ΣΧΕΣΕΙΣ & ΣΕΞ

10 πράγματα που κάνουν τα ζευγάρια και προκαλούν …αναγούλα σε καθε 20χρονο single!

Ορισμένα πράγματα που κάνουν μερικές φορές τα ζευγάρια και θεωρούν απολύτως φυσιολογικά, στην πραγματικότητα είναι απίστευτα εκνευριστικά για τους single φίλους τους. Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τριγύρω σου ευτυχισμένα ζευγάρια, αλλά τα πάντα έχουν και τα όριά τους. Βλέπεις, υπάρχουν τύποι ζευγαριών που από ένα σημείο και μετά, γίνονται αφόρητοι και σε κάνουν να μην […]

Ορισμένα πράγματα που κάνουν μερικές φορές τα ζευγάρια και θεωρούν απολύτως φυσιολογικά, στην πραγματικότητα είναι απίστευτα εκνευριστικά για τους single φίλους τους. Είναι πραγματικά υπέροχο να βλέπεις τριγύρω σου ευτυχισμένα ζευγάρια, αλλά τα πάντα έχουν και τα όριά τους.

Βλέπεις, υπάρχουν τύποι ζευγαριών που από ένα σημείο και μετά, γίνονται αφόρητοι και σε κάνουν να μην μπορείς παρά να τρέξεις κατευθείαν μακριά τους.

Γενικά σας αγαπάμε, ειδικά όμως, σας μισούμε όταν κάνετε τα παρακάτω ανυπόφορα πράγματα…

1. Φιλιούνται στο στόμα σαν ζώα, όταν υπάρχει κόσμος τριγύρω.

Πόσο θέλω εκείνη την στιγμή να φωνάξω με όσο φωνή έχω «Βρείτε κανά δωμάτιο!»

kiss

2. Σε αναγκάζουν να τους βγάζεις αμέτρητες φωτογραφίες όταν βγαίνετε έξω.

Από τα πιο σπαστικά. Είτε προσλάβετε έναν προσωπικό φωτογράφο, είτε αγοράστε ένα selfie stick να κάνετε την δουλειά σας. Και η υπομονή εξαντλείται κάποια στιγμή.

3. Προσπαθούν να σου κάνουν κατάσταση με κάποιον, γιατί πλέον θεωρούν ότι η σχέση είναι το κλειδί για την ευτυχία.

Κοροΐδευόμαστε και μεταξύ μας τώρα; Πριν ένα μήνα δεν ήταν που έβγαινες έξω κάθε μέρα, έπινες σαν τρελός/ή και τραβιόσουν με αγνώστους; Είσαι το ίδιο απολύτως άτομο. Απλά σε σχέση πλέον.

seriously

4. Επιμένουν ότι δεν είναι και τόσο κακό να κρατάς το φανάρι.

Ναι βέβαια…Μα γιατί να είναι άβολο, κακό ή λυπηρό το γεγονός ότι κάθομαι εκεί ανάμεσά σας όσο είστε με πιασμένα χέρια ή όταν κάνετε νοήματα ο ένας στον άλλο κάτω από το τραπέζι; Forever loser!

5. Χρησιμοποιούν την λέξη «εμείς» σε κάθε πρότασή τους.

Λες και είναι δεδομένο κάθε φορά δηλαδή το πού αναφέρεται αυτό το «Εμείς.» Θα αρχίσω να πιστεύω ότι εννοείς εσένα και τον σκύλο σου, γιατί για εμένα αυτό είναι το «Εμείς.»

6. Μιλούν συνεχώς για την σεξουαλική τους ζωή και για τις επιδόσεις τους.

Ειλικρινά δεν θέλω να ξέρω τίποτα για τον τριπλό οργασμό που σου προσέφερε ο Νίκος χθες βράδυ. Δεν θέλω να ξανα ακούσω την παραμικρή κουβέντα γι’ αυτό. Σοβαρά τώρα.

dpS8a4d

7. Ξαφνικά δίνουν τις τέλειες συμβουλές λες και είναι οι γκουρού των σχέσεων.

Βγαίνεις δε βγαίνεις με τον τύπο για ένα μήνα και έχεις το θράσος να να μου παριστάνεις τον Δόκτωρα του οποίου τα φώτα χρειάζομαι για να δω κι εγώ μία άσπρη μέρα στα σεξουαλικά μου. Πραγματικά δεν ξέρεις πόσο απολαμβάνω όλες αυτές τις συμβουλές σου, τις οποίες δεν ζήτησα και δεν χρειάζομαι.

8. Μιλούν για το πόσο ωραία θα ήταν να είχες κι εσύ σύντροφο, ώστε να βγαίνατε διπλά ραντεβού.

Όσο κι αν προσπαθείς να μου κάνεις κατάσταση με τον βλάκα φίλο του γκόμενού σου δεν πρόκειται να ενδώσω. Δεν ενέδωσα ένα μήνα πριν, γιατί να το κάνω τώρα;

9. Αποκαλούν ο ένας τον άλλο με γελοία υποκοριστικά όπως «ζουζουνάκι», «αρκουδάκι», «γλυκάκι» κ.ά…

Παιδιά νομίζω πώς σας είχαν δώσει ανθρώπινα ονόματα πολύ πριν σμίξετε και γίνετε πιο γλοιώδεις κι από σαλιγγάρια. Χρησιμοποιείστε τα λοιπόν κι αφήστε τα αρκουδάκια και τα γλυκάκια για τις ιδιωτικές σας στιγμές.

iou

10. Ποστάρουν αμέτρητες φωτογραφίες στο Instagram με εμετικά hashtags: #love, #bae, #έρωτας…

Αυτό  που μισώ περισσότερο είναι ότι παρόλες αυτές τις αηδίες που ανεβάζετε, εξακολουθείτε να παίρνετε έναν σκασμό likes. Αίσχος!

 

OUR20s

HAPPY BODY

Οι CLiTTERATEΣ δημιουργούν έναν κόσμο όπου κάθε κορίτσι θα μαθαίνει και θα χαίρεται το σώμα του χωρίς ντροπή!

DIGITAL

Ο Weeknd τραγουδάει «Φιλί Φιλί» – Τα καλύτερα AI Covers που παίζουν στο TikTok!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET