fbpx

Αυτά είναι τα πειράγματα που κάνει ένας αντρας για να σου δείξει ότι σε γουστάρει!


Γενικά, δε μου αρέσει να προκαταλαμβάνομαι, αλλά στην περίπτωση των αντρών θα κάνω μία εξαίρεση. Διότι δεν μπορείς να πεις ότι είναι και τα πιο ώριμα όντα επί Γης. Εκεί που τα χάνουν δε, είναι σε ό,τι αφορά το φλερτ και τις γυναίκες. Έχουμε ακούσει ή δει κατά καιρούς, άντρες να χρησιμοποιούν τους πιο απίθανους τρόπους για να την πέσουν σε μία γυναίκα και να καταλήγουν να τρώνε τα μούτρα τους.

Η αλήθεια είναι ότι όταν σου αρέσει πολύ κάποιος/α, δυσκολεύεσαι να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου, γιατί φοβάσαι την απόρριψη ή να μην πληγωθείς. Γι’ αυτό και τα αγόρια μας καταφεύγουν σε ανορθόδοξους τρόπους πεσίματος, που συνηθίζαμε να χρησιμοποιούμε ως παιδιά. Στο Δημοτικό για παράδειγμα, κοροϊδεύαμε φουλ αυτόν/ή που μας άρεσε, ακόμα και μπουνίδια φτάναμε να παίζουμε. Τώρα μπουνίδια δεν πέφτουν βέβαια (θέλω να πιστεύω), αλλά αν βλέπεις άντρα να σου την μπαίνει ή να σου πάει κόντρα, χτυπάει καμπανάκι ότι σε γουστάρει φιλενάδα.

Αυτά είναι λοιπόν τα πειράγματα που κάνει ένας αντρας για να σου δώσει να καταλάβεις ότι του αρέσεις:

1 | Σε ανταγωνίζεται σε όλα

Άντρας που κοκορεύεται ότι κάνει καλύτερα σχεδόν τα πάντα από εσένα, σε γουστάρει, ξεκάθαρα. Είναι στη φύση του και του βγαίνει ως άμυνα να σε ανταγωνιστεί, για να σου αποδείξει την αξία του και να τον δεις με άλλο μάτι ως boyfriend material. Ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι διασκεδαστικό παιχνίδι από πλευράς του, αλλά φαντάζομαι ότι εσύ θα ξενερώσεις σύντομα, αφενός επειδή δε σου εκφράζει ειλικρινά τα συναισθήματά του κι αφετέρου επειδή στην προσπάθειά του να σε ανταγωνιστεί, μπορεί να το παρακάνει και να σε προσβάλλει.

2 | Σε κοροϊδεύει σε κάθε ευκαιρία

Μία ακόμη ώριμη συμπεριφορά εκ μέρους του. Να είσαι σίγουρη ότι έχει εντοπίσει όλα τα αδύναμα σημεία σου και όλα εκείνα που μπορεί να χρησιμοποιήσει εναντίον σου για να σε κάνει να νιώσεις άσχημα, όχι επειδή σε αντιπαθεί και τη βρίσκει να σου τη λέει, αλλά γιατί είναι ο τρόπος του να σε φλερτάρει. Αψυχολόγητοι δε λες τίποτα! Μπορεί να κοροϊδεύει συνήθειές σου ή να σου λέει πόσο χάλια γούστο έχεις ή το κλασσικό «Πώς είσαι έτσι;», αλλά μεταξύ μας δεν τα εννοεί καθόλου.

3 | Από αυτόν είναι όχι

Αν παρατηρήσεις ότι διαφωνεί στα πάντα μαζί σου, μόνο και μόνο για να σου πάει κόντρα και να σε εκνευρίσει, τότε κόβω το χέρι μου ότι του αρέσεις. Οι άντρες δεν ασχολούνται με κοπέλες που δεν τους ενδιαφέρουν. Δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να τις πειράξουν ή να τους πάνε κόντρα. Απλά αδιαφορούν. Όταν συμβαίνει το αντίθετο όμως, θα πρέπει να θορυβηθείς. Ρε μήπως χτύπησες κομενάκι και δεν το κατάλαβες;

4 | Ώρες ώρες παρατηρεί κάτι λεπτομέρειες…

Μιλάμε, ξέρει τα πάντα που σε αφορούν, ακόμα και πράγματα που δεν έχεις παρατηρήσει ούτε εσύ η ίδια για τον εαυτό σου. Όταν αγχώνεσαι για παράδειγμα, δαγκώνεις τα χείλη σου ή όταν δε συμπαθείς κάποιον, αποφεύγεις να τον κοιτάζεις και άλλα τέτοια, που για να τα εντοπίσει κάποιος θα πρέπει να σε έχει μελετήσει ατέλειωτες εργατοώρες. Και μόνο για τον κόπο και την προσπάθειά του, αξίζουν συγχαρητήρια στο παιδί.

5 | Σου βγάζει (ηλίθια) ψευδώνυμα

Το ψευδώνυμο σημαίνει οικειότητα. Δεν μπορείς να βγάλεις παρατσούκλι σε κάποιον/α που μόλις γνώρισες, μπορείς όμως να δώσεις σε κάποιον/α που ξέρεις αρκετό καιρό και είστε στενά συνδεδεμένοι. Εν τω μεταξύ, όχι μόνο σου έχει δώσει ψευδώνυμο, αλλά είναι και τόσο ντροπιαστικό που δε σου αρέσει καθόλου. Κάθε φορά που σε φωνάζει με το nickname σου, εσύ είσαι έτοιμη να σκάσεις από ντροπή. Κουράγιο, φίλη, κουράγιο.

6 | Βρίσκει συνέχεια αφορμές να σε αγγίζει

Αυτό νομίζω πως είναι προφανές. Όταν μας αρέσει κάποιος/α, κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, να είμαστε κοντά του/της και να κάνουμε πραγματικότητα το «Αχ, με συγχωρείτε, ήταν τυχαίο, δεν το ήθελα». Αν εκεί που μιλάτε, σε σκουντάει ή πέφτει κατά λάθος πάνω σου ή σε τσιμπάει, γενικά προσπαθεί να έρθει πιο κοντά σου (ναι μετράνε και τα παστέλια), ε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;; Προφανώς, φοβάται να κάνει τη μεγάλη κίνηση, γι’ αυτό και σου πετάει τέτοιου είδους τυράκια για να δει πώς θα ανταποκριθείς.

Μήπως τώρα που το ξανασκέφτεσαι, υπάρχει κάποιος που σου συμπεριφέρεται κάπως έτσι; Τότε φίλη μου, πρέπει να πάρεις σιγά σιγά την απόφασή σου για το… μέλλον σας. Αργά ή γρήγορα θα γίνει και η μεγάλη κίνηση, οπότε ας είσαι προετοιμασμένη…

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET