ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη μπορείς να πιεις καφέ και το αφρόγαλα να έχει πάνω… selfie σου!

Όσο κι αν εμείς οι Αθηναίοι δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, η Θεσσαλονίκη ήταν και θα είναι η πόλη του καφέ και του φαγητού. Όσοι έχουν επισκεφθεί τη συμπρωτεύουσα, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Και τώρα οι Θεσσαλονίκεις πηγαίνουν τη φάση του καφέ ένα βήμα παραπέρα. Συγκεκριμένα, σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης σερβίρουν τον καφέ με… […]

Δήμητρα Πραντάλου

22 Ιανουαρίου, 2018

Όσο κι αν εμείς οι Αθηναίοι δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε, η Θεσσαλονίκη ήταν και θα είναι η πόλη του καφέ και του φαγητού. Όσοι έχουν επισκεφθεί τη συμπρωτεύουσα, το γνωρίζουν αυτό πολύ καλά. Και τώρα οι Θεσσαλονίκεις πηγαίνουν τη φάση του καφέ ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα, σε καφετέρια της Θεσσαλονίκης σερβίρουν τον καφέ με… selfie του πελάτη. Δηλαδή πηγαίνεις να πιεις freddo cappuccino και πάνω στο αφρόγαλα θα μοστράρει η μούρη σου. Αν το ζητήσεις, φυσικά.

Ο καφές λέγεται «selfieccino» και ο πελάτης μπορεί να το ζητήσει και με σοκολάτα. Η διαδικασία γίνεται επιτόπου και χωρίς χρόνο αναμονής. 

Οι ιδιοκτήτες πάντως δεν αποκαλύπτουν τα μυστικά τους, τόνισαν όμως ότι πρόκειται για παγκόσμια πατέντα που συμβαίνει ήδη στο εξωτερικό, αλλά όχι σε κρύο καφέ. Πρωτοπόροι δηλαδή οι Θεσσαλονικείς.

Η αλήθεια είναι πάντως ότι θα θέλαμε πολύ κάποια στιγμή να μάθουμε πώς γίνεται τόσο παχύρευστο το αφρόγαλα.

ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ

ΕΛΛΑΔΑ

H Σκόπελος στις 10 πιο εμβληματικές κινηματογραφικές τοποθεσίες στον κόσμο!

ΕΛΛΑΔΑ

Εκτός από τη θέρμανση και τις διακοπές, οι Έλληνες κόβουν και το μπάνιο λόγω ακρίβειας!

TECH NEWS

Η Apple νιώθει ότι απειλείται από το ChatGPT και θέλει να φέρει τη Siri στα μέτρα του!

hashtag

BEST_OF_THE_INTERNET