Είναι viral

«Τα όνειρα δεν μπαίνουν σε καραντίνα»: Το ελληνικό μίνι φιλμ που μας γέμισε αισιοδοξία!

Μας υπενθυμίζει τα αυτονόητα.

Neopolis Team

14 Απριλίου, 2020

Κανείς δεν περνάει εύκολα αυτό το διάστημα. Ίσως να διαφέρει η οπτική του καθενός απέναντι στα όσα ζει, με άλλους να τα βάφουν εξ ολοκλήρου μαύρα κι άλλους να βλέπουν φως στο τούνελ, αλλά σίγουρα η καραντίνα είναι μια δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους. Ειδικά την περίοδο που ήρθε, με τον καιρό να ανοίγει και τις ηλιόλουστες μέρες να σε κάνουν να σκας απ’ το παράπονο, που δεν μπορείς να τις εκμεταλλευτείς για μια εκδρομή ή έστω μια βόλτα μέχρι το κέντρο ή τη θάλασσα με φίλους.

Είναι όμως μια προσωρινή δυσκολία, ένα εμπόδιο για λίγο, που κάποια στιγμή θα φύγει από το δρόμο μας και η καθημερινότητα θα επιστρέψει ως είχε. Στην αρχή ίσως κάπως μουδιασμένη, με το χρόνο όμως θα ξαναποκτήσει το θάρρος της. Και μέχρι τότε, κάποιος μας προτρέπει να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να κάνουμε σχέδια, γιατί είναι τα μόνα ελεύθερα που μας έχουν απομείνει αυτή τη στιγμή, στη διάθεσή μας να τα κατευθύνουμε όπου εμείς θέλουμε, χωρίς απαγορεύσεις, κανόνες και τιμωρίες.

Αυτός ο κάποιος ονομάζεται Άρης Κατσιγιάννης, σκηνοθέτης που πήρε την πρωτοβουλία να μας αναπτερώσει το ηθικό, τώρα που είναι στις μαύρες του, και να μας υπενθυμίσει ότι εμείς μπορεί να βρισκόμαστε σε καραντίνα, αλλά τα όνειρά μας αδυνατούν να περιοριστούν, τώρα και ποτέ.

Μέσα από τη μικρού μήκους ταινία του που ανέβασε στο YouTube, περνάει ένα αισιόδοξο μήνυμα, που το χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω από κάθε άλλη φορά, προβάλοντας δικές του χαρές, στις οποίες ονειρεύεται να επιστρέψει το συντομότερο. Και αναπόφευκτα, σκέψεις και σχέδια πέρασαν κι από το δικό μας το μυαλό, για το μέλλον που ξεδιπλώνεται μπροστά μας.

Στην περιγραφή κάτω από το βίντεο δίνει μερικούς λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό και επιβεβαιώνει πως όντως, μέσα από δύσκολες περιόδους οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται πιο δυνατές:

«Το μόνο που ήξερα είναι ότι ήθελα να δημιουργήσω ένα βίντεο για να μοιράσω παγκοσμίως ένα θετικό μήνυμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους αυτήν την δύσκολη στιγμή. Ως αποτέλεσμα το πρότζεκτ αυτό έγινε ένα από τα πιο σημαντικά που έχω δημιουργήσει.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει μόνος μου. Είναι απίστευτο να βλέπεις ανθρώπους να δουλεύουν μαζί χωρίς δεύτερη σκέψη. Όπως για παράδειγμα η δημιουργική μου ομάδα αλλά και όλοι οι άνθρωποι από κάθε πλευρά της υφηλίου που έδειξαν τεράστια προθυμία να βοηθήσουν και να μοιραστούν την θετική ενέργεια τους. Θέλω να θυμάστε το εξής: Είμαστε όλοι φοβισμένοι, μπερδεμένοι και παλεύουμε αυτή την κρίση, ο καθένας με τον δικό του τρόπο.

Όμως ένα πράγμα είναι σίγουρο. Τα όνειρα μας δεν μπορούν να μπουν σε καραντίνα! Είμαστε όλοι μαζί σε αυτόν τον αγώνα. Μείνετε θετικοί, ενωμένοι και ασφαλείς και θα έρθουν καλύτερες μέρες! Σας ευχαριστώ θερμά όλους!».

ΤΙ ΑΛΛΑ;

ΔΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ

WHAT’S UP: Ανανέωση υπολοίπου μόλις με 8€ και περισσότερα συνδυαστικά πακέτα ομιλίας και data!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET