ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Τα 10 συνηθισμένα προβλήματα που κάθε 20χρονη αντιμετωπίζει, όταν προσφέρει στοματικό!

Το στοματικό σεξ στους άντρες, είναι εξίσου διασκεδαστικό τόσο για την κοπέλα που τo κάνει, όσο και για τον άντρα που τo… δέχεται απλόχερα. Άλλωστε σύμφωνα με τα σοφά λόγια της Σαμάνθα από το Sex and the City «Δεν την αποκαλούν δουλειά (blow job) για το τίποτα.» Μερικές κοπέλες είναι καλές σε αυτό το σεξουαλικό […]

Neopolis Team

7 Δεκεμβρίου, 2016

Το στοματικό σεξ στους άντρες, είναι εξίσου διασκεδαστικό τόσο για την κοπέλα που τo κάνει, όσο και για τον άντρα που τo… δέχεται απλόχερα. Άλλωστε σύμφωνα με τα σοφά λόγια της Σαμάνθα από το Sex and the City «Δεν την αποκαλούν δουλειά (blow job) για το τίποτα.» Μερικές κοπέλες είναι καλές σε αυτό το σεξουαλικό κομμάτι, ενώ άλλες δεν το έχουν και τόσο και χρειάζονται παραπάνω εξάσκηση. Πέρα από την εξάσκηση όμως, είναι σημαντικό να μάθεις να ρωτάς τον σύντροφό σου, για το τι του αρέσει και τι θα ήθελε να του κάνεις διαφορετικά. Δεν υπάρχουν ντροπές σε αυτά τα πράγματα. Σαν γυναίκα είναι απόλυτα λογικό να αναρωτιέσαι συνεχώς αν η δουλειά που κάνεις είναι καλή. Αν λαμβάνεις θετικό feedback, τότε όλα καλά. Συνέχισε αυτό που κάνεις. Αν όμως, δεν λαμβάνεις θετική ανταπόκριση, τότε πρέπει να διαβάσεις προσεκτικά τα παρακάτω πράγματα τα οποία αποτελούν πάγια προβλήματα που ο καθένας έχει αντιμετωπίσει στο στοματικό σεξ:

1. Η ηβική περιοχή του συντρόφου σου.

Πες του ευγενικά ότι πρέπει να ξυρίζεται μία στο τόσο. Αν δεν το κάνει, οι τρίχες θα κατακλύσουν τη γλώσσα, τα δόντια και τον λαιμό σου. Και δεν το θέλουμε σε καμία περίπτωση αυτό.

2. Τα μαλλιά σου.

Μπορεί αρχικά να θες να έχεις τα σούπερ ντούπερ απαλά και μεταξένια μαλλιά για να εντυπωσιάσεις τον σύντροφό σου, όμως πολύ σύντομα θα συνειδητοποιήσεις ότι τα μαλλιά σου μπορούν να είναι μεγάλος μπελάς εκεί κάτω. Ή θα τον αναγκάσεις να σου κρατά τα μαλλιά για να μην μπαίνουν μες τα μάτια σου όσο του κάνεις στοματικό ή θα καταλήξεις να κάνεις στοματικό και να τρως ταυτόχρονα τις ίδιες σου τις τρίχες.

3. Πόνος στο σαγόνι.

Να ποιά είναι η σωστή εξάσκηση για να του κάνεις το τέλειο στοματικό. Πολύ απλά χρησιμοποιείς ως εργαλεία όλα τα φαγητά που έχουν το σχήμα του πέους. Αγγουράκια, μπανάνες, μελιτζάνες και παγωτό γρανίτα. Αυτή είναι μία λύση για να συνηθίζεις σιγά σιγά και να μην πονάει  πλέον το στοματάκι σου.

4. Το χέρι του στο κεφάλι σου.

NOT. Τα χέρια του να τραβούν τα μαλλιά σου. Και πάλι NOT.

5. Όταν το βάζει στα …μάτια.

Δεν θα μείνεις κιόλας χωρί μάτι, επειδή ο ηλίθιος πήγε να σου βγάλει τον κερατοειδή χιτώνα με το απ’ αυτό του!

6. Όταν βογκάει δυνατά.

Σε παρακαλώ να βογκάς λίγο πιο σιγά, για να μπορώ ταυτόχρονα να βλέπω «Ταμάμ» ώστε να είμαστε κι οι δυο ευτυχισμένοι!

7. Όταν τελειώνει στο στόμα σου.

Νόμιζες ότι ήσουν έτοιμη. Ποτέ δεν είσαι έτοιμη στην πραγματικότητα.

8. Όταν προσπαθείς να πάρεις έναν υπνάκο αλλά τα υγρά του είναι σε όλο σου το πρόσωπο.

Άσχημο…

9. Όταν θέλεις να σου κάνει εκείνος στοματικό, αλλά ξέρεις ότι μετά θα πρέπει να ανταποδώσεις.

Εμ αυτό, που το πας; Όλα σε αυτή τη ζωή είναι πάρε – δώσε τελικά.

10. Όταν πλένεις τα δόντια σου αμέσως μετά το στοματικό…

…κι αυτά που αντικρίζεις στον νεροχύτη ή ακόμη χειρότερα στην οδοντόβουρτσά σου, είναι ό,τι πιο αηδιαστικό μπορούσες να φανταστείς. Ε, όχι!

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET