ΕΛΛΑΔΑ

Tο «σκυλάκι του βράχου» κατάφερε να βρει τελικά τους δικούς του ανθρώπους!

Από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική δεν ήταν μόνο οι άνθρωποι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν, αλλά και πάρα πολλά άτυχα ζώα. Είναι αρκετά εκείνα που φέρουν εγκαύματα πάνω τους και χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη. Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που αποτυπώνουν πλήρως την τραγική κατάσταστη που επικρατεί στο Μάτι, και δεν μπορούν […]

Neopolis Team

25 Ιουλίου, 2018

Από τη φονική πυρκαγιά στην ανατολική Αττική δεν ήταν μόνο οι άνθρωποι εκείνοι που δεν μπόρεσαν να γλιτώσουν, αλλά και πάρα πολλά άτυχα ζώα. Είναι αρκετά εκείνα που φέρουν εγκαύματα πάνω τους και χρειάζονται άμεση ιατρική περίθαλψη.

Στο διαδίκτυο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες που αποτυπώνουν πλήρως την τραγική κατάσταστη που επικρατεί στο Μάτι, και δεν μπορούν να σε αφήσουν ασυγκίνητο.

Όπως κι αυτή η φωτογραφία που απεικονίζει ένα σκυλάκι καθισμένα σε έναν βράχο – καταφύγιο που βρήκε, μέσα στη θάλασσα. Μαυρισμένο και ταλαιπωρημένο προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ.

Για καλή του τύχη, γλίτωσε από την πύρινη κόλαση και σύμφωνα με τα τελευταία νέα οι δικοί του άνθρωποι κατάφεραν να το εντοπίσουν και να το περιθάλψουν.

Ονομάζεται Λούα, είναι θηλυκό και είναι τυχερό όχι μόνο που έζησε, αλλά και γιατί έζησαν και οι ιδιοκτήτες του, με τους οποίους είναι και πάλι μαζί. 

Και η σχετική ανάρτηση:

 

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

Top πελάτες στα ZARA οι Έλληνες σε παγκόσμιο επίπεδο, δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο!

ΕΛΛΑΔΑ

Νέες ταυτότητες: Άνοιξε η πλατφόρμα για ραντεβού – Τι πρέπει να ξέρεις για τη διαδικασία!

TECH NEWS

Πέντε λειτουργίες του iPhone που αγνοούσες μέχρι σήμερα!

ΕΛΛΑΔΑ

Απεργία Πέμπτης (21/9): Χωρίς Μετρό και ΗΣΑΠ όλο το 24ωρο – Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET