ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Τα 20s που πάντα ονειρευόσουν να ζήσεις και το CU Liquid είναι το απόλυτο match!

Το πρώτο digital καρτοκινητό που προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες σου, χωρίς περιορισμούς από πακέτα.

Αλεξάνδρα Κουτσούκου

6 Δεκεμβρίου, 2022

Στα 20s σου τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ούτε ο ίδιος σου ο εαυτός. Είσαι πιο ρευστός, θες να το ζεις με το δικό σου flow, να έχεις ευελιξία και να ψάχνεσαι ελεύθερα χωρίς περιορισμούς. Αύριο για παράδειγμα, μπορεί να ξυπνήσεις και να έχεις όρεξη για μια απόδραση στη Ρώμη. Δε σε σταματάει κανείς!

Αυτά τα χρόνια οφείλουν να είναι αφιερωμένα στην ανακάλυψη. Του κόσμου γύρω σου, αλλά και του ίδιου σου του εαυτού. Διανύεις μια μεταβατική περίοδο στην ουσία και έχεις δικαίωμα να πάρεις το χρόνο σου να ζήσεις αυτή τη δεκαετία της ζωής σου στο μέγιστο. Με τα σωστά της, τις παρορμητικές αποφάσεις της και τα λάθη της!

Σ’ αυτή τη δεκαετία λοιπόν, αξίζεις και τον καλύτερο συνοδοιπόρο. Δε χρειάζεται να ψάξεις μακριά. Θα τον βρεις στο πρώτο digital καρτοκινητό, το CU Liquid, που αν κάτι ξέρει καλά, αυτό είναι ότι δε μας αρέσουν καθόλου οι περιορισμοί, οι κανόνες και οι υποδειγματισμοί. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο των κινήσεών μας, πράγμα που πλέον μπορούμε να το απολαύσουμε και στα data, χρόνο ομιλίας και SMS του κινητού μας!

Το CU Liquid είναι αυτό το buddy που βρίσκεται δίπλα σου τις στιγμές που το χρειάζεσαι περισσότερο, αλλά σε αφήνει να κάνεις τις δικές σου επιλογές – χωρίς να σε περιμένει στη γωνία να σου πει «στα ‘λεγα εγώ!». Προσαρμόζεται ασταμάτητα στον προσωπικό σου τρόπο ζωής και εναλλάσσεται real time αυτόματα σε ό,τι χρειάζεσαι.

Your 20s is all about communicating! 

Αν υπάρχει ένα σίγουρο κοινό στο πώς ονειρευτήκαμε αυτή την ηλικία της ζωής μας, τότε είναι οι νέες γνωριμίες και η συνεχής επικοινωνία που θα είχαμε με κόσμο. Κάθε μέρα, κάθε στιγμή και ώρα, όπου βρεθούμε και όπου σταθούμε. Και όντως, είτε είσαι introvert τύπος είτε extrovert, το τσατάρισμα είναι το βασικό σου χόμπι. Τα νέα τρέχουν, είτε από τη σχολή, είτε από τη δουλειά, είτε από τη χθεσινοβραδινή έξοδο, και δε γίνεται να τα κρατήσεις για τον εαυτό σου. Πρέπει να τα πεις στ@ κολλητ@, να ακούσεις τη συμβουλή τ@ και να κάνεις το ακριβώς αντίθετο. *clown emoji, γιατί τουλάχιστον έχουμε αυτογνωσία* Καταλαβαίνεις λοιπόν, ότι το να ξεμείνεις από λεπτά ομιλίας ή MBs δε διαχειρίζεται εύκολα. Είναι λόγος για mental breakdown βασικά, ειδικά όταν το tea είναι μπόλικο!

Τα καλύτερα ταξίδια στην Ευρώπη, θα τα κάνεις παρέα με το CU Liquid! 

(No offense στους φίλους.) Αν κάτι απαγορεύεται να ξεχάσεις να βάλεις στη «βαλίτσα», αυτό είναι το CU Liquid. Τα ταξίδια είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι αυτής της περιόδου της ζωής μας και ο πιο βαθύς μας πόθος είναι να μπορούμε να τα σχεδιάζουμε ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, συγκεκριμένα κιλά βαλίτσας και αυστηρούς ελέγχους. Για τα τελευταία δεν μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι, αλλά πλέον μπορείς να ζήσεις την ελευθερία αυτή στη διαμόρφωση των data, SMS και χρόνου ομιλίας. Δε χρειάζεται να ανησυχείς για τα έξτρα MB που πρέπει να πάρεις για να μοιραστείς τις πιο αξέχαστες στιγμές σου στο Insta. Εσύ έχεις το υπόλοιπο, εσύ επιλέγεις πώς θα το διαχειριστείς. Θεώρησε λοιπόν ένα άγχος λιγότερο για το travel budget!

Το σημαντικότερο απ’ όλα είναι να νιώθεις ελεύθερος και ο εαυτός σου. Το CU Liquid είναι εδώ για να σε βοηθήσει να το πετύχεις και θα το βρεις αποκλειστικά στο My CU App, να συνδυάζει μοναδικές καινοτομίες όπως το επωφελές Pay-as-you-go, η απεριόριστη χρήση, η σταθερή και αυτόματη μηνιαία χρέωση και το «πλαφόν» στην ημερήσια χρέωση, για να βγαίνεις πάντα κερδισμένος, αφού το υπόλοιπό σου καταναλώνεται με μια πολύ ανταγωνιστική χρέωση ανά λεπτό, SMS και MB.

Μπορείς να το δοκιμάσεις για 1 μήνα δωρεάν και αν αλλάξεις γνώμη, να τροποποιήσεις ή να διαγράψεις τη συνδρομή σου ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία δέσμευση. Όπως είπαμε, εσύ έχεις το πάνω χέρι! To CU ακόμα, σου δίνει δώρο την πρώτη ανανέωση χρηματικού υπολοίπου.

Μπες λοιπόν στην αρχική οθόνη του My CU App, πάτα δωρεάν δοκιμή, επίλεξε τη συνδρομή σου βάσει των αναγκών σου και στη συνέχεια την ημέρα ανανέωσής της, ρυθμίζοντας την τραπεζική σου κάρτα.

Όπως είπαμε, το πώς θα ζήσεις αυτή τη φάση της ζωής σου είναι στο χέρι σου! Εσύ έχεις το χρόνο, τη διάθεση και τα μέσα για να φτιάξεις τις αναμνήσεις που θα μείνουν χαραγμένες στο μυαλό σου. Μην αφήνεις τίποτα να μπει εμπόδιο στα 20s που ονειρεύτηκες να ζήσεις!

Μάθε περισσότερα για το CU Liquid εδώ: https://www.vodafonecu.gr/upiresies-cu/liquid/

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET