fbpx

Survivor: Το αγόρι της Άννας-Μαρίας την έκανε unfollow στο Insta, άουτς πόνεσε αυτό!


Το έχουμε καταλάβει ότι ο Ατζούν ξέρει τι κάνει, έτσι; Μας πουλάει και μας αγοράζει και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια; Αν ναι, τότε μπορούμε να προχωρήσουμε παρακάτω.

Εκεί λοιπόν που είχαμε στρέψει την προσοχή μας στους Κόκκινους και τα ξεκατινιάσματα μεταξύ τους και δεν ξέραμε τι να πρωτοσχολιάσουμε, ποιον να πρωτοκράξουμε, ποιον να υποστηρίξουμε και πότε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα φύγει η Ανθή και είχαμε ξεχάσει το «υποτιθέμενο» φλερτ μεταξύ Νίκου και Άννας – Μαρίας, η παραγωγή του Survivor φρόντισε να μας το υπενθυμίσει με ένα πλάνο «φωτιά». Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο, η κάμερα έπιασε επ’ αυτοφώρω τον ΣανΝίκο δίπλα – δίπλα με την AmiYiami, να κάνουν χαδάκια.

Και κάπου εκεί αναρωτιόμαστε: «Εντέλει είναι ιδέα μας ή τα λόγια του Αλέξη Παππά στηρίζονταν σε αληθινά γεγονότα;»

Ας κάνουμε όμως πρώτα ένα reminder: Την προηγούμενη βδομάδα έγινε σάλος με τις «κατηγορίες» του Αλέξη Παππά προς την Άννα-Μαρία, καθώς της τόνισε ότι δεν μπορεί να μιλάει για ηθική από την στιγμή που η ίδια, ενώ έχει σχέση εκτός του Survivor, χαϊδολογιέται με το Νίκο Μπάρτζη. Η Άννα-Μαρία ξέσπασε σε κλάματα και έπειτα σε επίθεση προς τον Αλέξη, λέγοντας ότι όλα αυτά είναι δικές του σκευωρίες και δεν είναι σωστό να την εκθέτει έτσι με τον σύντροφό της να παρακολουθεί απέξω.

Από την άλλη ο Νίκος Μπάρτζης μπορούμε να πούμε ότι δεν ασχολήθηκε και πολύ με το όλο θέμα. Πέταξε μια – δυο ατάκες και τέλος. Σαν κομπάρσος ένα πράγμα. Οι φίλοι του βέβαια, σε μία συνέντευξή τους έχουν παραδεχτεί ότι όντως η Άννα-Μαρία είναι στα γούστα του. Who knows?!

Ερχόμαστε όμως τώρα, μετά από μία ολόκληρη βδομάδα, και μαθαίνουμε ότι ίσως ο σύντροφός της έχει την ίδια άποψη με τον… Αλέξη Παππά, αφού σήμερα πρωί – πρωί έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή του Πρω1νού στον ΑΝΤ1, το unfollow που έπεσε από τον Αρκάδιο Σβολάκη στην Άννα-Μαρία Βέλλη. Επιβεβαιώνουμε!

Για όσους δεν κατάλαβαν, ο Αρκάδιος Σβολάκης, είναι ο 32χρονος σύντροφος της AmiYiami, που διατηρούσαν δεσμό προτού εκείνη μπει στο παιχνίδι. Ο Σβολάκης δεν ανήκει στον ίδιο επαγγελματικό χώρο με την Άννα-Μαρία, αφού ασχολείται με τα ναυτιλιακά. Γνωστό έγινε επίσης, ότι οι δυο τους τα είχαν και στο παρελθόν και χώρισαν, ώσπου βρέθηκαν μετά από κάποια χρόνια και έσμιξαν ξανά.

Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου! Σίγουρα ένα «ΑΟΥΤΣ» το είπαμε μόλις το ακούσαμε, αλλά σίγουρα δεν ξέρει κανείς καλύτερα πέρα από το ίδιο το ζευγάρι. Εξάλλου οι αποφάσεις θα παρθούν όταν θα είναι και οι δύο ξανά μαζί και όχι ο ένας στην μία άκρη της γης και ο άλλος στην άλλη.

Μέχρι τότε έχουμε να δούμε πραγματάκια ακόμα… τι άλλο να μας ετοιμάζει αυτή η παραγωγή; Την αποχώρηση της Ανθής παρακαλάμε οι άνθρωποι και δεν λέει να συμβεί. Πιο πιθανό είναι να μπουν ο Βασιλάκος με τη Νικολέτα.

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET