fbpx

5 πράγματα που ψάχνουμε σε μία κοπέλα για σχέση!


Χθες διάβασα ένα σχόλιο το οποίο απευθυνόταν σε εμένα και με προέτρεπε να μην φτιάχνω λίστες για πράγματα όπως ο έρωτας, η αγάπη και το σεξ. Δεν είναι εντελώς λάθος η άποψη. Από την άλλη όμως, είναι ένας εύκολος τρόπος να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να γίνεις πιο σαφής προς τον αναγνώστη. Οπότε θα μείνω πιστός στο είδος και θα γράψω για τα 5 πράγματα που θέλουμε να έχει μία κοπέλα για να μπορούμε να κάνουμε σχέση μαζί της.

5. Να έχει επαφές και καλές σχέσεις με την οικογένεια της.

Σου ακούγεται κουφό; Δεν είναι όμως, καθόλου! Αν μία κοπέλα έχει καλές σχέσεις με τον πατέρα και τη μητέρα της, αν τους σέβεται κι εκτιμά όλα αυτά που της προσέφεραν, αν αγαπά τα αδέρφια της και το δείχνει τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι καλή και προστατευτική και μαζί σου. Αρκεί βέβαια να της το βγάλεις. Έτσι, με αυτό τον τρόπο αντιλαμβάνεσαι πως η κοπέλα ξέρει να βάζει προτεραιότητες στη ζωή της και να θεωρεί τα άτομα που αγαπά σημαντικότερα από καθετί άλλο.

4. Να διαβάζει.

Βιογραφίες, βιβλία επιστημονικής φαντασίας, Capital.gr, Cosmopolitan; Δεν ξέρω τι θα είναι αυτό αλλά θέλουμε μία κοπέλα που να διαβάζει. Πρόκειται για απόδειξη πως της αρέσει να μαθαίνει καινούρια πράγματα. Να διευρύνει τους ορίζοντές της και κάθε μέρα να προχωρά ένα βήμα παρακάτω. Κι ένας άντρας ο οποίος θέλει να πετύχει στη ζωή του, ψάχνει έτσι ώστε το άλλο του μισό να μπορεί να τον βάζει στο σωστό δρόμο όταν πρέπει. Και μία κοπέλα με το κατάλληλο εκπαιδευτικό υπόβαθρο (και δεν εννοώ πτυχία) είναι σε θέση να το κάνει αυτό.

3. Να έχει χόμπι.

Όχι, το σεξ δεν είναι χόμπι, μην πάει εκεί το μυαλό σας κατευθείαν! Μία ασχολία που λατρεύει να κάνει μία γυναίκα είναι πολύ σημαντικό προτέρημα. Και μεγάλο plus για αυτήν, για εσένα αλλά και τη σχέση σας. Η πιθανότητα να πέσει στα ναρκωτικά ή να γίνει αλκοολική μειώνεται δραματικά όταν ένας άνθρωπος ασχολείται με κάτι που του αρέσει. Επίσης, έρευνες δείχνουν πως οι γυναίκες με χόμπι «κερατώνουν» δυσκολότερα τον σύντροφό τους. Τέλος, χαλαρώνουν, ξεσκάνε και βλέπουν τα πράγματα πολύ πιο καθαρά. Αυτό βοηθάει ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης μιας σχέσης.

2. Να έχει φίλες.

Μου έχει τύχει να ακούσω για άντρες που προσπαθούν να χωρίσουν τις κοπέλες από τις φίλες τους. Πόσο λάθος σκέφτονται. Το ότι υπάρχεις εσύ στη ζωή της δε σημαίνει ότι δε χρειάζεται κανέναν άλλον δίπλα της. Σε μία υγιής σχέση, τα πάντα γίνονται από κοινού αλλά πρέπει να υπάρχει και «χώρος» για τον καθένα. Αλλιώς το αίσθημα του πνιγμού και της πίεσης θα εμφανιστεί πολύ γρήγορα. Μαζί και οι πρώτες σκέψεις περί χωρισμού…

1. Να έχει χρόνο.

Φαντάσου τον εαυτό σου σε μία σχέση την οποία θεωρείς σοβαρή, με μία κοπέλα η οποία το πρωί πηγαίνει στη σχολή της, το απόγευμα δουλεύει σε κατάστημα με ρούχα και το βράδυ κάνει baby sitting για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Επίσης τα Σαββατοκύριακα έχει αποφασίσει να κάνει νυχτερινή δουλειά σε μπαράκια της πόλης. Είναι δυνατό να οδηγήσει κάπου μία τέτοια σχέση; Εκ των πραγμάτων, δεν έχει ούτε 2 ώρες την εβδομάδα να αφιερώσει σε εσένα κι αυτό που έχετε. Άρα, καλύτερα να μη μπεις στο τρυπάκι να δεθείς συναισθηματικά με ένα τέτοιο άτομο γιατί θα σου κοστίσει πολύ όταν συνειδητοποιήσεις την πραγματικότητα.

Φτάνοντας ως εδώ θα απορείς γιατί δεν αναφέρομαι πουθενά σε πράγματα όπως η εξωτερική εμφάνιση, η ειλικρίνεια, το καλό σεξ και η συμφωνία χαρακτήρων. Αυτά τα έχεις ακούσει τόσες και τόσες φορές. Δε θέλουμε να μπαίνεις στο Neopolis.gr και να διαβάζεις ότι μπορείς να διαβάσεις σε κάθε άλλο site της χώρας. Τουλάχιστον προσπαθούμε να κινηθούμε σε αυτή τη λογική…

 

#ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ

#BEST OF INTERNET

#BEST OF INTERNET