ΕΛΛΑΔΑ

Έφτασε στη Θεσσαλονίκη το πρώτο βαγόνι του Μετρό (δεν είναι ψέμα)!

Είναι πραγματικότητα, είναι γεγονός. Αυτό που περίμεναν οι Θεσσαλονικείς για χρόνια, ίσως (κρατάμε τις επιφυλάξεις μας) γίνει τελικά πραγματικότητα. Ο λόγος για το Μετρό της πόλης που παρ’όλο τις εργασίες, το project δεν λέει να υλοποιηθεί. Όλα αυτά τα αναφέρουμε όμως μιας και και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους χώρους της ΔΕΘ, βρίσκεται πλέον ένα […]

Neopolis Team

28 Αυγούστου, 2017

Είναι πραγματικότητα, είναι γεγονός. Αυτό που περίμεναν οι Θεσσαλονικείς για χρόνια, ίσως (κρατάμε τις επιφυλάξεις μας) γίνει τελικά πραγματικότητα. Ο λόγος για το Μετρό της πόλης που παρ’όλο τις εργασίες, το project δεν λέει να υλοποιηθεί.

Όλα αυτά τα αναφέρουμε όμως μιας και και στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στους χώρους της ΔΕΘ, βρίσκεται πλέον ένα από τα υπερσύγχρονα βαγόνια του Μετρό, με τον κόσμο να μπορεί να το επισκεφτεί από τις 9 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της 82ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ο Γιάννης Μυλόπουλος, ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, πόσταρε στον λογαριασμό του στο facebook την φωτογραφία με το βαγόνι. Στην λεζάντα, έγραψε: «Έφτασε στη ΔΕΘ το πρώτο νέο, υπερσύγχρονης τεχνολογίας, χωρίς οδηγό, βαγόνι του Μετρό που θα κυκλοφορήσει δοκιμαστικά το 2019 και εμπορικά το 2020, οπότε και θα ξεκινήσει η λειτουργία του Μετρό, στη Θεσσαλονίκη».

Να το δούμε και να μην το πιστεύουμε!

https://www.facebook.com/mylopoulos.yannis/posts/1337722369673852

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET