόγελο της Τζοκόντα: Κοίταξέ την κι εσύ, μη σκαλώσεις επειδή σε κοίταξε. Ανταπέδωσε με το σίγουρο και γεμάτο αυτοπεποίθηση βλέμμα σου και μην κάνεις τίποτα περισσότερο. Μη στείλεις κερασμένα ποτά, μην κλείσεις το μάτι σου και προς θεού μην κάνεις ούτε για πλάκα πως δαγκώνεις τα χείλη σου με την ελπίδα να …ανάψει. Έτσι, σβήνεις και πυρκαγιά μέσα στο κατακαλόκαιρο. Όχι αστεία! Άφησέ της την επόμενη κίνηση. Θέλοντας να συνεχιστεί το φλερτ, θα σου χαμογελάσει. Για την ακρίβεια, θα δεις τα χείλη της να αλλάζουν σχήμα γιατί χαμόγελο δεν το λες αυτό… Κάτι σαν την πασίγνωστη Μόνα Λίζα ένα πράγμα!

3. Λέω, μιλάω, δε βάζω γλώσσα μέσα: Το πρώτο μειδίαμα στα χείλη της, θα φέρει το χαμόγελο στα δικά σου. Θα ανταποδώσει, θα την πλησιάσεις κερνώντας την. Η γνωριμία θα γίνει. Το ερώτημα που προκύπτει όμως, είναι το εξής: Οκ, καλός ήσουν από μακριά. Από κοντά όμως; Μία κοπέλα που θέλει να συνεχίσει το φλερτ της δεν έχει πολλές τακτικές. Της αρκεί μία. Η ακατάπαυστη ομιλία της. Δε σταματά να φλυαρεί, σου λέει τα πάντα, γρήγορα κι ευχάριστα, προσπαθώντας να σου κινεί το ενδιαφέρον κάθε δευτερόλεπτο που περνά. Μην την παρεξηγείς. Για την ακρίβεια, να χαίρεσαι που έφτασες σε αυτό το σημείο την…κοπέλα από απέναντι!

4. Αυτά τα ωραία τα αγγίγματα: Γελάει και κάποιο μέρος του σώματός της αγγίζει το δικό σου; Με πρόφαση τη φασαρία, πλησιάζει το πρόσωπό της στο δικό σου για να την ακούς καλύτερα; Πηγαίνει στην τουαλέτα κι ο ώμος της σε σκουντάει; Σαν πως πολλές συμπτώσεις δεν έχουμε εδώ. Κανένα από αυτά τα αγγίγματα δεν είναι τυχαία. Η κοπέλα νιώθει οικειότητα και στο δείχνει. Μην το παρακάνεις όμως. Το έγραψα και πιο πάνω. Το φλερτ δε μεταφράζεται σε καμία περίπτωση σε «θέλω να πηδηχτούμε σήμερα»!

5. Το κινητό στο χέρι: Και κλείνω με το τελευταίο σημάδι που πρέπει να αποκρυπτογραφίσεις σωστά όταν έρχεσαι σε επαφή για πρώτη φορά με κάποια γυναίκα και διατηρείς την εντύπωση πως σε φλερτάρει. Αν παρατηρήσεις πως όσο η βραδιά πλησιάζει στο τέλος της, τόσο πιο πολύ παίζει στα χέρια της με το κινητό της, τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο. Προφανώς, με τον τρόπο της ελπίζει να ζητήσεις τον αριθμό της και να ανανεώσετε για …αύριο! Πρόσεξε όμως, όταν γράφω «παίζει με το κινητό της» εννοώ να το κρατάει στο χέρι της και να το στριφογυρίζει, όχι να χαζεύει στο facebook ή το instagram. Διότι σε αυτήν την περίπτωση, μάλλον σε βαρέθηκε…

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET