Τιβί

Survivor | Δείτε πότε ξεκινούν τα ατομικά αγωνίσματα που όλοι περιμένουμε!

Όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την στιγμή της Ένωσης των δύο ομάδων, θεωρώντας πως οι παίκτες θα αγωνίζονται πλέον ο καθένας μόνος του και με σκοπό την ατομική του επιβίωση και νίκη. Ωστόσο, εδώ και αρκετές εβδομάδες βλέπουμε στις οθόνες μας τις ομάδες έτσι όπως τις έχουμε συνηθίσει από την αρχή του παιχνιδιού, με την […]

Default avatar

Guest Author

25 Μαΐου, 2017

Όλοι περιμέναμε με μεγάλη αγωνία την στιγμή της Ένωσης των δύο ομάδων, θεωρώντας πως οι παίκτες θα αγωνίζονται πλέον ο καθένας μόνος του και με σκοπό την ατομική του επιβίωση και νίκη.

Ωστόσο, εδώ και αρκετές εβδομάδες βλέπουμε στις οθόνες μας τις ομάδες έτσι όπως τις έχουμε συνηθίσει από την αρχή του παιχνιδιού, με την διαφορά ότι πλέον μένουν στην ίδια παραλία.

Ένα άτομο της παραγωγής λοιπόν, έδωσε μία νέα πληροφορία που θα μας συναρπάσει. Τα λεγόμενα «ατομικά αγωνίσματα» έρχονται σύντομα στο Survivor! Πιο συγκεκριμένα, το μέλος αυτό της παραγωγής ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μία νέα μπαντάνα όπου πλέον τα δύο χρώματα των ομάδων είναι ενωμένα. Θεωρούμε, λοιπόν, πως αυτή η αλλαγή στην μπαντάνα θα σημάνει και την αλλαγή στην ροή και εξέλιξη του παιχνιδιού.

Να επισημάνουμε, τέλος, πως η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό στην εκπομπή της πως οι δύο ομάδες θα βιώσουν την πραγματική ένωση, όταν πλέον ο αριθμός των παικτών δεν θα βγαίνει και θα έχουν μείνει μόνο λίγοι παίκτες.

Με την καθυστέρηση των επεισοδίων που έχουμε λοιπόν, πιστεύουμε πως θα δούμε τα νέα δεδομένα το αργότερο την Δευτέρα!

 

FUN ZONE

Μουσική

TΙΜΕ: Η Taylor Swift είναι η πρώτη γυναίκα που βγαίνει «Πρόσωπο της Χρονιάς» για 2η φορά!

BINGE WATCHING

Ο ‘Kevin’ απέκτησε αστέρι στο Walk of Fame και η «μαμά» του ήταν εκεί να τον καμαρώσει!

BINGE WATCHING

Η «Φόνισσα» της Εύας Νάθενα είναι ο ελληνικός κινηματογράφος στα καλύτερά του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET