ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

Η σχέση από απόσταση έχει και τα θετικά της τελικά…

Κανείς δεν είπε ότι η σχέση από απόσταση θα είναι εύκολη, αλλά αφού θέλετε και οι δύο να το δοκιμάσετε χαλαρώστε, μην αγχώνεστε και εστιάστε στα θετικά. Τι κερδίζεις λοιπόν αν με το ταίρι σου σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα; Έχετε λόγους να κάνετε ταξίδια. Είναι σαν να έχεις δύο σπίτια. Η σχέση από απόσταση είναι […]

Default avatar

Guest Author

17 Σεπτεμβρίου, 2016

Κανείς δεν είπε ότι η σχέση από απόσταση θα είναι εύκολη, αλλά αφού θέλετε και οι δύο να το δοκιμάσετε χαλαρώστε, μην αγχώνεστε και εστιάστε στα θετικά. Τι κερδίζεις λοιπόν αν με το ταίρι σου σας χωρίζουν κάποια χιλιόμετρα;

Έχετε λόγους να κάνετε ταξίδια.

Είναι σαν να έχεις δύο σπίτια. Η σχέση από απόσταση είναι μια τέλεια ευκαιρία για διακοπές χωρίς ημερομηνία λήξης. Δεν κάνεις απλά ένα ταξίδι. Κάνεις ένα ρομαντικό ταξίδι, για κάποιον που θες πραγματικά.

Έχετε την «ελευθερία» σας.

Δεν αγκιστρώνεστε ο ένας απ’ τον άλλον και δεν μπαίνετε στην παγίδα να παραμερίσετε τους δικούς σας ανθρώπους, αφού η απουσία του άλλου σου αφήνει χρόνο να περνάς με την παρέα σου. Ακόμη δεν θα πλήξετε σύντομα, καθώς θα έχετε διαρκώς καινούρια πράγματα να αφηγηθείτε ο ένας στον άλλον για την καθημερινότητά σας.

Υπάρχει πιθανότητα η απόσταση να σας φέρει περισσότερο κοντά, αντί να σας χωρίσει.

Υπάρχει αυτή η γλυκιά προσμονή και οι μικρές εκπλήξεις που κάνει ο ένας στον άλλον και καταφέρνουν να έρχονται πιο κοντά. Σε μια σχέση από απόσταση η φράση «Μου έλειψες» αποκτά πραγματικό νόημα. Και κακά τα ψέματα παιδιά σαν κι αυτό το ανεξέλεγκτο χαμόγελο όταν περιμένεις στο αεροδρόμιο, το λιμάνι ή το σταθμό του τρένου δεν έχει.

Cyber sex.

Κάνετε πράξη αυτό που αρκετά ζευγάρια δεν τολμούν. Είναι ένας τρόπος να ξεπεράσεις τα όριά σου. Μία από τις πιο kinky φαντασιώσεις πολλών ζευγαριών γίνεται το αγαπημένο σας παιχνίδι. Αυτό που για πολλούς φαντάζει θέμα ταμπού, για εσάς είναι λατρεμένη συνήθεια.

Αν τελικά επέλθει χωρισμός, θα είναι πιο αναίμακτος.

Μπορεί αυτό το τελευταίο να μην σου μοιάζει ως θετικό στοιχείο της σχέσης από απόσταση, αλλά αποκτά μεγάλη σημασία αν και όταν η σχέση φτάσει στο τέλος της. Αρχικά να τονίσουμε πως μια σχέση από απόσταση ξεκινά χαλαρά. Δεν γίνεται να επενδύσεις σε μεγάλο βαθμό σε μία σχέση με διαφορά χιλιομέτρων, ειδικά τον πρώτο καιρό. Όσο ειδυλλιακό κι αν μοιάζει αυτό που ζείτε, πρέπει κάπου να πρυτανεύσει και η λογική. Αν όμως, δείτε ότι δεν σας βγαίνει ο χωρισμός θα είναι πιο εύκολος, γιατί δεν αποτελούσε ο ένας κομμάτι της καθημερινότητας του άλλου. Ούτε ανήκετε στην ίδια παρέα, ούτε βλέπατε ο ένας τον άλλον καθημερινά. Δεν θα συναντιέστε κάθε μέρα τη σχολή. Θα είναι πιο εύκολο να ξεχάσουν και οι δύο. Με το μόνο με το οποίο θα πρέπει ίσως να συμφιλιωθείς, είναι πως η οθόνη του κινητού σου δεν θα αναβοσβήσει ξανά από μήνυμά της/ του.

apostasi

Τι λες; Πείστηκες τελικά; Μήπως να το ρισκάρεις;

 

OUR20s

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET