OUR20s

Μερικές συμβουλές για να ζητήσεις από το ταίρι σου αυτό που θέλεις στο κρεβάτι!

Η ζωή είναι μικρή για να κάνεις κακό σεξ.

Στέλα Τσάναϊ

22 Μαΐου, 2022

Twenty20

Όλοι δυσκολευόμαστε όταν πρόκειται να εκφράσουμε όσα σκεφτόμαστε και όσα επιθυμούμε. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για σεξ. Ξέρουμε ότι η καλή επικοινωνία είναι το Α και το Ω σε μία υγιή σχέση, αλλά… πώς λες στο ταίρι σου ότι σου αρέσει να είσαι δεμέν@ χειροπόδαρα και να σου ρίχνει μερικές με το μαστίγιο;! Ειδικά αν είναι η πρώτη σας φορά, ε δεν το ξεστομίζεις μια κι έξω.

Ωστόσο, ποιο το νόημα να κάνεις σεξ με κάποι@ όταν δεν το απολαμβάνεις και δεν καλύπτει τις ανάγκες σου; Όσο συνεχίζεις να παραμένεις σιωπηλ@, τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται να εκφράσεις τα θέλω και τις φαντασιώσεις σου και φυσικά να νιώσεις ολοκλήρωση. Δεν είναι εύκολη υπόθεση προφανώς, όμως υπάρχουν τρόποι να κάνεις την αρχή και ο/η σύντροφος σου να πιάσει το παρασύνθημα. Εκτός των άλλων, αφήνοντάς τ@ν στην άγνοια, υπάρχει ο κίνδυνος να νιώσει πως είτε κάτι δεν κάνει καλά, είτε ότι είναι βαρετ@.

Πάμε να δούμε λοιπόν πώς θα ζητήσεις αυτό που θέλεις στο κρεβάτι χωρίς να γίνει awkward η φάση και να κάνετε πράξη όλα όσα σκέφεται το «βρώμικο» μυαλό σου:

1 Βάλε τα χεράκια σου για να βγάλεις τα ματάκια σου in a good way 

Με άλλα λόγια, χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να τ@ν καθοδηγήσεις ή να δείξεις τι θέλεις, αν δεν το έχεις πολύ με τα λόγια. Αν για παράδειγμα επιθυμείς να ασχοληθεί παραπάνω με κάποιο συγκεκριμένο σημείο του σώματός σου, μπορείς να ξεκινήσεις να χαϊδεύεσαι μόν@ σου και ύστερα να ακουμπήσεις το χέρι τ@ για να συνεχίσει ή να τ@ πεις «Σειρά σου». Από την άλλη, αν κάνει κάτι που δε σου αρέσει, μπορείς επίσης να απομακρύνεις το χέρι τ@ και να τ@ δείξεις πώς το θέλεις. Θα το πιάσει το νόημα. Επίσης, τα κλασικά «Λίγο πιο δεξιά/πιο βαθιά/όχι τόσο δυνατά, κλπ», βοηθάνε πολύ εκείνη την ώρα, so use them!

2 H σωστή ταινία μπορεί να κάνει όλη τη δουλειά

Όπως λέει κι ο σοφός λαός, τρώγοντας έρχεται η όρεξη! Αν θες να δείξεις με τρόπο στ@ν παρτενέρ σου εκείνο το πολύ kinky κόλπο που θέλεις να δοκιμάσετε αλλά κωλώνεις κάπως να το ζητήσεις ευθέως, δε μένει παρά να τ@ προτείνεις να δείτε μαζί μία ταινία πορνό. Διάλεξε μία που να έχει μέσα όσα θέλεις να δοκιμάσετε και όταν φτάσει εκείνο το σημείο θα κόψεις αντίδραση και θα καταλάβεις αν βρίσκεστε στο ίδιο mood! Αν ναι, λίγα λεπτά αργότερα θα σημειώνεις τσεκ στο sex bucket list σου!

3 Πες κι έναν καλό λόγο ντε


Το θετικό feedback πάντα λειτουργεί ευεργετικά. Δείχνοντας πως απολαμβάνεις αυτό που κάνει ο/η σύντροφός σου, θα τ@ν ενθαρρύνει να το κάνει ξανά και ξανά, ή ακόμα και να το πάει ένα βήμα πιο πέρα για να σου προσφέρει την απόλυτη ηδονή. Γι’ αυτό λοιπόν μη διστάσεις να τ@ αναφέρεις για εκείνο το κόλπο που έκανε στο κρεβάτι και σε ξετρέλανε, τι ήταν αυτό που σου άρεσε περισσότερο την τελευταία φορά που κάνατε σεξ, όπως επίσης ένα απλό «ναι» αρκεί για να καταλάβει τον ενθουσιασμό σου την ώρα που γίνεται και φυσικά, μην ξεχνάς τα κομπλιμέντα. Ο/η σύντροφός σου θα νιώσει Θεός και εσύ θα έχεις τη μέγιστη απόλαυση!

4 Το sexting το σκέφτηκες;

Αν όλα τα παραπάνω σου φαίνονται κάπως εκτός του ‘comfort zone’ σου, το sexting παραμένει μία από τις καλύτερες μεθόδους για να μιλήσεις για τις φαντασιώσεις σου καθώς σου προσφέρει την ασφάλεια της οθόνης και νιώθεις πιο άνετα να εκφραστείς. Ταυτόχρονα, αποκαλύπτεις τις κρυφές σου επιθυμίες (τα βίτσια σου δηλαδή) και δίνεις το σήμα στ@ σύντροφό σου για ό,τι περιμένεις σε live action! Ο άλλος έχει χρόνο να το επεξεργαστεί, να το φαντασιωθεί κι αν σου απαντήσει αναλόγως, ετοιμάσου να δεις πυροτεχνήματα! 😏 Αν όχι, προχωράμε. Τουλάχιστον έκοψες αντίδραση αποφεύγοντας την αμηχανία!

5 Όλα στην ώρα τους και μη στραβώσεις εάν σε κάτι δε συμφωνήσει

Όταν θες να δοκιμάσετε κάτι ολοκαίνουργιο, όπως να πειραματιστείτε με sex toys, να κάνετε σεξ σε εξωτερικό χώρο ή πρωκτικό σεξ, θα πρέπει να πεις την ιδέα σου προτού φτάσετε στο ψητό. Το ζήτημα είναι λεπτό, γιατί πρέπει να υπάρχει συναίνεση κι από τις δύο πλευρές, επομένως είναι σημαντικό να είστε απόλυτα χαλαροί και ήρεμοι για να γίνει σωστά η φάση χωρίς παρεξηγήσεις. Εύκολα κάποιος νιώθει ότι δεν είναι αρκετά καλός στο κρεβάτι επειδή αρνείται να κάνει κάτι. Αμοιβαία κατανόηση κι όλα λύνονται!

6 Σειρά σου τώρα

Αφού μοιραστείς τις κρυφές σου επιθυμίες, καλό είναι να ενδιαφερθείς και για τις δικές τ@ φαντασιώσεις ρωτώντας τ@ αν υπάρχει κάτι που θα ήθελε να δοκιμάσει. Δε γίνεται να περιμένεις απόλαυση χωρίς να την ανταποδώσεις. Δείξε ότι εκτιμάς όσα κάνει για να σε ευχαριστήσει και κάνε το ίδιο!

Η ζωή είναι μικρή για να κάνεις κακό σεξ! Δείξε τι σου αρέσει και τι όχι, μίλα για όσα φαντασιώνεσαι, απελευθερώσου! Στο σεξ και στον έρωτα όλα επιτρέπονται, αρκεί να τα ζητήσεις!

Υ.Γ. Μην τα πεις όλα μονοκοπανιά και την κάνει ο άνθρωπος αλά γαλλικά! Βήμα βήμα για να μπορεί κι εκείν@ ν’ ακολουθήσει! Το σημαντικότερο είναι ότι η αρχή έγινε!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Σχολιασμός Έκθεσης 2023: «Θα μπορούσε να ανταποκριθεί και μαθητής της 2ας Λυκείου»!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

Πανελλήνιες 2023: Τι ισχύει φέτος για τη διαδικασία υπολογισμού των συνολικών μορίων!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET